Skocz do zawartości

Killzone 3

Featured Replies

Opublikowano

Ja wstyd przyznać znalazłem ten dział dość niedawno, bo zawsze szukałem informacji w głównym dziale PS3.

To gratuluje spostrzegawczości. ;)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 209,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No wlasnie, 9/10 za grafe w PE. Żal, tym bardziej, ze Butcher ewidentnie nie napisal, dlaczego obnizyl ocene w tej kategorii o oczko, denerwuje mnie to troche, bo mamy do czynienia z najpiekniejsza gr

• Nie marudźcie z tą fabułą bo nagle się puryści znaleźli. W porównaniu do obecnego, fpsowego fabularnego gówna jest dobrze.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Panowie chyba niezorientowani w temacie - z tego co czytałem to wbrew temu co by się mogło wydawać Bulletstorm ma całkiem dobrą fabułę. Dajcie sobie na luz jak obu gier nie ograliście bo to trochę żał

Opublikowano

Nie. Nie oglądam tego, ale czytając wrażenia ludzi którzy to widzieli, gra, a szczególnie design i masa detali robi ogromne wrażenie.

Opublikowano

Ja tam odtworzyłem tylko kilka paro sekundowych kawałków z różnych momentów żeby co baczyć mniej więcej co tam jest. Lepiej wszystko w samej grze obadać.

Opublikowano

Szybko Sony czyści te materiały z KZ3. To chyba już trzeci w przeciągu kilku dni, a wcześniej tak nie robili z innymi tytułami. :whistling:

Opublikowano

Witam, czy ta beta co teraz ma być w środę, to będzie obsługiwać Move??

Opublikowano

NEMESIS US i YETI dzięki za ciepłe słowa ;]

Gra zamówiona, zwykła wersja w gram.pl. Nie wykorzystałbym podwójnego naliczania punktów, zwyczajnie nie mam czasu żeby przysiąść 24 godziny w multi, co najwyżej 2-3. I tak z czasem wszystkie się odblokuje, o ile gra mnie przytrzyma na dłużej, na co liczę :]

Opublikowano

Oby można było klawiszologię po swojemu sobie ustawić. Było by git.

Opublikowano

Oby można było klawiszologię po swojemu sobie ustawić. Było by git.

tzn jak? masz jakies indywidualne wymagania :)

Opublikowano

Nic nowego chyba tam nie ma.

Możliwe, ale było napisane osom niu gejmplej to wrzuciłem ;)

Opublikowano

Mam

http://www.4news.it/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=39&video_id=2055

ogladac na wlasna odpowiedzialnosc! :teehee:

Kurde, jesli mam byc szczery to wyglada to, przynajmniej na tym filmiku, jak stare Killzone 2. Slaby jest ten efekt tej nowej broni helghastów, tych smiesznych zielonych wyladowan. Szkoda tez, ze giera nie zaczyna sie od jakiejs mega-super akcji, ktora mogla by pozamiatac nami jak początek Uncharted 2 albo God of War 3. Tak czy siak czekam na rozwoj sytuacji :thumbsup:

Edytowane przez Don_Pedro

Opublikowano

Mam

http://www.4news.it/...9&video_id=2055

ogladac na wlasna odpowiedzialnosc! :teehee:

Kurde, jesli mam byc szczery to wyglada to, przynajmniej na tym filmiku, jak stare Killzone 2. Slaby jest ten efekt tej nowej broni helghastów, tych smiesznych zielonych wyladowan. Szkoda tez, ze giera nie zaczyna sie od jakiejs mega-super akcji, ktora mogla by pozamiatac nami jak początek Uncharted 2 albo God of War 3. Tak czy siak czekam na rozwoj sytuacji :thumbsup:

znowu jakiś pokraka gra co to zabić nawet przeciwnika nie umie. poza tym jak na początek - może być. IMO fajny klimacik, tylko nie ma w tym niczego rewolucyjnego - stary, dobry(?) killzone.

Opublikowano

Don_Pedro, piszesz, żeby oglądać na własną odpowiedzialność, a później opisujesz scenę bez ostrzeżenia o spoilerze ehh ;/

Opublikowano
znowu jakiś pokraka gra co to zabić nawet przeciwnika nie umie.

Gość wywalił pół magazynka w powietrze, a przeciwnicy stali jakiś metr od niego. :teehee: Po tym przestałem oglądać i zacząłem rozumieć dlaczego gry stają się prostsze. :lol:

Opublikowano

no wlasnie nie ma dema KZ3 jeszcze na PS+ co jest grane mialo być dzisiaj demo singla i nic... ktoś ma jakieś info ?