Opublikowano 17 września 20159 l Na stronie Croppa są koszulki z gier które były w sklepach stacjonarnych + brelok w kształcie pada PlayStation do tego druga koszulka za 10zł
Opublikowano 17 września 20159 l Taki brelok? Bo mnie kosztował ponad dwie dyszki! I wysyłka listem zwykłym z UK - 30zł. Dlatego wziąłem jeszcze koszulkę, ale tu widzę, że ten brelok kosztuje 12 zeta. Ja yebie, karny kut.as dla PlayStation Polska, za reklamę tamtej strony. Edytowane 17 września 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 17 września 20159 l No to ten brelok. Wzialem 3 od razu dla rodzinki i dwie koszulki. The last of us dla brata i Killzone dla siebie
Opublikowano 4 października 20159 l Ma ktos te ciuchy playstation ? Jak z ta rozmiarówką ? Duża czy na karły ? L to faktycznie L? Bo chce dobie sweterek wciągnąć
Opublikowano 4 października 20159 l Mnie bardziej intryguje jakość nadruku. Czy to haft czy najtańsza naklejka co zejdzie przy trzecim praniu
Opublikowano 4 października 20159 l Balon, nie zamawiaj tych gów.ien. Ten sweter nie jest bawełniany, a z czegoś sztucznego - będziesz się pocił. Poza tym pisałem już - wysyłkę robią z UK, to nie wysyła CI PlayStation Polska. Wysyłają listem zwykłym z UK, Ja pier.dole. Może ze swetrem wysyłka kosztuje więcej niż 10 dolców (tylko kosztowała mnie za wysłanie t-shirta i breloka), ale to i tak się nie opyla. A zwłaszcza, że po jakimś czasie te niektóre ciuchy widziałem na stronie cropa. A PlayStation Polska powinno wyraźnie zaznaczyć, że wysyłka idzie z UK, listem zwykłym i czekasz 3 tygodnie, a równie dobrze paczka może nie nadejść. Nie polecam.
Opublikowano 4 października 20159 l Mendrek dawaj sweterek wciągnij, nie będziesz musiał martwić się o nadruki.
Opublikowano 28 października 20159 l Teraz to jest w Croppie: 59 zł. Edytowane 28 października 20159 l przez Figaro
Opublikowano 16 marca 20178 l nowy model koszulek Praise the sun jeszcze przez godzine za 35zł - kod rabatowy 3V8a7j6Qhttp://www.othertees.com/ Edytowane 16 marca 20178 l przez Shen