Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NINJA GAIDEN SIGMA 2

Poziom trudnosci Trofeow 33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudnosci pucharkow w NGS2?

• Bardzo latwe
      1
    • Latwe
      1
    • Srednie
      1
    • Trudne
      4
    • Bardzo trudne
      26

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 257
  • Wyświetleń 12,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Polecam najpierw rozgrzać się zdobywając platynę w TTT HD, bo w NG2S jest nieco bardziej wymagająca

• Ja zawsze pomoge wystarczy sie zapytac:D

• UN2 padło, platynka wpadła, po 22 dniach koszmarów. Dzięki Daniel za pomoc przy UN1 i MN4.

Opublikowano

Przestańcie się tak lizać po jajkach bo tu klimat tematu zaburzacie, hehe.

Opublikowano

Tych trzech Genshinow zabic zaden problem Rozchodzi sie o polaczenie Tn robi najgorsze tryby online zamiast isc do przodu to cofaja sie a Online w Ng3 to jakis Joke..!

Opublikowano

Daniel, skoncz pie*dolic - nikt tutaj nie ma tyle godzin na onlinie co Ty w tej grze :P (mówię tu o NG3, choć w przypadku NGS2 to też prawda ;))

a ze gejshiny dałoby rade zjechac to wiadomo sprawa... tylko w systemie poklatkowym trzeba mocnego porycia beretu, zeby to meczyc, a pod koniec walki i tak lubi zerwac lacze... :confused:

Edytowane przez mr_pepeush

Opublikowano

Panowie, sposób na Elizke, tą wredną ci.pcię. Wszystkich bossów mam mniej więcej obcykanych, ale tej Pani to nei idzie bez nawału apteczek zabić. ;< Aczkolwiek jakimś cudem MN3 poszło.

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

Gdy zapraszam typka z friends listy albo On zaprasza mnie przy wejściu na arenę zawsze zrywa połączenie. Gdy gram szybki mecz albo przez customa tego nie ma. O co chodzi, mieliście tak kiedyś? No zje.bany jest ten online do potęgi. -_-

Opublikowano

Ty albo twoj kolega ma przyblokowane porty:P przerabialem to tez:D Jesli graliscie razem i bylo wszystko ok to jak was wywalilo to pozniej musicie zrobic reset konsoli:) Najlepiej recznie konsoli przypisac porty w routerze.

Edytowane przez DaniDevil

Opublikowano

UN1,2 i MN4 pozostało, resztę udało mi się zrobić samemu bądź z randomami. Są już pierwsze ofiary - "poszedł" mi analog w padzie. :< No nic, teraz przede mną ten wasz, przysłowiowy, "rok" masterki U1 i U2. :)

Opublikowano

ja MN4 zrobilem jako ostatni lvl chyba ;)

bardzo dużo bugów; pamiętam jak Daniel zaczął biegać po pustej arenie jak poyebany, i taki dialog:

- (ja) co robisz?

- (Daniel) pies mnie goni

- ale niczego juz nie ma

- no ty go nie widzisz, ale on tu jest! ja go zabilem i teraz mnie goni, a juz nie mam energii

xD xD xD

monty python - a trafiło się to z 2 razy...

w każdym razie, jak chcesz to zrobić, to dobrą taktyką jest 2x rachel, stanac na koncu pasa (zaraz przy krawedzi) i Ty stojac w prawym rogu strzelasz do smieci biegnacych z lewej, a partner odwrotnie: z lewego rogu strzela na prawo; w pewnym momencie mozna sie podzielic i ktos idzie na drugi koniec, ale to sami wyczujecie...

(ostatnia fala to pieski... zobaczysz jak sie wlos na jajach jeży, kiedy wiesz, że jesteś tuż tuż, a tutaj... piesek łapie :D)

Opublikowano

Nie wiem co to jest, ale poszukam + dodałem Cię, żaden random już nie chce grać tych misji... wysyłają tylko pm'ki z uśmiechem. :)

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

Teturial znajdziesz na youtubie:D bez tego Bedzie Hardcore zaliczyc chyba ze masz wszystkich bossow ogarnietych z Un1 i Un2 to ja sie pokrece:D (Un2 mozna zglichtowac wiec bez stresu)

Opublikowano

zapomniałeś o podstawowej radzie w temacie kręcenia (twirl): nie liczy się jak długo potrafisz bezbłędnie twirlować, a jak szybko jesteś w stanie zacząć twirl po tym jak wypadniesz z rytmu, albo będziesz musiał podnieść partnera lub uderzyć któregoś bossa, żeby "zszedł" z partnera.

Opublikowano

bicz plis - pinć tysiuncuf razy Rachela przestawała mi się kręcić i każdy powtarza, że nie ważne jak długo można się kręcić - ważne jak szybko znów zaczniesz ;)

jak pisałem - szczególnie istotne przy podnoszeniu kumpla :]

Opublikowano

Przy Un1 szkoda podnosic kumpla z gleby jesli na Arenie sa trzej bossowie Za duzo kombinowania zeby zabrac Np. Volfa a do tego kolega nas ratuje a Elizka Czeka zeby mu spowrotem dowalic:D Un1 robi sie od poczatku do konca bez zgonu. Jak zostaje Eliz sama to mozna sie ratowac przy trzech bossach lepiej dac na luzik bo wiecej pozniej kombinowania niz gry:D

mr_pepeush i co z tego ze mam duzo godzin online w Ng3

Online Ng3 to najwieksze (pipi) jakie Te skosno okie ludki robia na ziemi:D Juz by malpa z zoo zrobila lepsze niz to co oni zrobili:D

Sorry ale zamiast z gry na gre robic coraz lepsze Online to oni sie Cofaja:D

Podaje przyklad Zabieram typa do Izuny jestem z nim w gorze odwraca sie Ryu glowa w dol i kurde spada na glebe sam bo typek kurcze zniknal sobie albo teleportujacy sie przeciwnicy z jednego konca planszy na drugi i nie mowie tu o Magikach:D

Sorki 6 lat temu bym im to wybaczyl ale nie w roku 2012;D to jest juz mala przesada ich polityka i wykonanie Online oraz ich gier Ngs2/Ng3

A teraz wcisna na rynek Ngs3 z paroma dodatkami i malymi poprawkami za Cene pelnej gry. Czyli tu gdzie mieszkam na premiere bedzie kosztowac 39funtow:D

Ale tym razem to ja Bede zajety inna gra wole wydac Kaske na MgR.R i zeby duzo innych graczy tak samo zrobilo Tn musi sie wrescie obudzic ze to jest rok 2012 powinie ci sie noga raz ok ale drugi raz to juz przesada:D

Edytowane przez DaniDevil

Opublikowano

a co Ty mi tlumaczysz, ze 2 i 2 daje 4? ;)

wiem, przerabiałem, rzucałem ku*wami intensywnie... dlatego olałem to... chciałem wyzwania i trudnej platyny, a nie zastanawiać się czy jak spadnę na ziemię, to od razu przejdę do kolejnego kombo, czy ryu zaliczy freeze, zeby jakis kmiot zdazyl do mnie podbiec, zajsc od tylu i zlapac...

po prostu wciaz nie moge sie nadziwic, ze grales tyle w ten online (dalej grywasz ;)) pomimo tego syfu :)

Opublikowano

NGS2 online > all

Gdyby ta gra nie miała lagów i takich problemów z połączeniem z ludem to grałbym w ten tytuł przez parę dobrych miechów non stop. A tak, chce zdobyć platynę i czekać z nadzieją na lepszą infrastrukturę online w NGS3 bo przez ciągłe zwolnienia nie ma słowa skill, tylko luck. :\

Opublikowano

Jutro bede wieczorem dostepny wiec mozemy pograc Un1. Mysle ze trenujesz twirl Rachel:P