Opublikowano 17 maja 201410 l Jakim cudem na moim mobilnym necie(+/- 2mb) mi nie laguje a tobie na 120mb laguje? Ja mam skromne 12mb, a co jakiś czas transmisja na Ipli mi przycina i buforuje
Opublikowano 17 maja 201410 l http://wizzardsport.us/ Leci jakiś stream ? Edytowane 17 maja 201410 l przez tomci23
Opublikowano 17 maja 201410 l Pudzian dalej cyrk Oli mógł wykrzyczeć swoje Teraz jedyny słuszny gladiator Mahmed Edytowane 17 maja 201410 l przez tomci23
Opublikowano 27 lipca 201410 l Wczoraj był debiut Aski w UFC szału nie było Ale obila Lime która nie jest byle kelnerem może coś z niej będzie bo stojke ma bdb kwestia pracy nad parterem i obrona przed takedownami i (pipi) wie może nawet jej się pas trafić
Opublikowano 27 lipca 201410 l Obczaj lepiej reakcję Dany Whita na Joasię. Łysy parokrotnie pochwalił ją na ćwierkaczu oraz wrzucił krótki filmik jak to ją odwiedza po walce. Jest dobrze. Joasia zawalczyła bardzo dobrze. W stójce kontrola przez całe 15 minut, na 15 prób obalenia, LImie udało się Asię przerwrócić tylko raz i to w 3 rundzie. A do tego rywalka nie zrobiła wagi przed walką.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l http://www.kurierolsztynski.pl/58010,2014,08,21,znany-olsztynski-zawodnik-mma-zatrzymany-przez-cbs 'dziekuje moim trenerom, rodzinie i bogu'
Opublikowano 5 października 201410 l Nie bylo mahmeda i pudziana nikt nie ogladal ksw Ja tylko widzialem walke Bedorfa potem w necie, fajnie walnal goscia w jaja masakrycznym kopem, zeby po wznowieniu walki zlamac mu zebro - dobra taktyka.
Opublikowano 5 października 201410 l Ten Bedorf straszny czołg, ten Brazylijczyk co z nim walczył to nie był żaden kelner chyba?
Opublikowano 5 października 201410 l Nie bylo mahmeda i pudziana nikt nie ogladal ksw Ja tylko widzialem walke Bedorfa potem w necie, fajnie walnal goscia w jaja masakrycznym kopem, zeby po wznowieniu walki zlamac mu zebro - dobra taktyka. Ja oglądałem - świetna gala - dla mnie najlepszy fight to ten Azijeva.
Opublikowano 5 października 201410 l Najlepsza akcja i tak była pod sam koniec 3. rundy - kto widział ten wie o co mi chodzi xD
Opublikowano 5 października 201410 l To jednak Anzor nie wymuszał haraczy raczem z brodaczami z Olsztyna ?
Opublikowano 5 października 201410 l To jednak Anzor nie wymuszał haraczy raczem z brodaczami z Olsztyna ? On też? myślałem że ten Saidov.
Opublikowano 7 października 201410 l Ksw fajne ale przeciwnik materili nie pokazal n i c z e g o. rozal kontuzja i koniec kariery tez szkoda. na plus moks ktory jest imo w mega formie i walka o pas z borysem to bedzie mega wydarzenie mam nadzieje w 2015. bedorf kon straszny no i parcheta na plus ktory zniszczyl jackiewicza. niech tylko irokez przejdzie juz do 77 albo i 84 bo wyglada jakby walczyl z rakiem. a w ufc szacuneczek dla janka. dobre wejscie. za to pletwal moze sobie teraz odpoczac cymbal
Opublikowano 27 października 201410 l Zapowiadala sie najlepsza gala KSW a wyszlo jak zwykle. Drwal i Materla wypadli przez kontuzje. Edytowane 27 października 201410 l przez Zaqair