Skocz do zawartości

Art of Tekken - Łódź, 5-6 grudnia - Tekken 6

Featured Replies

Opublikowano

Proszę cię sneju ten wywiad to jakieś straszne gó.wno xD

A filmik da się zrobić :P jeśli kogoś to zainteresuje to 30m od miejsca turnieju jest jeden z większych klubów w Łodzi tzw. "Elektrownia" więc jeśli komuś nie zależy na wyspaniu się i byciu do końca trzeźwym to zawsze można zrobić nocne chlanie właśnie tam.

#Velu - ściągnij sobie nową mozillkę ze słownikiem albo popraw od razu błędy w swoim nowym poście...

Edytowane przez Keii

• Odpowiedzi 499
  • Wyświetleń 34 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Matt, dziękuję, że tak we mnie wierzysz, ale zapomniałeś chyba o tym, że Panda po SWEEP nie ma BANG... :tongue:

• No ja też nie widziałem. Nie o to mi chodzi czytaj uważnie posty albo najlepiej nie czytaj.Nie chcę,żeby mieszały się do tego osoby trzecie.Wyraziłem tylko swoją opinię,że dziwi mnie przegrana do zer

• A to ciekawe bo z tego co mi wiadomo Devil grał postacią, na którą nie była ograna większa część graczy ( no i rzeczywiście Ryan wtopił ). Więc np. mogę o nim napisać to co Punisher napisał o grze Nev

Opublikowano

Nakręćcie taki cool promo filmik z dupeczkami

Hejhejhej Sneju, trochę szacunku dla pani w bikini :< (która jest jedna swoją drogą ;])

miejscówka zapowiada się rewelacyjnie więc mam nadzieję, że i sam turniej okaże się sporym sukcesem i będzie miał swój ciąg dalszy - tak btw :)

Opublikowano

To prawda dosłownie 20metrów od kręgielni znajduje sie klub elektrownia

Opublikowano

Ja się zapowiadam jako gośc :) se wpadne popatrzec jak sie wkurzacie i stresujecie :)

Psp mi się spsuło ps3 brak ale kopie tk6 moge zabrac w razie czego :)

BTW ten filmik od Węża promujący turniej to jakas masakra.Turniej w Hiltonie... impra z basenem.Ło maj gad!

Opublikowano

Łodzianie, podajcie 2 informacje:

1) O której zaczyna się turniej.

2) Jak dojechać z lotniska do Manufaktury.

Opublikowano

Ja się zapowiadam jako gośc :) se wpadne popatrzec jak sie wkurzacie i stresujecie :)

Psp mi się spsuło ps3 brak ale kopie tk6 moge zabrac w razie czego :)

BTW ten filmik od Węża promujący turniej to jakas masakra.Turniej w Hiltonie... impra z basenem.Ło maj gad!

Jak miło że się pan pojawi ^^ mam nadzieję że nieodzowny aparat nadal będzie u twojego boku? Możesz zabrać PSP do Łodzi to się zobaczy co da się z nim zrobić ( napisz mi na PW co i jak się zrypało ).

Opublikowano
  • Autor

Tutniej zaczniemy koło 11-12 ( trzeba dać sobie czas na jakąś małą obsuwę),co do lotniska to kursuje tam linia "L" oraz 65. Linia "65" jedziemy kawałek z lotniska i wysiadamy na przystanku "WŁÓKNIARZY - ŁÓDŹ KALISKA ESTAKADA" tam przesiadamy się w 99 lub 99A i jedziemy aż do przystanku "Zachodnia-Legionów" tam wysiadamy i idziemy kawałek prosto aż dojdziemy do skrzyżowania Ogrodowej i Legionów wtedy skręcamy w lewo i mamy Muzeum Miasta łodzi i zaraz kawałeczek dalej wejście do Manufaktury. Linia "L" Dojeżdzamy do Dworca Fabrycznego i tu zaczyna się jazda, można wsiąść w 86 i dojechać do przystanku "Jaracza-Piotrkowska" przejść prosto do zachodniej i iść na przystanek tramwajowy, wsiąść w tramwaj linii 3,11,lub,16,16A.Jedziemy chwilę i wysiadamy na przystanku Zachodnia-Manufaktura. Inną opcja to z Dworca Fabrycznego przejść sie prosto do Narutowicza skręcić w lewo i iść na tramwaj linii 9,13,12 wysiąść na przystanku Piotrkowska- Zielona, przejść na światłach w lewo i udać się na tramwaj jadący w kierunku Placu Wolność, tu wsiadamy znowu w tramwaj linii 3,11,lub,16,16A. i wysiadamy na przystanku Zachodnia-Manufaktura. Jeżeli ktoś coś z tego zrozumiał to jestem pełen podziwu. Najlepiej wziąść taksówkę ;). Później rozpiszę to dokładniej i wrzuce jakieś foty żeby było łatwiej.

Opublikowano

Pewnie uruchomimy gorącą linię odbierającą delegacje z innych miast i państw xD

Opublikowano

Kto przenocuje Fastlegs?

Opublikowano

No Answers XD . Łysy :)?

Ku zdziwieniu wszystkich odpowiem że tak. A jak ktoś ma wątpliwości to od razu odpowiem dla czego. W berlinie gdyby nie jej dobra wola jeden z nas najpewniej musiał by kimać na dworze przykryty blachą. Wystarczy??

Tylko niech przygotuje sobie śpiwór i karimatę, a do tego już mam full osób więc nikt więcej...

Edytowane przez Keii

Opublikowano

Do którego z łodzianów mogę się wpakować na chatę celem kimnięcia się na jakimś miękkim kawałku podłogi?

Opublikowano

Naprawdę miło i przytulnie się ta sala prezentuje. Będzie fajnie ; )

Do którego z łodzianów mogę się wpakować na chatę celem kimnięcia się na jakimś miękkim kawałku podłogi?

Podbijam ; ]

Opublikowano
  • Autor

Odnośnie noclegów

usługi noclegowe

i położenie Manufakturymanufaku

Nie wiem czy będę mógł kogoś przyjąć, muszę sięnajpierw ugadać z resztą domowników.

Edytowane przez Dante84

Opublikowano

Ja mogę u siebie max 3 osoby zmieścic , mało ale zawsze coś XD

Opublikowano

Co ty kurwa samolotem do Łodzi lecisz ?

Opublikowano
  • Autor

Co ty kurwa samolotem do Łodzi lecisz ?

To chyba było zapytanie w intencji Szybkich nóżek ;)

Opublikowano

Nie, bo Scoopka ;] Fastlegs prawdopodobnie przyjedzie ze mną w piątek.

Edytowane przez Di

Opublikowano

Może nie moja broszka, ale chyba powinniście napisać w regulaminie opcję blur mode off czy on ;]. Zdaje się, że to nie jest taka nieważna sprawa.

Opublikowano

IMO off. Trzeba będzie jeszcze dopisać, że trzeba włączyć jedną walkę na chwilę, żeby obaj gracze mogli ustawić configi (w głównym menu może to zrobić tylko pierwszy...). No i każdy powinien założyć nowy profil na konsoli, żeby nie było customów.

Opublikowano

No właśnie. A czemu off?

Więcej za przemawia za on. Chociażby taki argument, że ta gra stworzona była z blurem i że na automatach jest blur. Jest prawdopodobieństwo, że w europie będzie grać się z blurem on.

Co będzie, jeżeli czołówka koreańska przyleci do nas kiedyś na tur tekkena i powie że "my nie potrafić grać blur off"? No bo jak widać jest inny filing płynący z gry przy tych dwóch ustawieniach.

Edytowane przez CheeseOfTheDay