Skocz do zawartości

Killzone 3

Featured Replies

Opublikowano

Wiem, wiem kat, ale pisanie tego posta mialem wlaczone jeszcze jak nie bylo twojego tylko w tym czasie wrzucalem na imageshack itd i jak juz go napisalem to byl tez twoj :P

A motyw mi sie podoba, przyznam. Pierwszy, na ktory zmienilem od czasu dynamicznego z U3. Trza się wczuć w klimat :)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 209,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No wlasnie, 9/10 za grafe w PE. Żal, tym bardziej, ze Butcher ewidentnie nie napisal, dlaczego obnizyl ocene w tej kategorii o oczko, denerwuje mnie to troche, bo mamy do czynienia z najpiekniejsza gr

• Nie marudźcie z tą fabułą bo nagle się puryści znaleźli. W porównaniu do obecnego, fpsowego fabularnego gówna jest dobrze.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Panowie chyba niezorientowani w temacie - z tego co czytałem to wbrew temu co by się mogło wydawać Bulletstorm ma całkiem dobrą fabułę. Dajcie sobie na luz jak obu gier nie ograliście bo to trochę żał

Opublikowano

Mnie się podoba, fantastyczna obróbka zdjęcia, ikony w stylu Kz3 - konkret. Dzięki za linka!

Ujdzie :P Póki co nie rozstaję się z Dynamic Theme z U3, zobaczymy jak będzie wyglądało to dynamiczne "cudo" z KZ3. A tak btw - 2 posty wyżej :D

Opublikowano

Kurcze Elentario , jeżeli nie zaspoilerowałeś oceny , a ta okaże sie prawdziwa to naprawdę sie wqrwie . Pytanie do tych co ukończyli. Czy pojawiają sie opancerzeni od stóp do głów madafakerzy , tak jak w KZ2? Pytam bo lubię ich maltretować XDDD.

Tak, pojawią się. Ale będzie ich tylko dwóch przez całą grę

Ukończyłem dzisiaj singla. Sprawdziłem w menu ile wynosiły "najlepsze czasy" etapów i po zsumowaniu wyszło mi 4,25 h.

Grałem na normalnym poziomie trudności, ginąłem po kilkanaście razy na etap :teehee: (oprócz pierwszego). Jeśli patrzeć na rzeczywisty czas to było jakieś 6,5 - 7 godzin. Odjąć od tego godzinę przerywników filmowych (jeśli rzeczywiście tyle ich jest) to realny czas grania w moim przypadku wyniósł 5,5-6 godzin. Krótko trochę :confused:

Ale za to w ogóle nie czułem znużenia przy dzisiejszym ponad 3 godzinnym posiedzeniu. Wszystko dzięki zróżnicowanym środowiskom w których walczymy, oraz różnym typom misji. W Killzone 2 nie dałbym rady tyle grać za jednym zamachem.

M.A.S.A.K.R.A....

Powiedzcie mi, pytam z czystej ciekawości.Co ma takiego KZ3 co nie ma MW2,BC2,HALO Reach czy Gears of War ? :unknown:

Opublikowano

Kurcze Elentario , jeżeli nie zaspoilerowałeś oceny , a ta okaże sie prawdziwa to naprawdę sie wqrwie . Pytanie do tych co ukończyli. Czy pojawiają sie opancerzeni od stóp do głów madafakerzy , tak jak w KZ2? Pytam bo lubię ich maltretować XDDD.

Ukończyłem dzisiaj singla. Sprawdziłem w menu ile wynosiły "najlepsze czasy" etapów i po zsumowaniu wyszło mi 4,25 h.

Grałem na normalnym poziomie trudności, ginąłem po kilkanaście razy na etap :teehee: (oprócz pierwszego). Jeśli patrzeć na rzeczywisty czas to było jakieś 6,5 - 7 godzin. Odjąć od tego godzinę przerywników filmowych (jeśli rzeczywiście tyle ich jest) to realny czas grania w moim przypadku wyniósł 5,5-6 godzin. Krótko trochę :confused:

Ale za to w ogóle nie czułem znużenia przy dzisiejszym ponad 3 godzinnym posiedzeniu. Wszystko dzięki zróżnicowanym środowiskom w których walczymy, oraz różnym typom misji. W Killzone 2 nie dałbym rady tyle grać za jednym zamachem.

M.A.S.A.K.R.A....

Powiedzcie mi, pytam z czystej ciekawości.Co ma takiego KZ3 co nie ma MW2,BC2,HALO Reach czy Gears of War ? :unknown:

Helghastów i niesamowitej grafiki :D Specyficzny gameplay to już swoją drogą :D Choć GOW może namieszać jeśli chodzi o wizualia ^^

Opublikowano

M.A.S.A.K.R.A....

kz-header2.jpg

Opublikowano

M.A.S.A.K.R.A....

Z MW2 to udam, że nie ma go w Twoim zestawieniu ;)

BC2, Halo Reach to inna polka jezeli chodzi o strone wizualna. Najwazniejszym elementem i fenomen Killzona sa Helghasci. Zapytales czego nie maja Twoje gry, wiec nie moge uargumentowac wypowiedzi o uniwersum bo bedzie sie z tym gryzc Halo i zostane zjechany ;)

Opublikowano

Pytanie w temacie. Kody ze steel booka nie działają. Pisze że złe albo wykorzystane. Gra kupiona w Empiku. Kwestia tego że nie ma premiery czy jakieś jaja?

Opublikowano

M.A.S.A.K.R.A....

kz-header2.jpg

ji53.jpg

Ale to już było :P;)

Opublikowano
Powiedzcie mi, pytam z czystej ciekawości.Co ma takiego KZ3 co nie ma MW2,BC2,HALO Reach czy Gears of War

Klimat. Uniwersum. Sporo innych rzeczy - zależnie od punktu widzenia.

To trochę tendencyjne pytanie - przecież nie każdemu musi pasować klimat i realia CoD, czy Halo, ale za to ktoś inny uzna, że charakter Killzone jest akurat dla niego.

@wyżej - no i? :P

Edytowane przez K@t

Opublikowano
Powiedzcie mi, pytam z czystej ciekawości.Co ma takiego KZ3 co nie ma MW2,BC2,HALO Reach czy Gears of War

To trochę tendencyjne pytanie - przecież nie każdemu musi pasować klimat i realia CoD, czy Halo, ale za to ktoś inny uzna, że charakter Killzone jest akurat dla niego.

W sumie, racja.Ociągam się wciąż dołączeniem do Waszego bazowego grona :rolleyes: i tak rozmyślam czy to już może ten moment ? Czy jeszcze poszczekać ? ;)

Opublikowano

Od takiego GoW, MW2, HALO czy MOH, Killzone jest dużo bardziej nastawiony na działanie zespołowe (coś jak w BC2).

Opublikowano

A moje pytanie w temacie?

Dziwna sprawa, sprawdzasz na koncie PL czy innym ? Załóż konto na USA a jak działać nie będzie to poczekaj do premiery i wtedy sprawdź. Jeżeli nie działa to oddaj empikowi. Tam też takie cyrki z kodami jak w Media Markt do Red Dead ?

Opublikowano

A moje pytanie w temacie?

Nie działają, bo zawartość nie jest jeszcze dostępna. Spróbuj w środę. Multi też jeszcze "śpi".

Edytowane przez K@t

Opublikowano

Tak swoją drogą oglądając pare trailerów to a'la "Stalinowski" klimat nawet mi podszedł, niż złe wspomnienia z KZ1 i najbardziej kusi z pośród tych trzech wydań, tylko czy zrozumiem istote właśnie zaczynając od trójki ? Bo z jedynki to szczerze mam zerowe wspomnienia i nie chcę do nich wracać ;)

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie helghast edition czy już ktoś posiada bo jestem ciekaw czy oczy w replice kasku się świecą bo mam taki filmik na youtubie

z którego wynika że tak ale chciałbym żeby ktos kto juz ma to potwierdził.

Opublikowano

Dobra Panowie , podejrzewam , że nie będę mógł z wami poprowadzić dzisiaj tej dyskusji bo mogę stracić w każdej chwili dostęp do Neta.

Ale może nie podniecajmy sie tym co ma Killzone 3 , a napiszmy otwarcie CZEGO NIE MA!!!.

Kolega , który właśnie ukończył Singla porównał KZ3 do Modern Warfare 2. Natomiast drugą część KZ porównał do COD 4 MW.

Mówi wam to coś?

Bo mi sie wydaje że gra jednak nie spełniła pokładanych w niej nadziei .

Do wad wymienił nie krótki , lecz KRÓCIUTKI czas gry. 5,5 godziny na Normalu to śmiech na sali. Dla porównania KZ 2 to 7-8,5 godziny na tym poziomie trudności.

Natomiast jak sie gra na 2 osoby w tryb fabularny to gra pęka w 3,5 max 4 godziny.

Kolejna wada to naciągana fabuła , mówił mi , że niektóre wątki są żałosne i nie dziwota , że seria Halo ma lepszą fabułe.

Plusów tej produkcji wymienił naprawdę sporo , między innymi to , że to najpiękniejsza gra konsolowa , żeby nie tak ładna jak pecetowy Crysis 2 na wysokich ustawieniach.

Tekstury są nierozmazane tak jak w KZ2 , gra nie chrupie , nawet podczas zadymy kiedy mamy powyżej 15 postaci na ekranie , a skrypty jak juz są to szczena opada.

No i jedno zdanie mnie od niego zabiło.

KillZone 3 to BIGGER , BETTER , SHORTER & Not really more Badass.

Mimo wszystko i tak niedługo kupię

Opublikowano

masaKRATOS tymbardziej dziwi 9 za grafike dla K3,tyle samo co dla Bulleta.

Opublikowano

No wlasnie, 9/10 za grafe w PE. Żal, tym bardziej, ze Butcher ewidentnie nie napisal, dlaczego obnizyl ocene w tej kategorii o oczko, denerwuje mnie to troche, bo mamy do czynienia z najpiekniejsza gra tej generacji konsol, a byle laik wyciagnie wsioski, ze grafa jest ta sama co w Bulletstorm, ktory, choc ladny, to na tym polu Killzonowi moze stopy lizać. Moze jutro uda mi sie KZ3 kupic, podzwonie do sklepow :thumbsup:

Opublikowano

Wiem, wiem kat, ale pisanie tego posta mialem wlaczone jeszcze jak nie bylo twojego tylko w tym czasie wrzucalem na imageshack itd i jak juz go napisalem to byl tez twoj :P

A motyw mi sie podoba, przyznam. Pierwszy, na ktory zmienilem od czasu dynamicznego z U3. Trza się wczuć w klimat :)

to polecam pochasac po dworku w podkoszulce :)

ten theme to na maila kod przysylaja?