Skocz do zawartości

One Piece

Featured Replies

Opublikowano

Biorąc pod uwagę jego historie i to jak wszyscy się go bali i nazywali potworem, to tego typu nieprzesłodzony design jest jak najbardziej na miejscu, To, że stał się z czasem maskotką to już inna kwestia. I jak Shen powiedział w ruchu wyglada spoko. Nie jest to jakieś dziło sztuki, ale na pewno nie jest to poziom abominacji sonicowej. Jak na serialowy budżet, to akceptowalny.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 169,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W necie pojawiła się mega super epicka teorie na temat najwazniejszych tajemnic OP. NIE MA spoilerów z mangi, więc animowcy tez mogą czytać. Nie wiem czy przeglądacie jakieś strony poświęcone OP, węc

• Specjalnie sie nie skupialem na robieniu fot z tego szalenstwa bo to juz normalne dla mnie jest. Tutaj sa jakie zrobilem.

• Jestem na Thriller Bark(w zasadzie już prawie koniec, teraz zoro z kumą walczy) i to anime jest lepsze z arcu na arc. Uwielbiam je, przed świętami skończyłem Enela, teraz kończe thriller bark. Polecam

Opublikowano

W mandzie to już jest final arc na Elbaf? Bo mi na fb latają obrazki, że Imu się pokazała w końcu.

Opublikowano

Panie, daj pan to w spoiler.

To nie final arc, trzeba jeszcze One Piece znaleźć i wielka wojnę rozegrać.