Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 336,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

Opublikowano

Dużo naciaganych wynikow, ale to juz standard w KSW. Gamrot, Juras, Abdulah. Popek za to pięknie dał zarobić, realnie powinno byc 1.1, a kursy były  1.6-1.7

Opublikowano

Czy to prawda, że wraz z wczorajszą wiktorią Popuś niejako potwierdził obecność na okładce najnowszej części Tekkena w PL?

Byłoby zacnie.

Opublikowano

Czy to prawda, że wraz z wczorajszą wiktorią Popuś niejako potwierdził obecność na okładce najnowszej części Tekkena w PL?

Byłoby zacnie.

:facepalmz:

Opublikowano

Spoko gala, dostęp na 10 kupiony i dali popatrzeć na walkę chłopaki. :D Do piwa i flachy jak znalazł.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tybura juz walczy[emoji2]

Ja pyerdole 1 runda i juz rękawami oddycha... to ma być profesjonalizm ?

Opublikowano

Ale to było słabe ... w(pipi)ia mnie jak takie coś jest nazywane profesjonalizmem . Andrei juz dziadek a kondycyjnie lepiej wyglądał .

Opublikowano

Do gali w Gdańsku poprawią cardio i Tybura zajedzie Hunta w 5 rundach.

Mark my words.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

TUF Final ME O.o

Oglądać Justina, póki szczękę ma z granitu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Monologu ciąg dalszy.

Kto zamierza oglądać największą walkę w tym roku? Ciekaw jestem czy rdza pokryła JBJ, tylko w tym widzę szansę Daniela na obronę pasa.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

JBJ zgodnie z oczekiwaniami oblał test antydopingowy przed UFC214 XD

Opublikowano

XDDD kur.wa jaki to jest gigant...

Opublikowano

Nie wierze w to, no ku.rwa, na Turinabolu przed walka? Cooooooo.jpg 

; ( BONES KU.RWA CO TO MA BYC

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

popek vs stachu na ksw xdddd serio moze kiedys doczekamy sie malysz vs mateja

Opublikowano

Hunt wypadł.

Werdum na zastępstwo.

Teraz już nie ma wątpliwości, że to bedzie największa walka w historii polskiego mma.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzis gala w ergo arenie, juz cyrki bo wczoraj kibole lechii gdansk zaklocili wazenie i w wyniku tego z powodow bezpieczenstwa z karty odpadl adam wieczorek (chorzowski, bojowka ruchu)

Opublikowano

W Polsce jak w lesie.