Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 312,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

Ja już mam zamówione tylko byłem w szoku, że za 2 stówy sprzedaje mm i stuknięty empik.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

nie no na pewno będzie poniżej 190zł w marketach.chociaż wiadomo co wymyślą

Opublikowano

gosciu napisal z du.py cene a Ty lykasz wszystko

Ty no nie wiem, nie widzę żeby ten temat był do robienia jaj czy pisania cen z d.upy.

Skoro ktoś podaje cenę to myślę, że prawdziwą.

Proste.

Tym bardziej do empiku pasują takie ceny.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Ludzie patrząc na polskie realia i gry w cena powyżej 200zł rok po premierze (a nawet dłużej) w dużych sieciówkach to naprawdę wszystko jest możliwe. U mnie się pytałem w Auchan to koleś powiedział, że nie wiedzą czy gra będzie, jak przyjdzie to cena będzie 199zł.

Nie ma żadnej gazetki z dodatkami. Najtaniej 130zł w sklepach internetowych.

Opublikowano

Ja zamawiam preordera w allegro za 116zł.Bo coś czuje że w MM i Empikach w dniu premiery EFLC złapie muła gdy zobaczę cenę 199zł :verymad:

Opublikowano

ja MYSLE ze w mm, saturn bedzie w przedziale 139-159 zl

kto mial wiekszego cela zobaczymy za kilka dni :)

Opublikowano

Mam nadzieję, że premiera EFLC styknie się z jaką promocją w MM i znowu uda mi się coś okazyjnie wyrwać :P. Jakbyście wiedzieli o jakiejś fajnej okazji to pisać bo poluje na ten tytuł.

Opublikowano

dodatki do gta na allegro (w warszawskich sklepach z grami) sa za 119-130 , wiec ujdzie

ale moje pytanie jest inne - czy może ktoś wyczaił akcje podobną do gow3 że mozna je kupic przed premierą? czyli np dziś albo jutro? dzownil ktos po sklepach ?

Opublikowano

Nie chodzi mi o gre ale o karty zdrapki które miały wyjść 14 kwietnia, czyli jutro. Na allegro właśnie z ciekawości patrzyłem i już są. Tylko że dostępne dopiero 20-21 kwietnia. A w takich sklepach jak MM albo Empik już je ktoś widział?

Opublikowano

W Media w Gdańsku dziś nie było (no bo jutro premiera). A jak się spytałem czy jutro będą to typ powiedział, że nie wie.

Ja zamówiłem w Sklepie Psx, podobno mają mieć na początku przyszłego tygodnia.

Edit: Mówię o zdrapkach.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

btw, Xboxową wersję EFLS sprzedawano po cenie 179zł, czyli tyle co GOW3.

Opublikowano

Dziwne to. Skoro jutro premiera to przynajmniej w takim sklepie PSX juz dzisiaj powinni wysyłać. Zastanawiam się tylko czy kupić o nominale 100 czy 200. Wezmę chyba to drugie. Nie będę musiał latać za pare miesięcy do sklepu.

Jak ktoś już w media widział to niech tu napisze ;)

Opublikowano

Jutro może będzie już GTA: EFLC w Krakowskim MM -> M1 Aleje Pokoju. Mam jeszcze dzwonić jutro ok.: 10 to jeszcze dam znać czy jest na pewno.

Opublikowano

Co do zdrapek to premiera się spóźnia...

Napisałem do sklepu PSX i dowiedziałem się że tych zdrapek nawet jeszcze nikt nie ma... Najwczesniej w piątek będzie mozna je nabyć

Opublikowano

Ale w Sklepie PSX czy w ogóle?

Bo mi powiedzieli, że dopiero w poniedziałek będą mieć i wysyłać.

Opublikowano

Ale w Sklepie PSX czy w ogóle?

Bo mi powiedzieli, że dopiero w poniedziałek będą mieć i wysyłać.

W sklepie PSX. Napisali że nie wiedzą nic żeby premiera się opóźniła/ przyspieszyła i że oni będą mieć najwcześniej w piątek. Kiedy wysyłać będa to nie pisali. Ja nie wiem. Miały byc te karty 14 a tu dupa

Opublikowano

heh dobrze że tu wlazłem przed wyjsciem, bo juz prawie bym pojechal do empiku na darmo

troche nędza że to opozniają (w koncu ile mozna czekac) , ale i tak bardzo sie ciesze że w ogole beda te karty w koncu

na szczescie mam co robic przez te pare dni czekania , bo znowu wrocilem do monster huntera xD

Opublikowano

Wie ktoś czy jutro może będzie już sprzedawane GTA:EFLC w MM lub empiku??

Opublikowano

Nie wiem jak z waszymi zamówieniami, ale mnie Ultima już wysłała EFLC ;)

Tak samo, jutro gram.

Opublikowano

We Wrocławskim MM i Saturnie GTA Episodes dopiero jutro, no chyba że ktoś ma aktualniejsze dane.