orion50 632 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ja i tak biorę ;D No Paqito. Ciekaw jestem. Może na padzie faktycznie kaszana. Może wczesny build. Się okaże. Demko bybyło zbawienne Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 @ orion50 - Ty już masz kierownice, to nie masz wyboru Na poważnie, to demo było by znakomitym odnośnikiem, czego można się spodziewać po tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 @Maciekk - opisz bardziej ten model jazdy. Jest to czysty arcade jak w GRID, czy może jest w nim chociaż namiastka z rFactora ? I jak sprawuje się animacja w 30 klatkach/s. ? Czuć prędkość jak na F1 przystało ? Coraz więcej niewiadomych - zaczynam się bać o tą grę :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nie no gościu grał na padzie w jakimś namiocie przez 3 okrążenia i wy go bierzecie na poważnie? Ktoś ma jakieś wątpilowści to niech se przeczyta oficjalną zapowiedź co była na poprzedniej stronie albo popatrzy na filmiki z gamescomu. Jak ludzie jeździli bez wspomagaczy to było doskonale widac, że nie ma lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 No sorry, ale po kupie w postaci GRID'a nie mam bezgranicznego zaufania co do "symulacyjności" tego tytułu. A ocenianie modelu jazdy po filmikach ? Byłbym bardzo ostrożny... Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Czyli co? Na gamescomie ludzie i filmiki kłamią a w polsce wszyscy wiedzą co i jak? Ogólnie to kupa i chcą nam wepchnac GRIDA z Kubicą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nigdzie nie napisałem, że ktoś kłamie. Dla mnie nie ma znaczenia, czy swoją opinię wyrazi Polak, Niemiec, Turek lub obywatel Gabonu... każdy ma inne oczekiwania. Ja liczę na symulator zbliżony do rFactora. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ale że co? Po 3 okrążeniach nie jestem wiarygodny? Jak bym zrobił 20 to by to coś zmieniło? Chyba nie Co do modelu to nie wiem za bardzo z czym porównać. Nie jest to ani Grid, Colin, ani Forza. maciucha nie musisz mnie brać na poważnie. Ja tylko napisałem jakie były moje wrażenia. A jak filmiki są bardziej wiarygodne od zdania kogoś kto grał to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 @Maciekk F1 możesz porównać jedynie do F1 Grałeś w rFactora (PC) lub F1 CE (PS3) ? Do którego bliżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) Na PS3 grałem ale dawno temu. Tak jak mówisz ciężko do czegoś to porównać bo nie ma do czego Wiadomo że na kierownicy będzie się inaczej grało niż na padzie, ale czy lepiej to tego nikt nie wie. Oby było demko, to każdy się przekona jak jest. Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez maciekk Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Oby gra dobrze radziła sobie z kierownicą, to może nawet na Logi DFX bez FF będzie się grało dobrze (ja sobie F1 na padzie nie wyobrażam ). Nic to, pozostaje nam tylko cierpliwie czekać na premierę i wtedy się przekonamy co toto jest Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Co do zużycia opon to przecież mieliśmy filmiki jak producenci pokazywali jak wygląda opona po przejechaniu kilkunastu kółek, wyraźnie miała ślady zużycia. Co do modelu jazdy to już było że w wersji pokazowej jest tylko poziom medium z włączonymi wspomagaczami a dopiero tryb hard którego nie ma w tej wersji przedstawionego na pokazach będzie odzwierciedlał prawdziwą jazdę. Oby !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Osobiście, radze poczekać do ukazania się gry na "pułkach sklepowych" i dopiero wtedy można wziąć się za ocenianie. Dostrzegam u części z was, małe zaniepokojenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Dostrzegam u części z was, małe zaniepokojenie. Nic dziwnego. Po tylu latach posuchy F1 na konsolach, ludzie są napaleni na ten tytuł jak szczerbaty na suchary Obyśmy się nie zawiedli Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) Dziwie się, że ludzie oczekują po f1 2010 symulacji w stylu rFactora. Znając prawa rynku wiadomo że codemasters zrobi gre najbardziej przystępną dla casuali, takie są ich ostatnie gry, oni chcą na tym zarobić a nie małej cześci graczy zrobić przyjemność. RBR na pewno z producentów nie zrobił milionerów, najlepsza firma robiąca symulatory Papyrus już dawno przepadła bezpowrotnie. Całe szczęscie jest jeszcze na rynku rFactor ale konsole na taką gre nie mają szans. Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez GoltaR Cytuj Odnośnik do komentarza
al PeER 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Wlasnie F1 ma byc przystepne dla casuali i wymagajacych graczy. I to mi sie podoba. Btw, fajne zdanie naskrobales: "Całe szczęscie jest jeszcze na rynku rFactor ale konsole na taką gre nie mają szans" Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Dlatego powinien być oddzielny tryb dla cusuali, i oddzielny dla hardcore'ów. Tak jak podział na standard/pro w GT5. Każdy byłby szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza
kiender 25 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ja jako wielki fan F1 oczekuję że przy F1 2010 będe się dobrze bawił, co dla mnie oznacza "przystępnie realistyczny" tryb jazdy. Nie chcę się zniechęcac jakimiś hiper rzeczywistymi ustawieniami i hardkorowym trybem jazdy. Bardziej nastawiam się na całą otoczkę F1, zespoły, trasy i klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ja kupuję tak czy siak. Model jazdy na pewno nie będzie mega symulacyjny, ale licze, że będzie w miare realistyczny. I to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 czyli z f1 będzie kupa ale ok - już nic nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza
rydziu87 5 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 f1 nie będzie kupą ale nie będzie też symulatorem którego niektórzy tutaj oczekują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 jeżeli ktoś oczekuje symulatora od codemasters to fail. gra pewnie będzie wyważona wzorem grida. symulator to nie będzie ale arcade na pewno też nie. przy wyłączonych systemach będzie ostrzejsza zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 gra pewnie będzie wyważona wzorem grida. symulator to nie będzie ale arcade na pewno też nie. Wywazona wzorem Grida ? Wywazona to byla TOCA, GT, FM....Grid to totalny arcade Cytuj Odnośnik do komentarza
rydziu87 5 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 no to tego samego możesz się spodziewać ze strony F1 2010. Dopiero po wyłączeniu wszystkich wspomagaczy można poczuć trochę symulacji... Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 oj już nie taki totalny, nie przesadzajmy ale to może kwestia gustu. jak dla mnie było ok. jak się wyłączyło systemy było zabawnie. zresztą to F1 więc na bank pogrzebią coś w fizyce by była bardziej pro. chociaż jakby nie patrzeć dzisiejsza formuła w porównaniu do tej z czasów Senny to też arcade Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi