Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 2

Featured Replies

Opublikowano

Za grosz prywatności.

Ale powiem  szczerze ze mam ochote sprobowaci  pograc w tepa wersje residenta, moze się uda.

• Odpowiedzi 62
  • Wyświetleń 18,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zero jest wyje.bana częścią i polecam. Fakt, prowadzenie dwóch postaci średnio wypadło, ale gra jest świetna.   Ja to mam nadzieje ze remake 2 będzie w naprawdę doje.bany i nie zmienia zbytnio mecha

• Przy powrocie z tramwaju zombiaki otwierają drzwi gdzie za popiersiem jest książka którą to musisz umieścić w miejscówce przy restauracji (tam gdzie woda pod napięciem jest i zagradza drogę) i ze zdob

• Też łupałem w re nemesis po japonsku :) gazety  typu neo plus narobiły smaka,  a premiera EU oddalona, to się pojechało na BEMA. Najlepszy RE to RE2, nigdy nie było  równie wspaniałej  miejscówki ja

Opublikowano

Graj, nie pyerdol. Zero to jedna z lepszych części.

Mam nawet trzy wydania tej gry. Jedno na GaCka, drugie na Wii i trzecie w pakiecie Origins. Teraz gram sobie w Zero właśnie. Wbijam platynkę bo aż się prosi.

Opublikowano

On pisał chyba teraz o 6.

Opublikowano

Jak tylko  bede mial czas wolny to sprobuje zero.

Opublikowano

Kiedyś muszę dać szanse szóstce słyszałem trochę dobrego o kampanii Leona/Ady tylko w tą część nie grałem.

Tępa wersja to był Outbreak w PAL bez multi i tymi tępymi botami, że niby Zero był słaby z żonglowaniem przedmiotami ? Najgorzej wywalone pieniądze w życiu.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Zerówka to kocurny Resident - mrok, klimat, brud, syf robią robotę. Tylko projekty przeciwników i brak tych skrzyń trochę słabuje, ale warto przejść mimo tego, kawał świetnej giereczki.

Opublikowano

RE6 moglby byc dobrym koopem ze strzelaniem, tylko ze ciagle brakuje w nim amunicji. Strasznie mnie to irytowalo.

RE0 moglby dawac o wiele wiecej satysfakcji z tymi skrzyniami,bo m iejscoeki ma super.

Btw wszystkim, ktorzy lubia starsze odslony RE, a nie ukonczyli Alone in the Dark: The New Nightmare, przypominam o tej swietnej gierce. RE pelna geba, tylko z innymi bohaterami. Ma dobry klimat i dobry gameplay, w mojej opinii gra lepsza od RE0 czy CV, tak na rowni z RE1-RE3. Nawet, wzorem RE, im blizej konca, tym mniej klimatu, wincyj strzelania, co jest jedynym minusem. Polecam!

Opublikowano

Swoja droga prawdziwy RE3 to Code Veronica, a Nemesis mial byc spinoffem. Ale bylo zamieszanie marketingowe. Wiec jakby na to patrzec, to prawdziwy RE3 jak najbardziej zawiera zmiany, ktorych brak byl powodem hejtu Nemesis.

A jakie zmiany wprowadziła do serii CV, poza 3D, przez które najszybciej się zestarzała wizualnie z klasycznych odsłon? W RE3 dodali uniki, mieszanie prochu i kilka wyborów, które trochę zmieniają wydarzenia.

Opublikowano

3D, zupelnie nowa lokacja z innym klimatem - to styka zeby czesc odrozniala sie bardziej niz trojka w swoim czasie. No i kontynuowala glowny watek po pierwszej i drugiej czesci.

Opublikowano

Niby racja ale ja także uważam Veronicę za część trochę słabsza od oryginalnej trylogii. Ale tylko trochę. Bo gra miała swoje momenty, lokacje były ciekawe no i fabularnie to chyba najlepsza część.

Opublikowano

Veronica to był taki bół du,py  psxowców ze nie mają dreamcasta...  chyba pierwszy tak  wielki  bół  du,py  w historii  gamingu.

Sam go miałem.

Opublikowano

Veronica to dobry Resident, niektóre momenty są z tyłka, ale taki Nosferatu to kozak. katowane srogo na DC było.