Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

God of War Collection ( I & II )

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trofeów obu części?

• Mortal (bardzo łatwe)
    • Spartan (łatwe)
    • Colosus (średnie)
    • God-like (trudnie)
    • Titan (bardzo trudne)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

w 8 najbardziej wku.rwia jak np. oberwe, albo jestem w powietrzu i wtedy zamieniaja mnie w kamien. albo spadam i bum, albo ktos mnie uderzy i bum. dodatkowym problemem jest fakt, ze w tego typu gry jestem strasznym cieniasem.

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 218
  • Wyświetleń 13,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Najlepsze metody masz opisane na poprzednich stronach. Przejdź sobie na spokojnie GoW2, jak skończysz spróbuj wyzwanie i pewnie zrobisz w góra trzech podejściach.

Opublikowano

Nie chce odkopywać starego tematu, ale mam problem z ostatnim zadaniem, kiedy zawsze jestem przy tej drugiej platformie ( na samej górze), to albo satyr

ma jakieś super długie kombo, albo pieski atakują non-stop (bug ?? ) , żadna kombinacja, nawet to:

Ostatnie wyzwanie - blok + X i za trzecim razem MUSI się udać.

Używam tego cały czas i tak czy siak na końcu satyr mnie zrzuca...:angry2:

Macie jakieś pomysły ??

Edytowane przez dydel

Opublikowano

Bez żadnej złośliwości. Jak cię satyr zawsze zrzuca, nawet po 50 próbach, to daj sobie spokój :)

Opublikowano

Dobra, może i masz rację, spróbuje jeszcze raz, a jak nie to zabieram się za GoW II :rolleyes:

Opublikowano

Najlepsze metody masz opisane na poprzednich stronach. Przejdź sobie na spokojnie GoW2, jak skończysz spróbuj wyzwanie i pewnie zrobisz w góra trzech podejściach.

Opublikowano

Nie chce odkopywać starego tematu, ale mam problem z ostatnim zadaniem, kiedy zawsze jestem  przy tej drugiej platformie ( na samej górze), to albo satyr

ma jakieś super długie kombo, albo pieski atakują non-stop (bug ?? ) , żadna kombinacja, nawet to:

Ostatnie wyzwanie - blok + X i za trzecim razem MUSI się udać.

Używam tego cały czas i tak czy siak na końcu satyr mnie zrzuca...:angry2:

Macie jakieś pomysły ??

Musisz ta kombinacje powtarzać cały czas, bez przerwy. Inaczej lipa. Daj znać, jak Ci poszło...

Opublikowano

Witam

Mam problem z trofeum o nazwie: You Know the Germans Make Good Stuff… w grze GOW2 Chodzi o to że zacząłem grac na bonus play i powoli zbierałem urny zebrałem 2 w miedzy czasie zrobiłem wyzwania tytanów i odblokowalem te 2 urny które można zdobyc zaliczając wyzwania tytanów, wróciłem do starego save z gry i kontynułowałem szukanie urn. Przy ostatniej której mi brakowało myślałem że dostane trofeum, a tu nic! i mam tylko napisane w statystykach ze tych 2 co odblokowalem poprzez wyzwania tytanów nie mam odblokowanych. Ale kiedy zaczynam gre od nowa to mam wszystkie urny odblokowane i trofeum nie wpada. Co mam zrobic zeby to zdobyc?

Edytowane przez Pankracy520

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc, nie tylko wbiłem platyne sobie, ale także i koledze, trzeba dużo cierpliwości mieć na 10 :turned:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie zrobiłeś tyle w normalnej grze, to praktycznie niemożliwe, nie ma takiego miejsca, które by to umożliwiło. A Endurace Run o którym mówisz, jest podzielony na sektory, które otwierają się dopiero po wyczyszczeniu poprzedniego.

trochę odkopię temat. w części 2 można zrobić kombo ponad 1000 hit bez problemu. jest to możliwe w pierwszym levelu. wchodzimy po drabinie i biegniemy po długim murze w oddali widać łuczników (chwilę pózniej otwieramy bramę i idziemy po rusztowaniach z których można upaśc) jeśli zostaniemy przy drabinie na samym początku muru to wrogowie respawnują się w nieskończonośc. napewno jest tak w gow 2 na ps2. możliwe że w reedycji zostało to skasowane.

Opublikowano

W GoW 2 moje pierwsze trophy dostałem za 500 hitów właśnie i zrobiłem je w pierwszym pokoju (coś ok 600 miałem). A co do tego 1000 hit to pisałem na początku tematu co i jak. Wcale nie trzeba wykorzystywać jakiegoś respawnowania przeciwników.

No trofea strasznie łatwe. Co do combo metera to chyba was pamięć zawodzi, w dwójce można spokojnie zrobić ok 2k hitów.

Jak dostajemy moc od Atlasa to wyskakuje pełno przeciwników, w tym momencie ma sie nieskończoną magie, zmieniamy na Cronos Rage i po sprawie.

Podobnie jest zaraz po otrzymaniu Cronos Rage właśnie, z tą róznicą że tam za pierwszym razem da się zrobić ok 800 hit combo.

Nie wspominając o samym początku gry.

Dwie łatwe platyny, a miałem nadzieje że zostawią po jednym trophy za God/Titan.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanko, w GOW 2 jest trofeum polegające na zdobyciu 3 Uber Chests. Zdobyłem 1 podczs przechodzenia gry normalnie, a dwa pozostałe podczas bonus play i pucharek nie wypadł dlaczego ?

Opublikowano

Musisz zebrać wszystkie trzy podczas jednego przejścia.

Opublikowano

Ehhh, wychdozi na to że zrobiłem Fail roku bo po ten pierwszy zwyczajnie mi się nie chciało wędrować a straciłbym może minutkę ...

Mogę je zdobyć przechodząc na bonus play czy muszę włączyć normalną grę ?

Opublikowano

No trochę zwaliłeś bo wszystkie dają fajne bonusy. Tak możesz na Bonus Play je zebrać.

Opublikowano

OK wypadło, za drugim razem. Jeszcze tylko wyzwania i platynka. Może sie uda.

OK Platynka w GOW II jest, w I będzie masakra. Przejście tych wyzwań za 1 razem to chyba koszmar :(

Edytowane przez kufir

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na początku łatwo nie jest, ale po kilku(nastu) próbach dasz sobie radę :)

Opublikowano

Nie jest tak źle. Natomiast polecam mieć Blades of Athena na maxa przy ostatnim challenge'u. Blok + X to najlepsza (i najłatwiejsza) taktyka jaką możesz sobie wyobrazić.