balon 5 323 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) Ja kupiłem w empiku we Wrocku. Ktoś wyżej pisał że nie chcieli sprzedać ale w Futura Park już stoi na pólkach. EK mnie jednak trochę zawiodła. Na stronie empiku pisali że metalowe pudełko a tu kartonowe pudełko. OST na jednej płycie z grą. No ale trudno, mogłem poczekać dwa dni i kupic 50 taniej zwykła, troche żałuje. Ja byłem tylko w Rynku i Renomie ale widocznie w FP się wyłamali. Teraz to się sam zastanawiam czy opłaca się EK bo jutro BlackGames ma mieć zwykłą <_< Edit: OST podobno dostępne przez Vidzone więc jednak kupuję zwykłą. Nie podobno, tylko na pewno:/ Masakra, naprawde. Jedynie co mi się w tej edycji podoba to to że złożyłem origami i stoi na ps3 (idealnie pasuje w otwory od wentylatora). No i tyle. Mogłem kupić zwykłą i bym miał pewność że szybko pudełko się nie zepsuje a to zaraz będzie poobdzierane na brzegach. No jeszcze jest dynamiczny them i pierwszy DLC. W Empiku to np maja zwyczajną za 239, natomiast EK za 249, więc długo się nie zastanawiałem. Natomiast w media markt u mnie w mieście, jeszcze nie wiedzą w jakiej cenie będzie. Ziomek przebąknął coś, że może 219 stać. Preorder mi się posypał więc wybór padł na EK z Empiku Edytowane 22 Lutego 2010 przez balon1984 Cytuj Odnośnik do komentarza
Enori 0 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Jak ktoś dostanie Heavy Rain gdzieś w Warszawie to niech da znać. Ja jutro sprawdzę empik i saturn może. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ultima zrealizowała już komuś zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) Mi jeszcze nie ale trzeba brać poprawkę na to, że status często zmienia się dopiero wieczorem. Nawet jak zamówienie zrealizują rano czy po południu. To znaczy ja tak mam. Tylko, że na stronie też nic nie pisze, że grę już mają;/. Oby nie było tak, że dopiero jutro będą wysyłać. Edit: Choć jeżeli wierzyć komentarzom, to podobno już mają. Ale nie wiem czy to nie ściemy. Edit 2: Właśnie dostałem maila, że już dostali grę. Teraz pozostaje czekać czy wyślą w I turze. Edytowane 23 Lutego 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Guti 2 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 U mnie empik sprzedaje dopiero od jutra. Nie mogą sprzedawać przed premierą, bo dostaną kary. Zapomniałem się ich zapytać czy to dlatego, że wcześniej Shifta sprzedawali 4 dni przed premierą. ( ten punkt w moim mieście ) A w Sony Centre kompletne nieogary, dostawy mają w czwartki buhehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 We Wrocławiu już jest w BlackGames i Konsolkach właśnie się zaopatrzyłem ale musiałem sobie zarezerwować bo wykupują jak opętani. Cytuj Odnośnik do komentarza
aleek 0 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Galeria Bałtycka Saturn juz maja zwykła wersje za 199zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Enori 0 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 ja kupiłem dzisiaj w 4console za 189 Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ultima zrealizowała moje zamówienie, więc pewnie innych też. Oby tylko gra dotarła do 15:00. :] Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Uff! Jakie szczęście! Idę dzisiaj do empiku , w Bielsko Białej, w celu zakupu ek Heavy Rain, patrzę na półki ale nigdzie nie ma(nawet zwykłej) ale wlaśnie na szczęście nie przejmowałem się gdyż zamówiłem sobie wcześniej na empik.com i płaciłem tylko 235zł. W MM też jeszcze nie mieli. Pudełko (ahh te krople deszczu) piękne i stylkowe, instrukcja orginalna, orgiami ciekawy dodatek, jedyne przy czym trzeba uważać to przy wyjmowaniu płytki(myślę że łatwo tam może płytka pęknąć). Na razie ściągam patch , a potem jeszcze instalacja . Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) Ultima zrealizowała moje zamówienie, więc pewnie innych też. Oby tylko gra dotarła do 15:00. :] Moje też czyli powinno być na jutro. Tylko niezbyt mnie to cieszy, nie ma to jak spoiler dzień przed zagraniem. Edytowane 23 Lutego 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
MrC 0 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Orientuje się w jakiej cenie jest Kolekcjonerka Heavy Raina w sklepie Euro AGD RTV ? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Orientuje się w jakiej cenie jest Kolekcjonerka Heavy Raina w sklepie Euro AGD RTV ? Normalna jest za 249, kolekcjonerki nie widziałem ale po cenie zwyczajnej wątpie w jakąś okazję Cytuj Odnośnik do komentarza
MrC 0 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Normalna za 249zl ? O_o To najwidoczniej Kolekcjonerka U2 byla jakas pomylka w tym sklepie (199zl) No cóż w Media Markcie czy Saturnie pewnie rowniez nie bedzie kolekcjonerki wiec pozostanie Empik W Empiku ze tą sama cene mam kolekcjonerke tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 U mnie w RTV Euro AGD normalna wersja Heavy Rain 199 zł, kolekcjonerki - brak. Co ciekawe pod nakleją z ceną (199) znajdowała się inna wartość - 249. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 http://www.euro.com.pl/search.bhtml?keyword=heavy%20rain sugerowałem się ich stronką gdzie jeszcze w poniedziałek była tylko cena 249 Cytuj Odnośnik do komentarza
MrC 0 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Mhm czyli jesli chce jutro ja kupic osobiscie Bydgoszczy to pozostaje tylko Empik ? (Mowie o kolekcjonerce) Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Heavy Rain, edycja zwykła w MM w Lublinie stoi za 189 zł. Swoją kopię już mam Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Media Markt Wroclaw. HR 199, jest promocja za kazde wydane 100 zł, 20 zł w bonie. Dokupilem czysta plyte za 1 zł i otrzymalem 40 zl w bonach. HR wyszlo 160 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Gdzie dostać można limitkę BF:BC2 w miarę jak najtaniej, i co najważniejsze, żeby rozsyłane były wcześniej. Po prostu chciałbym żeby doszła przed weekendem. I czy wie ktoś czy sieć sklepów MM będzie sprzedawać limitowane edycje BF`a?? Jak tak to za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza
bkrodman85 0 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A jak wkoncu z ta premiera gry??? Kiedy moge sie spodziewac gry juz u siebie??? Niektore strony maja premiere 2, inne 3, a w PSX Extreme jest 5, to kiedy wkoncu jest ta premiera??? Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 ultima właśnie wysłała moją kopie jutro zapowiada się ciorańśko Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) ja(pipi)e a sklep psx extreme chyba olewa tą premiere bc2 (na ps3)bo jakoś nie widać żeby informowali nas co do wysyłki gry, kiedy wyślą grę, czy do nich już dotarły egzemplarze kompletnie 0 informacji na ten temat, aż sam musiałem sie pofatygować i sie spytać kiedy wysyłają, "prawdopodobie w środę ale nie jet to jeszcze pewne" LOL, jak tak dalej pójdzie to odwołam preordera w tym sklepie i zamawiam w ultimie gdzie już wysyłają.... <_< Edytowane 1 Marca 2010 przez Merson Cytuj Odnośnik do komentarza
Rik 13 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Ze sklepu PSX Extreme do mnie dzisiaj dzwonili i pytali się czy zamówienie nadal aktualne. Poza tym dowiedziałem się że do odbioru gra będzie w środę więc git Cytuj Odnośnik do komentarza
Maggort 21 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 W środę powinni już wysyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi