Skocz do zawartości

Odzież gracza

Featured Replies

Opublikowano

Na stronie Croppa są koszulki z gier które były w sklepach stacjonarnych + brelok w kształcie pada PlayStation :) do tego druga koszulka za 10zł

• Odpowiedzi 159
  • Wyświetleń 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pod koniec roku powiększam działalność. Kubeczki będą lepszej jakości do tego ciuszki i gadżety. W przyszłym roku figurki i breloki.

• Skoro pojawił się temat z koszulkami, to z pewną dozą nieśmiałości podepnę link do mojego tematu z koszulkami malowanymi ręcznie. Hasło do działu "kreatywni" to: 666. Miłego oglądania.  http://www.ps

• IMO jedynie biała z destiny spoko, koszulki całe uwalone z kolesiem z karabinem czy assassynem...wstyd chodzić w tym po ulicy. Dobre zawsze były koszulki z serii GOW:      

Opublikowano

Taki brelok?

DSC01109.JPG

Bo mnie kosztował ponad dwie dyszki! I wysyłka listem zwykłym z UK - 30zł.

Dlatego wziąłem jeszcze koszulkę, ale tu widzę, że ten brelok kosztuje 12 zeta. Ja yebie, karny kut.as dla PlayStation Polska, za reklamę tamtej strony.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

No to ten brelok. Wzialem 3 od razu dla rodzinki i dwie koszulki. The last of us dla brata i Killzone dla siebie :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktos te ciuchy playstation ? Jak z ta rozmiarówką ? Duża czy na karły ? L to faktycznie L? Bo chce dobie sweterek wciągnąć :)

Opublikowano

Mnie bardziej intryguje jakość nadruku. Czy to haft czy najtańsza naklejka co zejdzie przy trzecim praniu ;)

Opublikowano

Balon, nie zamawiaj tych gów.ien. Ten sweter nie jest bawełniany, a z czegoś sztucznego - będziesz się pocił. 
Poza tym pisałem już - wysyłkę robią z UK, to nie wysyła CI PlayStation Polska. Wysyłają listem zwykłym z UK, Ja pier.dole. Może ze swetrem wysyłka kosztuje więcej niż 10 dolców (tylko kosztowała mnie za wysłanie t-shirta i breloka), ale to i tak się nie opyla. A zwłaszcza, że po jakimś czasie te niektóre ciuchy widziałem na stronie cropa.  A PlayStation Polska powinno wyraźnie zaznaczyć, że wysyłka idzie z UK, listem zwykłym i czekasz 3 tygodnie, a równie dobrze paczka może nie nadejść. Nie polecam.

Opublikowano

Mendrek dawaj sweterek wciągnij, nie będziesz musiał martwić się o nadruki.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz to jest w Croppie:

12187864_1056054991101384_19214789585906

59 zł.

Edytowane przez Figaro

• 1 rok później...