Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

Gorzów Wlkp. już jest ale za 239, a od czwartku, w promocji z gazetki za 189, poJebało ich!

Edytowane przez balon1984

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 298,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

Saturn Gdansk 199 zeta jest tego pelno.

U mnie to samo, więc pewnie w katowicach też już jest.

Opublikowano

Media Markt Warszawa Okęcie, masa God of War na pólkach za 199 zł. smile.gif Ja już gram biggrin.gif

Edytowane przez piteros29

Opublikowano

Trzeba liczyć na playzone. W przeciwnym wypadku jutro o 9:00 na bukowskiej juz na bank dostaniemy.

zalosny playzone napisal mi ze o 20, wic pojechalem do saturna, a najlepszy tekst goscia z playzone, no na allegro 195, ale jako ze przed premiera to symbolicznie pdwyzszylismy cene do 199..., no (pipi)a.

Opublikowano

Ja się pochlastam (pipi)y Media Markt nie dość że ma GoW 3 przed premierą to jeszcze chamsko daje najwyższą cenę jeśli chce się kupić przed premierą a już od czwartku cena spada do 189 zł no to jest po prostu kures@#$, a już myślałem że pogram sobie jutro w Goda akurat mam wolny dzień a tu zonk, pieprze to albo będe frajerem i jutro pojadę kupić za 239 zł albo poczekam i przed pracą kupię w czwartek taniej sam nie wiem.

Opublikowano

Może ktoś napisać jak cena jest w MM w Koszalinie, Poznaniu i Szczecinie GOWa III? (żeby nie zaśmiecać możecie na PW wysłać)

Opublikowano

W Świecie Gier w Warszawie na allegro jest cena 189 a w sklepie 195 :/ Po premierze ma się zmienić.

Opublikowano

Ja się pochlastam (pipi)y Media Markt nie dość że ma GoW 3 przed premierą to jeszcze chamsko daje najwyższą cenę jeśli chce się kupić przed premierą a już od czwartku cena spada do 189 zł no to jest po prostu kures@#$, a już myślałem że pogram sobie jutro w Goda akurat mam wolny dzień a tu zonk, pieprze to albo będe frajerem i jutro pojadę kupić za 239 zł albo poczekam i przed pracą kupię w czwartek taniej sam nie wiem.

to samo mialo miejsce w przypadku Uncharted2 - kupilem za 220zl 2 dni przed premiera a cena w gazetce byla bodajze 199zl taka polityka i nic na to nie poradzimy...

Opublikowano

A gdzie można dostać GOD OF WAR 3 najtaniej w Gliwicach ?

Z góry dziękuję za odpowiedz

Edytowane przez Akiro842

Opublikowano

Jeszcze trochę czasu do premiery ale preordery można już składać. Póki co na "zwykłe" wersje. Zapomniałbym heh chodzi o Red Dead Redemption .

http://www.sklep.psxextreme.pl/product_info.php?products_id=4713 189 zł

http://www.ultima.pl/Red_Dead_Redemption/i7903/ 209 zł

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Mam dobty sklep dla wszystkich chętnych, media expert w Ciechanowie

Podam kilka przykładów, ceny na dzień 23 III 2010:

tekken 5 - 229 zł

resident evil 5 - 209 zł

dead space - 169 zł

resistance 2 199 zł

polecam wszystkim i gratuluję tytułowym expertom

Edytowane przez Granat1987

Opublikowano

To jest nic. Ja w Media Expert (czy jak to się tam pisze) widziałem RE5 za 279zł jakieś 2 tygodnie temu a Terminatora za 219zł. Jestem tylko ciekaw czy ludzie kupują te gry i dlatego sprzedawcą nie chcę się zmieniać cen czy może chcą sobie opinie wyrobić?

Opublikowano

Mam dobty sklep dla wszystkich chętnych, media expert w Ciechanowie

Podam kilka przykładów, ceny na dzień 23 III 2010:

tekken 5 - 229 zł

resident evil 5 - 209 zł

dead space - 169 zł

resistance 2 199 zł

polecam wszystkim i gratuluję tytułowym expertop

hahaha to chyba jakis zart w dodatku kiepski czy sie myle?

Edytowane przez QTF

Opublikowano

Coś mnie zaraz trafi z tą U, wiadomo jak dost. Just Cause 2 w Polsce?

Opublikowano

Coś mnie zaraz trafi z tą U, wiadomo jak dost. Just Cause 2 w Polsce?

Looknij na A,polecam sklep R bo mają najtańszą limitkę którą właśnie zamówiłem.

Opublikowano

We Wrocławskim MM jest już GTAIV:Episodes from Liberty City za 119zł, więc widocznie u nas premiera bez zmian.

Opublikowano

We Wrocławskim MM jest już GTAIV:Episodes from Liberty City za 119zł, więc widocznie u nas premiera bez zmian.

:O:O:O

Aż nie chce mi się wierzyć heh. Może, to tylko same pudełko wersja preorderowa?

edit:

dobra zapomniałem 1 kwiecień ;p;p;p;p;p

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Orientuje się ktoś może jaka będzie cena (mniej więcej :rolleyes: ) GTA:EFLC na PS3 w MM lub Empiku??

Opublikowano

Poważnie 199 zł ???? :O:O:O

O #%%#$5^& , co za pajace...............

Edytowane przez SłupekPL