Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 160
  • Wyświetleń 26,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość =-FEISAR-=
    Gość =-FEISAR-=

A co chodzi z tą dodatkową gitarą w zestawie? To w DJ Hero da się też grać kawałki gitarą czy trzeba kupić Guitar Hero? Niech mi to ktoś wyjaśni. proszę.

Opublikowano

ktoś z ps3 chętny na stały team do kupywania dlc,jakby było nas 5 to za to pierwsze dlc by wychodziło ~4,50zł za slota.(koniecznie ktoś z kartą)

Btw.wiadomo coś o innych kawałkach poza davidem gueta(?)

Edytowane przez Master JIN

Opublikowano

Pytanko.

Wam tez gra automatycznie uruchamia się w trybie Stereo? U mnie na amplitunerze mam ustawione AUTO i np. gra jest w DD5.1 to ustawia DD5.1. W Dj Hero puszcza mi w Stereo. Jak jest u Was?

Opublikowano

Pytanko.

Wam tez gra automatycznie uruchamia się w trybie Stereo? U mnie na amplitunerze mam ustawione AUTO i np. gra jest w DD5.1 to ustawia DD5.1. W Dj Hero puszcza mi w Stereo. Jak jest u Was?

W opcjach gry musisz zmienic audio na DIGITAL. U mnie bylo to samo.

Opublikowano

Wczoraj zakupiłem tą gierkę, po przeczytaniu wszystkich postów :).

Gra mi się bardzo podoba oraz osobom, które podchodziły do gry z niechęcią. Musiałem ich wyganiać i bić się o swoją kolej :)

Zakupiłem w Kerfurze, cena 359.

Super gierka, polecam.

Opublikowano

Pytanko.

W opcjach gry musisz zmienic audio na DIGITAL. U mnie bylo to samo.

Dzięki wielkie za info. Teraz się gra konkretnie na kinie. Dyskoteka w domu. :)

Opublikowano

Przycisk można puścić na moment, ja tak sobie radzę z seriami strzałek w jednym kierunku.

Opublikowano

Nawet jak są w jednym ciągu? Bo gdy lecą rozdzielone to nawet trzeba przycisk puścić, ale że przy połączonych, długich seriach można to nie wiedziałem. Dzięki za hint, przetestuję czy działa.

Opublikowano

Marzy mi się paczka z DnB (ClownStep'em szczególnie) do Dj Hero. Zapłaciłbym każde pieniądze za coś takiego.

Opublikowano

A mnie się marzy więcej mash-up'ów metalowych - ale niekoniecznie z gitarą. Przesłuchałem sobie ostatnio trochę singli z mixami KoRna, FF, White Zombie - jest dance, d'n'b, wiele różnych klimatów. Idealnie by pasowało do DJH.

Opublikowano

A czy ktoś z was orientuje się jak to jest z kontrolerem pod względem kmaptyblności ? Chodzi mi o to czy jak zakupie DJ Hero na ps3 to kontroler będzie działać na Xboxie i na odwrót ?

Opublikowano

nie

Opublikowano

niech no ktoś z wersją ps3 podbije na partyjkę. Dzisiaj trafiłem na jednego randomowego delikwenta online (co graniczy z cudem) i wyszedł z gry w trakcie drugiego kawałka bo był za słaby ;/

Opublikowano

Kupiłeś wersję na PS3 to teraz pozostaje jedynie płacz.

BTW. Wysyłał już ktoś swój kontroler do serwisu LEMa?

Opublikowano

Nie ja, tylko moja TŻ :<

Też się Wam tak ścierają srebrne kropki?

Opublikowano

Słyszałem, że u wielu osób ścierają się. U mnie na razie jest w porządku, bo praktycznie nie trzymam palców na nich.

Opublikowano

Niestety lubiłem sobie pomagać kciukiem i w pewnych miejscach starło się całkowicie. Właśnie zrobiłem Noisie na expercie, 5 gwiazdek 644376 punktów, 17 miejsce na świecie. Czas na Rock it. Wizja calaka jest coraz bliższa, chociaż żeby go wbić bym musiał dokupić drugi 'gramofon' i gitarki...

Opublikowano

Panowie nie wiecie coś na temat nowych odsłon Dj Hero. Będzie tylko DLC do pobrania, czy pojawią się również wersje pudełkowe tak jak w przypadku Guitar Hero?

Opublikowano

W okolicach premiery DJH pojawiły się ploty, że podpisywane są już umowy z DJ-ami odnośnie sequela.

Będzie bankowo.

Opublikowano

W takim razie za(pipi)iście, bo kupię na 100%. Fajnie jakby były specjalnie wydania, coś na wzór GH: Metalica. Np. Dj Hero: Dj Tiesto. Tiesto jest tutaj przykładem, gdyż jest to jeden z najpopularniejszych Dj'ów więc zapewne on się może w takiej edycji pojawić. Ja osobiście chciałbym Dj Hero: Drum n Base MixPack. Dałbym każde pieniądze.

Opublikowano

A właśnie że daj boziu. Edycja z DnB to by było coś. Oczywiście za niższą cenę, bo wiadomo że nie do każdego to trafi.

W kontynuacji chciałbym zobaczyć wyraźny podział na gatunki. Zamiast koncertów, byłyby bilety z danym gatunkiem. Np. gramy HH, kolejny bilet to Trance, następny House.