Di 834 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 I tak pewnie nikt nie będzie grał Rogerem. Lepiej dajcie bana na infinite'a Alisy Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Zaznaczam ze X1 Xperia jeszcze nie jest pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Guardian19 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Gra: Tekken6 (PS3) Nagrody:Za zajęcie pierwszego miejsca w Turnieju indywidualnym nagroda wynosi 1000zl. Wysokość nagród za pozostałe miejsca na podium jest uzależniona od frekwencji. Dodatkowo dzięki zabiegom Juniora aka Keii dostaliśmy sponsoring w postaci padów dualshock dla uczestników którzy zajęli miejsca od 1 do 3,być może również telefon SonyEricsson X1 Xperia dla pierwszego miejsca, ponadto po między wszystkich uczestników rozlosowane zostaną dwie gry EyePet wraz z kamerką. System: grupy + DE (na 32 lub 16 osób) Energia: 100% Ilość rund: do 3 wygranych Ilość walk: do 2 wygranych w grupach, do 3 wygranych w DE, do 5 wygranych w wielkim finale Kontrolery i przejściówki: uczestnicy są zobowiązani zabrać swoje pady/sticki razem z przejściówkami; organizatorzy nie zapewniają kontrolerów ani przejściówek Profile: uczestnicy mogą uploadować na konsole turniejowe (za pomocą telefonów, pamięci masowej czy innych kompatybilnych urządzeń) dopiero wtedy, gdy zostanie wyłoniona najlepsza ósemka turnieju Areny: wybierane losowo Ustawienia przycisków: przed walką Nagrywanie walk:opcja save replay Jak wiadomo ustawienie przycisków dla 2 portu jest niemożliwe przed walką więc warto byście to znaczyli i wymyślili coś innego. Może pierwsza walka która jest włączona tylko po to by ustawić przyciski?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Wchodzi się do vs, wybiera byle jakie postacie, obaj gracze sprawdzają i ewentualnie zmieniają ustawienia, powrót do ekranu wyboru postaci i zaczęcie walki. Nie widzę nieścisłości ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Tak jak sneju napisał czyli tak jak w SF4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Guardian19 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Wchodzi się do vs, wybiera byle jakie postacie, obaj gracze sprawdzają i ewentualnie zmieniają ustawienia, powrót do ekranu wyboru postaci i zaczęcie walki. Nie widzę nieścisłości ;p Jak wiadomo ustawienie przycisków dla 2 portu jest niemożliwe przed walką więc warto byście to znaczyli i wymyślili coś innego. Może pierwsza walka która jest włączona tylko po to by ustawić przyciski?? Czy nie napisałem identycznej rzeczy?? Zauważyłem tylko że w zasadach jest coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza
VeluriaN 1 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 dante dopisz mohiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 @Guardian - no właśnie o to mi chodziło, że w zasadach nie ma czegoś innego. Przy ustawianiu configów walka jeszcze nie jest rozpoczęta. To, że wykonywane jest to w trybie vs po wejściu do ekranu właściwej gry nie ma żadnego znaczenia W sumie nawet jeśli jest możliwość ustawiania wszystkiego w opcjach, to nie wiem po co tracić na to czas, skoro po góra pięciu walkach i tak siądzie kto inny i wszystko pozmienia ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul. 0 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Prosze zapisać : Soul bede na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Nie Soul'a nie będzie, ja nigdzie nie jadę. ps: nie ładnie tak kogoś kopiować...... Cytuj Odnośnik do komentarza
Tenshi:) 0 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Im dłużej gram w tą grę tym bardziej nie mam złudzeń - będę dla Was workiem treningowym. Muszę się psychicznie przygotować (no chyba że zejdzie na mnie jakieś buddyjskie oświecenie ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante84 5 Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 (edytowane) Spokojnie Tenshi pomodlę się o twoje oświecenie, w sumie mnie też jedzie teraz nawet Junior ( chociaż tylko Alisą ;p), po prostu zmiana części i zmiana miejsc, ale spoko trzeba grać, grać i jeszcze raz grać a damy radę Ps. Jakby co mogę was z Robem przenocować Edytowane 10 Listopada 2009 przez Dante84 Cytuj Odnośnik do komentarza
Davon 0 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 A bez Roba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante84 5 Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 A bez Roba? To już ciężko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Guardian19 0 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 A bez Roba? To już ciężko będzie A, bez Tenshi? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Tenshi:) 0 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 (edytowane) Dzięki Dante, bardzo chętnie skorzystamy Będziemy w kontakcie. EDIT: W razie czego bylibyśmy w piątek tak o 20:15 Da radę? Może na jakiś trening się załapiemy? Edytowane 12 Listopada 2009 przez Tenshi:) Cytuj Odnośnik do komentarza
VeluriaN 1 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 (edytowane) Siemka, kilka nowości: -Prawdopodobnie zbanujemy plansze NOH THEATHRE ponieważ walcząc z niektórymi postaciami(zafina, alissa???) zdażają sie tam poważne chrupnięcia animacji W czasie turnieju będzie można wykupić gre w kręgle za 10 zł i wystartować w konkursie którego nagrodami są: 1. Sony Playstation 3(fat) 2. Telewizor Sony Bravia s5500, 32 cale, full HD zasady przekleję z maila od menagrea kręgielni: -od 30.11 do 6.12 planujemy zorganizować Wielki Turniej Mikołajkowy, czyli finał zbiegnie się z ostatnim dniem Waszego pobytu u nas. Turniej ma polegać na tym, że w przeciągu tygodnia można wykupywać gry (1 gra - 10zł), dostaje się kupon i gra. Wygrywa ta osoba, która najwięcej razy zmieści się w konkretnym przedziale punktów (prawdopodobnie będzie to między 110 a 115 punktów). Czyli jeśli jakaś osoba X wykupi 10 gier i w tych 10 grach zmieści się w określonym przedziale, a Y tylko 8 razy zmieści się w określonym przedziale,to wygrywa osoba X, bo miała największą ilość wygranych gier. I NAJWAŻNIEJSZA INFORMACJA Dante proszę o dopisanie do listy uczestników(obecność na 100%) RYAN HART AKA PRODIGAL SON Edytowane 12 Listopada 2009 przez VeluriaN Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante84 5 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Nie wiem czy jest sens bananować tą plansze. Możecie się wypowiedzieć na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Chyba troszkę przesada z tym banowaniem, przycinać to i mi przycina raz na jakiś czas na kilku innych planszach. To tylko lekkie zwolnienia animacji które raczej nie występuje w decydujących momentach juggla czy w trakcie "spejsingu", poza tym to tylko powoduje ucinanie klatek więc gra sama w sobie nie zwalnia nie kaszanią się timingi, i jak ktoś naciśnie dobrze, to będzie miał dobrze bo gra wciąż rejestruje inputy. Z tym Rogerem to też lekka przesada, nie chciałem już o tym pisać no ale skoro już piszę o jednym to mogę przy okazji o drugim. Podano tu arcy argument, iż w trzecim stroju kangur ma przegięte rzuty, bo ciężej odróżnić lewy od prawego, co dla polskiej sceny tekkena, w której 99% wyrywa się na reakcję, jest nie do przyjęcia. Ja nie widzę problemu, niech kangur ma tego boosta, w końcu to tekken w którym każda postać ma inną animację łapania (jedni łatwiejszą drudzy trudniejszą) więc w tym temacie akurat sprawiedliwości i tak nie ma. Ten ban wprowadzi tylko niepotrzebne komplikacje, no bo skoro zaczniemy banować takie pierdoły to i banowanie własnych strojów stanie się faktem, w końcu można tak sobie postać stworzyć a niektórych tak obudować że wyrywanie się na reakcję będzie jeszcze trudniejsze, z czasem pewnie ci sprytniejsi znajdą takie zestawy które utrudnią rozpoznawanie i blokowanie podcinek na refleks. Co po tym? No chociażby, banowanie zbyt ciemnych zbyt jasnych leveli lub części zwykłych kostiumów. W końcu, czemu ktoś ma grać czarnym kaziem na ciemnym levelu skoro przeciwnikowi wszystko się zlewa i jedyne co dobrze widzi to biała główka i rękawice? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Dokładnie. Nie róbmy z tego drugiego SC3, gdzie połowa zasad to były bany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Guardian19 0 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Też myślę że pomysł z banowaniem plansz jest niezbyt dobry. Tam potrafi chrupnąć na większości plansz podczas niszczenie murów lub spadania w dół. Patrząc na to obiektywnie trzeba by było zbanować nie tylko tą jedną Cytuj Odnośnik do komentarza
Roman_pies 0 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Mnie można już wypisać, jednak nie biorę udziału w turnieju ale wpadnę i pogram 4fun Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante84 5 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Dokładnie. Nie róbmy z tego drugiego SC3, gdzie połowa zasad to były bany. Ale nowy "tEKKEN" jest soulcaliburowaty... i to barszo Tak czy siak ja tam jestem przeciw banom . no chyba że dotyczą one 80% postaci, na które nie umiem grać XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Dobra, dobra. Noh - nie jest taki zły. Poza tym chrupnięcia grafiki to najczęściej zdarzają się mi. A wszystko za sprawą telewizora crt gdzie na Lcd już nie zdarzyło się ani razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 hmm moze glupie pytanie ale: czemu nie popatrzec co japance/koreance banuja i dopiero wtedy to wprowadzic niz wprowadzac jakies polskie wymysly? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi