Skocz do zawartości

Evolution 2009

Featured Replies

Opublikowano

Omega chyba grał hildą.??????

Edytowane przez GaScAn

• Odpowiedzi 100
  • Wyświetleń 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I ta Hilda jest broken w(pipi), a ja myślałem że to Sagat w IV jest tani.

edit: heh, każdy gra hildą jak mu nie idzie innymi. Ale temu nie poszło bo ściany są wokół areny

Edytowane przez GaScAn

Opublikowano

.... zmieniac sticka na pada do grania Hilde wtf ?

Ja pitole cieło mi sie przez calego GG nawet kompa resetowalem itd. i jak omega wymiatal

a teraz jak same tanie szmaty zostały to mi sie nie tnie ;

Edytowane przez maDeNTi

Opublikowano
  • Autor

Emocje świetne, ale poziom... nie dość, że nikt tam nie umie grać na Ivy, to jeszcze łykają CH jak młode karpiki... "This low isn't blockable on reaction." - tia, jasne :huh:

.... zmieniac sticka na pada do grania Hilde wtf ?

Bindowanie triggerów.

Opublikowano

Mógłby ktoś podać Kto wygrał GGAC i jakimi postaciami top 3 grało?

Opublikowano

Wydaje mi sie ze Flash grał May nie Jam.

Edytowane przez maDeNTi

Opublikowano
  • Autor

No właśnie tego nie byłem pewien.

Opublikowano

Hehe. Bana powinni na pannę z lancą dać :P Kolejny Algol się znalazł...

Nie ważne że brak skilla ważne były emocje :P

Poza tym czemu cię tam nie ma Di ?? :P

Opublikowano
  • Autor

Bo jestem relatywnie słaby, ten Calibur nie przypadł mi do gustu i nie mam pieniędzy? :lol: Szkoda gadać ;) Mój były poziom grania w Calibura jest mocno przereklamowany.

Bardzo cieszę się, że Malek wygrał, ale szkoda, że większość walk była randomowa.

Edytowane przez Di

Opublikowano
  • Autor

Finał SF4:

Daigo (WB) vs. Justin (LB)

Justin wygrał 3:2, wynik się zeruje. Dobry finał! :D Najpierw porażka Abla, a potem 3:1 Boxerem.

2:3, Daigo wygrał.

1. Daigo

2. Justin

3. Ed Ma

Edytowane przez Di

Opublikowano

Przyznam, że Justin zachwycająco grał tym boxerem, no ale...

...Daigo to BESTIA.

avek zostaje ;]

Opublikowano

To byla ciezka noc ale warto bylo siedziec. Dzieki manieq za info! Wogole to takie emocje ze malo zawalu nie dostalem bo kibicowalem justinowi. W ssf2 hd remix i sf 4 nie przerwalo mi ani razu transmisji. Czad!

Opublikowano

Ja (pipi)ę jakie te finały mało ekscytujące. Jedyna nadzieja teraz w T6.

Opublikowano

gg nie dało sie ogladac zwiecha co 5 sekund. nic nie widac nikja to ma sie do tego co było transmitowane na SBO w 2007. walki same tez edek na edka edkiem poganai a jak nie edek to marmolada z delfinem ogolnie bieda

Eleven miał fajne crossupy nawet zołtki takich nie robia, jedyna pozytywna rzecz jaka zobaczyłem ogolnie lepiej pierwszy lepszy tur z Acho albo wałki z gamechariota obejzec niz to evo.

Opublikowano

A jednak Daigo, jak ja mogłem (pipi)a w niego zwątpić.

W sumie z całego EVO 2009 najlepiej mi się oglądało SC IV, mimo że nigdy w to nie grałem i nie zamierzam.

Edytowane przez GaScAn

Opublikowano
  • Autor

Obejrzeliście jeszcze raz finał Tekkena? Pokaz slajdów jak w przypadku transmisji na żywo, ale jakość trochę lepsza. W ostatniej rundzie RIP wyrwał się z f,f+1+2 Chefa, który po tym wyrwaniu wpadł na ścianę, dostał bounda z kokosa, spadł piętro niżej i dostał juggle'a. Mocna rzecz :)

Edytowane przez Di

Opublikowano

- wywiad z Daigo

ps. wywiad przeprowadza chyba ten koleś z którego sobie wszyscy na czacie jaja robili (podobno rzucił w kogoś stickiem czy coś) :lol: