Skocz do zawartości

Forumowy Versacze

Featured Replies

Opublikowano

lukasz, 1st prize za najbardziej wczutego usera forum o konsolach.

bez spiny sku'rwysyny

lukasz, 1st prize za najbardziej wczutego usera forum o konsolach.

bez spiny sku'rwysyny

• Odpowiedzi 706
  • Wyświetleń 58,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wieś jak c*uj to facet w obszczanych, dresowych spodniach. To skarpety do sandałów. To niedopasowany krawat do koszuli. To workowate koszule/spodnie do garnituru. To różowe, obcisłe rurki. To za krótk

• Czy bluza ma oryginalny znaczek Carrefoura ?

• wy mi tu jakieś pedlastwa pokazujecie . Chinosy i inne nazwy ubrań . no (pipi)a wy baby jesteście czy faceci ? dla mnie są spodnie i bluza , koszulka i sweter . jakieś wyszukane ciu.lstwa pokazujecie

Opublikowano

Może ustawcie się na solówę. Teraz to modny sposób rozwiązywania sporów :turned:

Opublikowano

mama zobaczyla ze lukaszowi nie wyszla matura z matematyki, i zabrala kabel od komputera :<

Opublikowano

mozna gdzies jeszcze kupic w jakims HM taki garniak:

mw-hm-man-03.jpg

??

Edytowane przez banny

Opublikowano

Jako, ze Forumowy Versacze jest w stanie spoczynku to ja przejmuje teraz ten tytuł. Od dzisiaj będe ustalał co jest in a co jest aus. Zapraszam do dyskusji.

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

<rewolucja>

Forumowa brać, nie dajmy temu łgarzowi przejąć wybitny tytuł Forumowy Versacze.

Proponuję siłą odebrać tytuł dyktaturze niejakiego Walter_Cronkite i zorganizować pospolite wybory!

Ja o to proponuję imć Pana Pieczarkę, który swoją szałową bluzą udowodnił, że jest w stanie godnie sprawować

funkcję Forumowego Versacze.

Opublikowano

Ty banny ogólnie rzecz biorąc jestes in oder aus - zalezy. Ale ten post był aus.

Opublikowano

chcecie to sie bawcie w to ;p

wie ktos ile kosztowal ten garniak ??

Matju wilanson for H&M on jest

Opublikowano

spytaj lukasza

Opublikowano

Jakbyś napisał to tak "Matju wilanson for H&M jest on" i dodał kilka razy słowo "beka" mogłbyś być jak lukasz. Chociaż też nie bardzo, bo nie jestes z warszawy.

Opublikowano

Przecież to Ty jesteś od mongolskiego kina, lukasz oglądał stare filmy Polańskiego.

Opublikowano

Tez oglądałem więc się nadam. No dawajta fity!

Opublikowano

Lukasz tez oglada azjatyckie niszowe produkcje ale wstydzil sie przyznac bo bal sie zostac posadzonym o snobizm :whistling:

Opublikowano

Moje wystąpienie:

beka

beka

nie beka

jestem z Warszawy

ambitne filmy chu'j

kolorowe ciuchy dobre

Nadaję się na Wersacze?

Opublikowano

Najbardziej fashion fit ostatnich dni to ten Keymekera z topicu "Pokaz swoja twarz" koło beemki. Bierzcie przykład.

Opublikowano

Niezla beka, kiedy Lukasz byl nikt sie jakos nie kwapil do wysmiewania go, teraz wyrasta zgraja mocnych cwaniakow

Opublikowano

Foruming -> Foty -> Kompromitujące -> Keymaker

voila!

02112009018.jpg