Kazuo 134 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Jeszcze kiedyś były jogurty o smaku coca-coli, z naklejkami (albo innym duperelstwem, już nie pamiętam) z bajki "Kosmiczny mecz", genialne w smaku. Zna ktoś coś podobnego? Albo takie lepkie lizaki w kształcie łapki, które maczało się w proszku i potem strzelały w pysku, też świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 soki Frugo ktoś pamięta? zaj.ebiste były A co sie z nimi stalo? Wydaje mi sie ze jeszcze niedawno je pilem. Zupelnie o nich zapomnialem ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 no sa nadal, ale jak na moje oko strasznie sie z(pipi)ały, zupełnie nie ten smak ; ( Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 stare polskie paluszki w przezroczystym opakowaniu z czerwono bialym nadrukiem, mega posolone i przypalone troche, nie ma nigdzie takich paluszkow a byly boskie, Duplo, Hanuta, niemieckie marsy przez pewien okres w 90tych z orzechami Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Temat to : "Wasze ulubione smakołyki, których nie ma już w sklepach" Przecież większość rzeczy, o których piszecie, jest jeszcze dostępna w sklepach, tylko ich nie widzicie, a teraz na forum przypominacie sobie "ooo, to było takie super. szkoda, że tego już nie produkują". Gumy Turbo, gumy kulki, słodkie zegarki, Pringles, oranżadki, Mini (te malutkie gumy) etc. są dalej w sklepach/kioskach !!! Mi najbardziej brakuje tego Na szczęście jest wiele innych, dobrych smaków chipsów, więc nie jest tak tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojcieszek 5 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) Lila starsów pomarańczowych mi brakuje.To było szczytowe osiągniecie człowieka w dziedzinie słodyczy.Komu to k**a przeszkadzało? Edytowane 9 Października 2009 przez wojcieszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Przecież większość rzeczy, o których piszecie, jest jeszcze dostępna w sklepach, tylko ich nie widzicie, a teraz na forum przypominacie sobie "ooo, to było takie super. szkoda, że tego już nie produkują". Gumy Turbo, gumy kulki, słodkie zegarki, Pringles, oranżadki, Mini (te malutkie gumy) etc. są dalej w sklepach/kioskach !!! Gdzie dostanę oranżadkę Tango? Tak w ogóle to niektórym z tych smakołyków i tak już się zdążył z*ebać smak, więc w zasadzie to tak jakby już ich nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) Bo Figlarz mieszka z dala od miasta, a tam niewiele się zmieniło od lat 90. Daty ważności pewnie też. Przyszedł wieśniak i zje.bał całe piękne wspominanie dzieciństwa Jak mogłeś chu.ju? ;( <płacze><woła mamę> Edytowane 9 Października 2009 przez qb3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 lody kredki od algidy =[ Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Przecież większość rzeczy, o których piszecie, jest jeszcze dostępna w sklepach, tylko ich nie widzicie, a teraz na forum przypominacie sobie "ooo, to było takie super. szkoda, że tego już nie produkują". Gumy Turbo, gumy kulki, słodkie zegarki, Pringles, oranżadki, Mini (te malutkie gumy) etc. są dalej w sklepach/kioskach !!! Gdzie dostanę oranżadkę Tango? Tak w ogóle to niektórym z tych smakołyków i tak już się zdążył z*ebać smak, więc w zasadzie to tak jakby już ich nie było. po pierwsze, to tang. po drugie, "oranżadki" to były w ch'uj zanim ten mdły syf tang wszedł na nasz rynek. po trzecie, to było niedobre - torebka na cały dzbanek, spoko, było tanie, ale po prostu syfne. no i nie można już tego kupić. w porównaniu do prawdziwych oranżadek w małych paczkach to w ogóle startu nie ma. a te w małych paczkach można kupić w wielu sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Swiechu 0 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Lays Bekon Lays takie pikantne, były w czarnej paczce. Teraz niby też mają jakieś ostre, i też w czarnej paczce, ale smak inny, gorszy. Milky Way te takie gwiazdki czekoladowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 po pierwsze, to tang. Ostatnio piłem to jakieś 10 lat temu, więc mogło mi się zapomnieć po drugie, "oranżadki" to były w ch'uj zanim ten mdły syf tang wszedł na nasz rynek Albo mnie wtedy jeszcze nie było na świecie, albo po prostu nie pamiętam niczego lepszego. po trzecie, to było niedobre - torebka na cały dzbanek, spoko, było tanie, ale po prostu syfne. no i nie można już tego kupić. Zawsze można było wrzucić do dzbanka dwie torebki. Enyłej, jakimś trafem tylko ten Tang zapadł mi w pamięci. Napiłbym się teraz tego syfu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Przypomniałem sobie co to ten Tang był. Legion ma racje - chu.jowe. Były lepsze oranżadki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 9 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) soki Frugo ktoś pamięta? zaj.ebiste były U mnie Frugo można kupić w galeriach Rossman Edytowane 9 Października 2009 przez Spyker Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 grapefruitowa fanta, za(pipi)ista byla Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Kiedyś były takie kremy Snickers bądź Mars na kanapki. To miało lepszy smak niż Nutella. I Frugo było ekstra z tymi strzelającymi zakrętkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 10 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Kiedyś były takie kremy Snickers bądź Mars na kanapki. To miało lepszy smak niż Nutella. I Frugo było ekstra z tymi strzelającymi zakrętkami. Pamiętam te wklęsłe zakrętki...zawsze sobie nimi lubiłem strzelać Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Lays Bekon Lays takie pikantne, były w czarnej paczce. Teraz niby też mają jakieś ostre, i też w czarnej paczce, ale smak inny, gorszy. Milky Way te takie gwiazdki czekoladowe Wpis. W szczegolnosci mi zal tych Laysow ostrych. Za(pipi)iste one byly - byly naprawde ostre, nie to co te sprzedawane teraz. Do tej listy dodalbym jeszcze Laysy Primavera (o smaku pizzy) i Cheetosy ketchuowe (wiem, ze nadal sa dostepne, ale ta "pierwsza edycja" zaraz po wprowadzeniu na rynek byla duuzo lepsza - chodzi mi o ta, w ktorej byly w ksztalcie parowek). Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 grapefruitowa fanta, za(pipi)ista byla dokladnie to mialem napisac. chociaz wydaje mi sie ze ostatnio widzialem jakiegos ktory ja pil. ale to moglo byc cos innego. albo inny koles Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 w wakacje byla jakas edycja limitowana o smaku egzotycznym czy cos, miala kolor czerwony, moze to widziales Cytuj Odnośnik do komentarza
Black Dice 1 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 A mi Pepsi limitowana edycja GOLD z T.Henrym na puszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Kocie jezyczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Kocie jezyczki Kocie języczki to ja jadłem tydzień temu, były z białej i czarnej czekolady. Trochę za bardzo słodkie, ale znośne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 A gdzie ten przysmak niby można kupić na patelnie? Kiedyś kupowałem i pamiętam zaje.biste było. A teraz w spożywczakach nie ma nawet, a co dopiero w marketach jakichś. no u mnie w markecie (markpol) jest zawsze , w innych sklepach nie szukalem ale gdzies musi byc paczka wyglada niejwiecej tak chociaz u mnie nie sa w roznych kształtach tylko wszystkie to te kratki soki Frugo ktoś pamięta? zaj.ebiste były zawsze lubilem czarne frugo i jakis rok temu zdalem sobie sprawe ze od daaaawna go nie widzialem, ale jakims dziwnym trafem znalazłem je w takim niby spożywczym kiosku (1 minute cośtam) pare razy kupilem, ale teraz znów nie ma nie wiem co sie z tym dzieje , oprocz tego jednego miejsca to nie widzialem tego od wielu lat.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 frugo jest dosc latwo dostepne w rossmanach, wiekszych supermarketach i w sklepie pod moim blokiem ;p dzis wlasnie jedno czarne juz wypilem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi