Opublikowano 29 lipca 20213 l Reboot xDDD Nic dziwnego ze widzisz od razu gniota, ten scenariusz z przecieku ma potencjal
Opublikowano 29 lipca 20213 l To juz nawet nie sa przecieki, ze to jest pierwsze ich polowanie na Ziemi.
Opublikowano 30 lipca 20213 l 18 godzin temu, Masorz napisał: To nie jest reboot tylko prequel pokazujący pierwszą wizytę Predów na Ziemi. Jeśli wierzyć przeciekom. A to ten od Arnolda nie był pierwszy?
Opublikowano 30 lipca 20213 l Dwojke oglądałeś? Tam było pokazane, że przylatują na naszą planete od setek lat.
Opublikowano 30 lipca 20213 l Taa widziałem, za pierwszym razem nie podobała mi się tak jak jedynka, a potem nie przywiązywałem uwagi do szczegółów.
Opublikowano 30 lipca 20213 l Zapowiada sie naprawde ciekawie, wiadomo kto gra glowna role i kto jest rezyserem?
Opublikowano 3 sierpnia 20213 l Podoba mi sie wybor glownej aktorki Akcja bedzie sie dziala w czasie Wojny Secesyjnej, szkoda tylko ze rezyserem bedzie Shane Black odpowiedzialny za poprzedniego Predatora. Wydaje mi sie ze bedzie srednio chociaz mam nadzieje ze sie myle
Opublikowano 12 listopada 20213 l W dniu 28.07.2021 o 16:03, Mejm napisał: Bedzie piaty film. Female lead https://collider.com/predator-new-movie-title-skull-origin-story-plot-details-timeline-female-lead/ https://naekranie.pl/aktualnosci/predator-5-tytul-prey-indianie-premiera-1636727084 Będzie kolejna księżniczka Disneya
Opublikowano 12 listopada 20213 l Bez premiery kinowej, tylko hulu, disney, baba w roli glownej. No ciezko patrzec.
Opublikowano 12 listopada 20213 l Wsrod Indian nawet fajnie ze baba, pamietacie cos oprocz Pocahontas z baba Indianka w roli glownej bo role glowne mieli meskie?
Opublikowano 12 listopada 20213 l Oto ona, Jestem spokojny o film, ona załatwi Predatora jednym kopnięciem. Wysiadam z hype train'u do widzenia i miłej podróży.
Opublikowano 12 listopada 20213 l To słabych mężczyzn tam w wiosce będą musieli mieć, że baba będzie w stanie tylko pokonać Predatora.
Opublikowano 12 listopada 20213 l Wydaje mi się że sięgają po kobietę nie ze względu na gender equality ale raczej sięgają po oryginalny pomysł z 1994 roku gdzie głównym bohaterem komiksu była kobieta.
Opublikowano 13 listopada 20213 l No ciekawe gdzie ona bedzie walczyla z tym predatorem jak indianie zyli glownie na preriach. 8 godzin temu, MaLeKrSkr napisał: Czy ona ma jakieś czaderskie okulary na tym plakacie czy jak? Maske zorro.
Opublikowano 14 listopada 20213 l Trochę heheszkuję ale Predatora zawsze miło mi się ogląda na ekranie czy w komiksie. Więc ta całe to cofnięcie w czasie i pokazanie widzom nie czytającym komiksów tego że Predator odwiedzał i polował na ludzi od wieków może przynieść ciekawy efekt. Przeczytałem wszystkie dostępne komiksy z Predatorem, jedne fajne drugie słabe. Ale na przestrzeni tej setki zeszytów widziałem ciekawe pomysły. Samuraje, hordy Tatarskie, Konkwistadorzy czy właśnie Indianie. że już o takich pojedynkach z Batmanem, sędzią Dreddem nie będę nawet wspomniał. Szans na ekranizacje to one nie mają żadnych bo na przeszkodzie stoją kwestie posiadanych praw do marki tych postaci. Na film Prey oczywiście czekam.
Opublikowano 14 listopada 20213 l Autor Zapowiada się oryginalnie a Amber Midthunder jest dobrą aktorką. Będzie dobrze.
Opublikowano 14 listopada 20213 l Autor Ostatnio oglądałem po raz chyba 10 Batman V Superman i ja kocham ten film. 8/10 tak bez szelek i szydery.
Opublikowano 14 listopada 20213 l 2 godziny temu, Okie from Muskogee napisał: Jak to Indianie żyli głównie na preriach? Ogladalem Tanczacego z wilkami, drzew nie bylo.
Opublikowano 14 listopada 20213 l Autor 3 godziny temu, u55r napisał: Trochę heheszkuję ale Predatora zawsze miło mi się ogląda na ekranie czy w komiksie. Więc ta całe to cofnięcie w czasie i pokazanie widzom nie czytającym komiksów tego że Predator odwiedzał i polował na ludzi od wieków może przynieść ciekawy efekt. Przeczytałem wszystkie dostępne komiksy z Predatorem, jedne fajne drugie słabe. Ale na przestrzeni tej setki zeszytów widziałem ciekawe pomysły. Samuraje, hordy Tatarskie, Konkwistadorzy czy właśnie Indianie. że już o takich pojedynkach z Batmanem, sędzią Dreddem nie będę nawet wspomniał. Szans na ekranizacje to one nie mają żadnych bo na przeszkodzie stoją kwestie posiadanych praw do marki tych postaci. Na film Prey oczywiście czekam. Alien vs Predator vs Terminator <3 No cudowna rozrywka.