Opublikowano 17 listopada 200915 l Autor Chuja to wszystko warte*, najlepiej sprzedać konsole. *To tak odnośnie wszystkich gier, które się ostatnio pojawiły (a akurat tutaj pojawił się pretekst żeby się wyżalić) Edytowane 17 listopada 200915 l przez ornit
Opublikowano 17 listopada 200915 l Mega slabe jest ladowanie ultrasa po jakims banalnym combo. Ja bym tak nie dramatyzował. Po pierwsze - pokazane było combo z wykorzystaniem EX. Po drugie to taki setup na Ultrę (chyba każda postać ma conajmniej jedno takie). Po trzecie wątpię żeby można było kontynuować dalej combo po tym kopie z EX. Wydaje mi się, że to jest tylko stworzone pod ultrę.
Opublikowano 24 listopada 200915 l Widac ze ta stara lista co na samym poczatku byla podana zaczyna sie sprawdzac
Opublikowano 24 listopada 200915 l Autor Dawaj Krilluch, napierdalamy w WoWa, boostnę Cię do 80'tego levelu i będziesz leczył w rajdach. Potrzebuję księdza, Ty na takiego wyglądasz.
Opublikowano 24 listopada 200915 l Jeszcze tylko niebieski samuraj z widelcami i wieś tańczy i śpiewa. Rolento mogliby jeszcze dać. Edytowane 24 listopada 200915 l przez TasTer
Opublikowano 24 listopada 200915 l Mi właśnie Adona brakowało w SF4, może nawet będę grał w tego syfa
Opublikowano 24 listopada 200915 l Dla tych co lubią domysły : W prawym górnym rogu na skanie z Guy'em odbija on daggera. W tłumaczeniu z japońskiego - w tym żółtym okienku zastanawiają się nad tym czy to może być dagger Ibuki... Jak Ibuki to i Dudley i Mokoto - i mamy całą "nową" ekipę z przecieków z "kiedyśtam". A jeszcze jedna nowa postać heh. Edit: Na Eventhubs jest jakiś tam interview i pokazują nowe plansze. + jedna z nich jest na tych skanach. Edytowane 24 listopada 200915 l przez TasTer
Opublikowano 25 listopada 200915 l na eventhubs pojawil sie filmik z Gyuem, Codym i Adonem w SSF4. Maly bonus dla kaktuara. Masz Hugo w ssf4: http://ps3.ign.com/dor/objects/35905/super-street-fighter-iv/images/super-street-fighter-iv-20091123000652154.html?page=mediaFull
Opublikowano 25 listopada 200915 l Autor na eventhubs pojawil sie filmik z Gyuem, Codym i Adonem w SSF4. Maly bonus dla kaktuara. Masz Hugo w ssf4: http://ps3.ign.com/dor/objects/35905/super-street-fighter-iv/images/super-street-fighter-iv-20091123000652154.html?page=mediaFull Chuj nie Hugo, tylko Andore nabie!
Opublikowano 25 listopada 200915 l Jak już na SRK dawno temu byli podani wszyscy zawodnicy którzy dojdą. Będzie Ibuki, Dudley, Makoto i jeszcze jakiś greko-rumuński zapaśnik nowy.
Opublikowano 25 listopada 200915 l Ale to nie były potwierdzone informacje. Jak na razie wszystkie się potwierdzają, nawet była fota tego całego zapaśnika.
Opublikowano 25 listopada 200915 l Autor Ale to nie były potwierdzone informacje. Jak na razie wszystkie się potwierdzają, nawet była fota tego całego zapaśnika. Ja (pipi)ę, jemu chodzi o T. Hawka? Bo żadne inne foty postaci się dotąd nie ukazały a dojść ma jedynie jakiś Abdul wąchający olej. Edytowane 25 listopada 200915 l przez ornit
Opublikowano 25 listopada 200915 l Ale to nie były potwierdzone informacje. Jak na razie wszystkie się potwierdzają, nawet była fota tego całego zapaśnika. Ja (pipi)ę, jemu chodzi o T. Hawka? Bo żadne inne foty postaci się dotąd nie ukazały a dojść ma jedynie jakiś Abdul wąchający olej. Jemu chodzi o Hakana (czy jakoś tak) Edytowane 25 listopada 200915 l przez Komandos
Opublikowano 26 listopada 200915 l Autor Ale to nie były potwierdzone informacje. Jak na razie wszystkie się potwierdzają, nawet była fota tego całego zapaśnika. Ja (pipi)ę, jemu chodzi o T. Hawka? Bo żadne inne foty postaci się dotąd nie ukazały a dojść ma jedynie jakiś Abdul wąchający olej. Jemu chodzi o Hakana (czy jakoś tak) Zapodaj to zdjęcie tu, z pewnością je docenią.
Opublikowano 26 listopada 200915 l Komandos, może ja się nie znam się na SF-ie, ale jednak używam takiej różowej papki, która się mieścu w czaszce :wink: Mam takiego pro tipa: - sprawdź nazwę obrazka - wyciągnij z niej fragment, który wydaje się sensowny - w wyszukiwarce Google sprawdź np. "<nazwa> street fighter" http://streetfighter.wikia.com/wiki/Darun_Mister :smile: Edytowane 26 listopada 200915 l przez Di
Opublikowano 6 stycznia 201015 l Wszyscy czekają na SSF4, a nie wiem czy wiecie wyszedł już Street Fighter 2010 http://www.gametrailers.com/video/angry-video-screwattack/60452
Opublikowano 6 stycznia 201015 l Wiemy. Wyszedł "kilka" ładnych lat temu na NES-a Edytowane 6 stycznia 201015 l przez Di
Opublikowano 6 stycznia 201015 l nie ma co pieprzyc o sf2010 gdyż... pojawil sie za(pipi)isty trailer pokazujący nowe rzeczy! http://www.gametrailers.com/video/exclusive-features-super-street/60456 nowe combosy są mega stroje spoko tak naprawde to te rzeczy powinny byc od poczatku:p ale tak czy siak nowe ultra combo mi sie strasznie podobaja, jeszcze bardziej czuć ich power
Opublikowano 6 stycznia 201015 l Swietny Ultras Fei'a Jeszcze bardziej przypomina Bruce'a. Ps.Mecha Zangief rzadzi
Opublikowano 6 stycznia 201015 l Buhahahaha Mecha Zangief xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie wiem jak będzie sprawdzał się w grze ten nowy ultra Dhalsima, ale na razie mam wrażenie że zostanę przy starym. Choć muszę powiedzieć, że mam zwałe (w pozytywnym sensie) z tego ultra XD YOGA XD Edytowane 6 stycznia 201015 l przez Dark_Slide