Opublikowano 28 marca 20187 l Jeżeli Super po powrocie nie będzie powielać historii opowiedzianej w filmie to o jakość raczej nie ma się co martwić.
Opublikowano 28 marca 20187 l Ciekawe co teraz myślą Namekiańczycy co zeżarli większość swoich ziomków XD
Opublikowano 28 marca 20187 l Pewnie mają tam też swojego smoka, wzorem U7. Zawsze mogą go poprosić, by ich rozdzielił.
Opublikowano 28 marca 20187 l Spoiler Obejrzałem już chyba z trzydzieści razy raz te dwie minuty walki z ostatniego odcinka i ojezusie, jakie to jest dobre Najlepszy fragment jak Frieza mówi Goku żeby go rzucił a potem sam leci w ich stronę przebłyskując w SSJ
Opublikowano 28 marca 20187 l Jak dla mnie najlepszy moment to Spoiler jak #17 wystrzelił te trzy pociski, a Goku i Freeza biegną obok nich, po chwili atakując Jirena.
Opublikowano 28 marca 20187 l 35 minut temu, Kyokushinman napisał: Świetna muza na trening Dzwonek na telefon z tego robię.
Opublikowano 28 marca 20187 l Najlepszy fragment to Mina zszokwanego Vegety gdy Goku i Frieza robią Tag Team
Opublikowano 29 marca 20187 l 23 godziny temu, Kyokushinman napisał: Świetna muza na trening No i już usunięte Wiadomo kiedy mają to wypuścić do ludzi?
Opublikowano 29 marca 20187 l Zdążyłem zapisać na dysk Obejrzałbym całą sagę Dragon Ball Super jeszcze raz ale tym razem z angielskim dubbingiem. Czy jest coś takiego?
Opublikowano 30 marca 20187 l W dniu 29.03.2018 o 17:56, Square napisał: No i już usunięte Wiadomo kiedy mają to wypuścić do ludzi? Usuwają cały czas skubańce.
Opublikowano 30 marca 20187 l Jak ktoś che to na dzwonek to polecam aplikację "zedge" tam nie usuwają problem tylko ze znalezieniem odpowiedniej wersji bo dużo coverów też tam jest Szukajcie pod hasłem Ultra Battle, Ultra Instinct Edytowane 30 marca 20187 l przez Figuś
Opublikowano 30 marca 20187 l W dniu 29.03.2018 o 20:55, u55r napisał: Obejrzałbym całą sagę Dragon Ball Super jeszcze raz ale tym razem z angielskim dubbingiem. Czy jest coś takiego? To powinno być zakazane.
Opublikowano 30 marca 20187 l Właśnie nadrobiłem 33 rozdział mangi czyli początek turnieju i to co się tam dzieje to jak to manga, akcja zapierdala niemiłosiernie w porównaniu do anime.
Opublikowano 30 marca 20187 l Czy manga wydawana jest w normalnym języku Tzn np. po angielsku? I gdzie ją można kupić? Bo chce skompletować sobie kolekcję.
Opublikowano 30 marca 20187 l Po polsku kupisz np tu http://www.mangarden.pl/pl/c/Dragon-Ball-Super/761 premiera drugiego tomu jest na początku maja, trzeciego w sierpniu. Po angielsku pewnie gdzieś jest do kupienia.
Opublikowano 30 marca 20187 l Więc jeśli kupie te trzy tomy Mangi to ile one mają rozdziałów? Napisałeś że przeczytałeś 33 rozdział to jak to wszystko wygląda?
Opublikowano 30 marca 20187 l Wersji papierowej aktualnie są trzy tomy, nie wiem ile to rozdziałów dokładnie, ale w pierwszym jest dziewięć rozdziałów.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l W dniu 30.03.2018 o 22:59, Square napisał: Wersji papierowej aktualnie są trzy tomy, nie wiem ile to rozdziałów dokładnie, ale w pierwszym jest dziewięć rozdziałów. Wiesz może na ile tomów jest przewidziany Super? Zastanawiam sie czy kupić wszystkie na raz (poczekawszy) czy już po jednym kupować.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l Jako, że teraz zaczął się Turniej Mocy, to pewnie skończy się na 5 tomach. A kontynuacja zapewne w 2018 po filmie kinowym, nie wiadomo co wymyślą.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l Widziałem na JPF że oni te tomy to wydają bardzo powoli. Nie ma mowy o powtórce tempa ze zwykłego DB. Chyba okazjonalnie będę kupował jak się będą ukazywać. Wszak trzeba mieć całą kolekcję.