Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

obecnie deadly premonition. ostatnio na przyklad earth defence force 2017, onechabara: bikini samurai squad, shadows of the damned czy deus ex human revolution. a oczekuje na el shaddai, gralem troche u kumpla a na wlasna kopie jeszcze czekam. gral ktos z was w el shaddai?

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano

Gears of War 3 bijacz!

Opublikowano

GoW3 + Forza 4 + Dark Souls :)

Opublikowano

Gears of War 3, Forza 4

Opublikowano

Ja pogrywałem sobie w Betę BF3 , a teraz pykam w Black OPS oczekując na Bf3(jeszcze tylko 11 dni :):) ) i Modern Warfare 3 .

Opublikowano

właśnie pękła kampania w Bad Company 2 + zaczynam Rainbow Six Vegas 2

Opublikowano

Deus Ex: Human Revolution od premiery gram i skończyć nie mogę. Nie to , że słaba , konkret gierka , tylko czasu na granie brak :(

Edytowane przez TheBesTia

Opublikowano

Gears 3, Dead Island i Batman: AC - poboczne misje i zagadki :D.

Opublikowano

Zaległości... zaległości... po ograniu Assassins Creed 2 teraz męczę Battlefield BC2 i czeka w kolejce Ace Combat 6. Czasu mało a teraz taki wysyp hitów :)

Opublikowano

GoW3 i tak od premiery gry i pewnie jeszcze długo ..... ale może zagości u mnie nowy Batman AC /dark Soul

Opublikowano

FIFA 12, na dokończenie czeka Bioshock i Godfather... ale nie ma czasu ;(

Opublikowano

Dante Inferno - Nadrabiam zaległości . Bardzo Fajna gierka , poziom hellish daje popalić heh . Ale jest fajnie , taka kopia God of War . na liczniku 7 czy 8 godz , toć chyba koniec chnet . Pytanie do tych co gre skończyli . Jak skończę grę , to istnieje coś jak "new game +" ? chciałbym by istniało to bym się za najtrudniejszy poziom zabrał ... Potem czas dokończyć Castlevanie , albo zacząć ja w ogóle od nowa...

Opublikowano

jak mam czas to halo reach kampania + multi, gow 3, forza 4 ( 2-3 wyscigi),

dzisiaj zaczalem crysis 2 za(pipi)iscie wyglada ale jakos mnie nie porwal ;/ , przed chwila w oczekiwaniu na mw3 pogralem troche multi mw2 oraz spec opsy ;)

Opublikowano

aktualnie BF BC 2 w necie, złapałem zajawkę, szkoda że mało osób o tym tytule jeszcze pamięta :) a po godzinach hardcorowy Vegas 2

Opublikowano

W jakim sensie hardcorowy? Przechodziłem na PC i mignął mi w 1 wieczór, dlatego pytam, bo jeśli na X360 jest trudniej/bardziej realistycznie, to muszę sobie sprawić ;)

Opublikowano

dead island - jest ok

Opublikowano

wg mnie Vegasy mają wyzszy pozom na X'ie niźli na PC, ogólnie ta gra jest lepsza na xboxa, mam 1 na kompa ale wrażęnia z konsoli są lepsze ( dla mnie ), w multi narazie sie nie bawie bo nie ma z kim

Opublikowano

głównie forza 4, resident evil4 i gow3