Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

MM Legnica pre-order GoW III - 179zł, odbiór w dniu premiery.

:blink::blink::blink::blink::blink:

O kurewka trzeba będzie pojechać i sprawdzić :D

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 312,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

pewnie kupujesz pudełeczko z logiem gry za 20 zł, a potem mniej płacisz za samą grę.

Opublikowano

Empik powinien mieć zakaz sprzedaży gier. Jakichkolwiek.

100% popieram. Takiego złodziejstwa jak w Pępiku nie ma nigdzie indziej. Elitarno-zaporowe ceny, gry potrafią leżeć w cene 229zł przez 2 lata... ale niestety ciągle znajdują się jelenie które tam przepłacają, więc nic na razie nic nie powstrzyma tego syfiastego "sklepu"

Edytowane przez kiender

Opublikowano

Widział ktoś Bioshock 2 we Wrocławiu? w jakimkolwiek sklepie

Opublikowano

Ja zmówiłem pre-ordera Heavy Rain za 209 zł + 16 zł kurier, w sklepie gry online, ma nadzieje, że się nie sparzę, bo nigdy u nich nie zamawiałem.

Opublikowano

Tak , tak za 209 zł kolekcjonerka Heavy Rain, naprawdę przyzwoita cena. Boję się trochę o terminowość, bo w sumie zawsze gry kupuje osobiście w sklepach.

Opublikowano

Zamówione. Na ile te dwa dodatki starczą ? Ze 20 godzin będzie ?

Opublikowano

Jak będziesz chciał wycisnąć 100 % z każdego + wszystkie trophy to spokojnie.

Nie ma co się bać, te dodatki są dłuższe niż nie jedne pełne gry ;].

Opublikowano

Jest szansa dostac gdzies w tym tygodniu HR ? Słyszałem że jeżeli premiera jest na poczatku przyszlego tygodnia to bardzo mozliwe że do sklepów dowiozą już pod koniec tego tyg. to prawda ?

Opublikowano

Zamówione. Na ile te dwa dodatki starczą ? Ze 20 godzin będzie ?

w PE przy obu recenzjach, pisza, ze kazdy z nich to ok 8-10 godzin zabawy. najlepiej przygotowac sie na jakies 15-16 godzin za(pipi)istej rozgrywki ;)

Opublikowano

Te 10-12 godzin to tylko misje wątku głównego.

Edytowane przez Mr. Blue

Opublikowano

Bez przesady TLaD na 100 % z wyciśnięciem wszystkich acziwów zajęło mi jakieś 12 godzin. TBoGT jest dłuższy i trophy są trudniejsze więc analogicznie zajmuje więcej czasu.

Sorry za offtop.

Opublikowano

Pierwszy raz coś tam zamówiłem (i ogólnie pierwszy pre order w życiu tak to w dzień premiery w sklepach polowałem) i wysad :) . Wzorowe rozpoczęcie współpracy handlowej.

Dziś nagle dostałem maila z gry on-line, że niestety nie będą mieli jednak tej kolekcjonerki. Skusiłem się na cenę 209 zł , he. Teraz czekanie, aż zwrócą kasę na konto i chyba ulltima, bo słyszałem, że można tam brać za pobraniem. Jak znajdę gdzieś w media markt czy innym czorcie kolekcjonerkę wcześniej to anuluje.

Jeżeli ktoś zamawiał w gry on-line to niech monitoruje maila, aby się potem nie zdziwić na 2 dni przed premierą jak się odczyta info, że nie będzie.

Opublikowano

Pierwszy raz coś tam zamówiłem (i ogólnie pierwszy pre order w życiu tak to w dzień premiery w sklepach polowałem) i wysad :) . Wzorowe rozpoczęcie współpracy handlowej.

Dziś nagle dostałem maila z gry on-line, że niestety nie będą mieli jednak tej kolekcjonerki. Skusiłem się na cenę 209 zł , he. Teraz czekanie, aż zwrócą kasę na konto i chyba ulltima, bo słyszałem, że można tam brać za pobraniem. Jak znajdę gdzieś w media markt czy innym czorcie kolekcjonerkę wcześniej to anuluje.

Jeżeli ktoś zamawiał w gry on-line to niech monitoruje maila, aby się potem nie zdziwić na 2 dni przed premierą jak się odczyta info, że nie będzie.

Zwrot o 180 stopni. znalazła się jednak dla mnie wersja, Dziś zostałem poinformowany .

Dżizez jakie emocje :)

Opublikowano

Ultima już we wtorek wysyłała gry do klientów :). A ja kupiłem teraz w Saturnie Katowice za179zł

Opublikowano

SolPol albo Mediamarkt mogą mieć jutro Heavy Raina, trzeba kampić