Opublikowano 27 maja 20177 l Dużo naciaganych wynikow, ale to juz standard w KSW. Gamrot, Juras, Abdulah. Popek za to pięknie dał zarobić, realnie powinno byc 1.1, a kursy były 1.6-1.7
Opublikowano 28 maja 20177 l Czy to prawda, że wraz z wczorajszą wiktorią Popuś niejako potwierdził obecność na okładce najnowszej części Tekkena w PL? Byłoby zacnie.
Opublikowano 28 maja 20177 l Czy to prawda, że wraz z wczorajszą wiktorią Popuś niejako potwierdził obecność na okładce najnowszej części Tekkena w PL? Byłoby zacnie.
Opublikowano 28 maja 20177 l Spoko gala, dostęp na 10 kupiony i dali popatrzeć na walkę chłopaki. :D Do piwa i flachy jak znalazł.
Opublikowano 28 maja 20177 l Mamed jak wygwizdany, terrorysta jeden. Niegdyś ulubieniec publiczności.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Nie wiem czy sie będziecie jarać, ale ostatnio wpadłem na YT na filmiki z Brucem Lee z jego szkoły, trafiła się nawet walka z jednym z uczniów: https://www.youtube.com/watch?v=L89X-NC9b6A Niesamowity materiał.
Opublikowano 17 czerwca 20177 l Tybura juz walczy[emoji2] Ja pyerdole 1 runda i juz rękawami oddycha... to ma być profesjonalizm ?
Opublikowano 17 czerwca 20177 l Ale to było słabe ... w(pipi)ia mnie jak takie coś jest nazywane profesjonalizmem . Andrei juz dziadek a kondycyjnie lepiej wyglądał .
Opublikowano 18 czerwca 20177 l Do gali w Gdańsku poprawią cardio i Tybura zajedzie Hunta w 5 rundach. Mark my words.
Opublikowano 29 lipca 20177 l Monologu ciąg dalszy. Kto zamierza oglądać największą walkę w tym roku? Ciekaw jestem czy rdza pokryła JBJ, tylko w tym widzę szansę Daniela na obronę pasa.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l JBJ zgodnie z oczekiwaniami oblał test antydopingowy przed UFC214 XD
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Nie wierze w to, no ku.rwa, na Turinabolu przed walka? Cooooooo.jpg ; ( BONES KU.RWA CO TO MA BYC
Opublikowano 3 października 20177 l popek vs stachu na ksw xdddd serio moze kiedys doczekamy sie malysz vs mateja
Opublikowano 11 października 20177 l Hunt wypadł. Werdum na zastępstwo. Teraz już nie ma wątpliwości, że to bedzie największa walka w historii polskiego mma.
Opublikowano 21 października 20177 l dzis gala w ergo arenie, juz cyrki bo wczoraj kibole lechii gdansk zaklocili wazenie i w wyniku tego z powodow bezpieczenstwa z karty odpadl adam wieczorek (chorzowski, bojowka ruchu)