Shakal 0 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ID: Shakal669 Klasa: wszystkie po trochu (głównie assault i medyk, ale nie wzgardzę też reconem- zależy od mapy) HS: obecny Uwagi: gram zazwyczaj w przedziale od ok. 15 do 21-22. Cytuj Odnośnik do komentarza
veg1 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ID: harry_AG Klasa: Medyk/Inzynier HS: Mam Uwagi: Gram głównie wieczorami, od 18 do późnych godzin nocnych Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ID: Maztika Klasa: zalezy od sytuacji na polu walki HS: mam Uwagi: blackhawki stracam z opaska na oczach, sadze 4 marksmany na ponad 400m pod rzad, jak trzeba to wysadze nawet i 6 skrzyn, do tej pory nie odblokowalem jeszcze defibrylatora dla medyka autentyk: squad member- "hit him with defibrilator you moron" ja- "i can't" squad member- "why?" ja- "he deserved to die" jak ktos ma ochote pograc i ma hs to niech smialo dodaje, na pewno przyjme zapro. na razie gram przewaznie z mysza i zaqairem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kojot 0 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Cześć! Poszukuję ludzi, z którymi można pograć w BF: BC2. Nie gram zbyt często i nie jestem najlepszy (zazwyczaj w pierwszej dziesiątce stawki, czasem lepiej, czasem gorzej), ale gram drużynowo (nierzadko jako jedyny biegnę ratować COM-y) i mam headseata. Jeśli ktoś chce kogoś takiego w drużynie, to dodawajcie mnie do listy. Mój PSN ID to kojot_m Cytuj Odnośnik do komentarza
slonik 1 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 ID: roz_pierdalacz HS: brak na chwilę obecną Klasa: wszelaka, wszystko zależy od sytuacji Uwagi: Gram kiedy mogę Więc dodawać mnie póki jeszcze sie jaram tą gierką Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 ID: Dawidex_PL Klasa: wszystkie po trochu HS: Mam Uwagi: zazwyczaj gram wieczorami od 20. Chętnie pogram sobie z rodakami:) Cytuj Odnośnik do komentarza
TomajS 0 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Witam Szukam chętnych do ustawki na trophy "Demolition Man" Kontakt najlepiej na PM przez PS3 PS ID:Tomajs Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 (edytowane) Szukam ekipy to śrubowania czasów w OL mode na HC. psnID: MMaros Edytowane 16 Lipca 2010 przez MaroS Cytuj Odnośnik do komentarza
Stranglerdave 6 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Brakuje mi jednego demolition 2.0 killa i jednego friend killa kto pomoże?:] PSN id: stranglerdavePL Klasa: wsio, prócz medyka. Chce ktoś pograć to dodawać Cytuj Odnośnik do komentarza
michciu77 5 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ktoś chętny na ustawke w BC2? Chodzi głownie o trofeum demolition man! Dawajcie znać! psn: Michciu Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekZet 2 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ja chętnie też pogram z kimś by ponabijać sobie trochę odznak. Brakuje mi szczególnie rozkazów obrony, które szczególnie ciężko mi idą, oraz przypinki związanej z wysadzeniem czterech stacji komunikacyjnych. Wszelka pomoc mile widziana. Moje dane w sygnaturze - mam też świeżo kupiony zestaw słuchawkowy, który chętnie wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
AngryParamedic 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 hej. skad wykombinować M16A2 SA ? często widzę ludzi z tą bronią i zastanawiam się skąd ją wziąć ... z jakiego dodatku ? w necie coś pisali o dr. pepper DLC, ale na pss brak czegoś takiego ... : ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 dlc z sklepiku. razem z bronia jest nowy skin postaci + pin + trofeum Cytuj Odnośnik do komentarza
AngryParamedic 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 dlc z sklepiku. razem z bronia jest nowy skin postaci + pin + trofeum jak ten dlc sie nazywa ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sajgon 2 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam zmieniłem hdd w konsoli i teraz nie moge sie połaczyć w Battlefield Bad Company 2 do multi dostaje komunikat NO GAMES AVAILABLE AT THIS MOMENT FAILED TO CONNECT TO EA ONLINE, PLEASE TRY AGAIN i tak za kazdym razem co moze byc przyczyną ? Przy zmianie hdd zrobiłem becup wszystkich danych zrobiłem aktualizacje trofeów nie wiem moze problem tkiw w dodatku do gry który kiedyś sciagłem dzieki uprzejmości innego gracza udostępnił slot. Szukałem info o przerwie w działaniu serwerów EA ale .... nie ma Edit dzisiaj natomiast dostaje komunikat przy próbie gry multi... FAILED TO CONNECT TO PLAYSTATION@NETWORK o co tu chodzi przeciez powinno multi dzialac a mi jakies dziwne info wyskakuje Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez Sajgon Cytuj Odnośnik do komentarza
Kac_r 2 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 musisz na nowo ustawic połączenie internetowe : ) to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sajgon 2 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) musisz na nowo ustawic połączenie internetowe : ) to wszystko. No własnie robiłem ustawienia sieci od nowa mam polączenie z siecią łacze sie z modern wafer czy Mag do gry multiplayer natomias z BBC2 to jedyna pozycja na której nie moge pograć online nie mam pojecia co jest nie tak jakis dziwny bład musi być. Przed wymianą hdd robiłem beckap dysku w trakcie którego płyta z grą BBC2 była w napedzie nie wiem czy to mogło mieć jakis wpływ na obecna sytuacje, zmieniłem hdd wrzuciłem beckup wszystko poszło bez problemu odpalam bbc2 i nic z tego nie moge pograc online odpalam cod mw2 multi działa, MAG działa inne gry również dzwonie do centrum pomocy playstation niby wszystko ok odsyłają mnie do wydawcy gry EA wiec dzwonie: twierdza ze cos z moja siecia sprawdzam jest ok nic nie zmieniałem w ustawieniach routera ale dla pewności dodaje ip konsoli w routerze do DMZ (wszystkie porty otwarte dla niej) dzwonie do dostawcy internetu wszystkio działa, żadnych napraw, remontów nie blokują jakiegokolwiek portu bardzo dziwna sytuacja, konsola nie wypluwa jakichkolwiek błędów. Już sam nie wiem co jest. Może to ze robiłem beckap konsoli z płytą w napędzie lub też miałem do BBc2 sciagniete dodatki które po zmianie hdd nie ściagłem bo nie mam hasla do tego konta z dodatkami. Usunolem także wszystkie dane dotyczace gry, i dalej ten efekt. co to może być w EA twierdzą ze wszystkie serwy działają. Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez Sajgon Cytuj Odnośnik do komentarza
TakeshiX 50 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) jak masz możliwość to podłącz inną ps3 i sprawdź. przynajmniej będziesz wiedział czy coś z twoją konsolą czy łączem/routerem. Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez TakeshiX Cytuj Odnośnik do komentarza
Sajgon 2 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) no nie zabardzo jeszcze polece do znajomego z konsolą na jego łaczu sprawdzić Edit. a jednak ustawienia sieci w konsoli po podpieciu przez wifi gra zagadała w multi zdaje sie coś po kablu sie pokryćkało pewnie dns nie takie Edytowane 3 Września 2010 przez Sajgon Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 ID: Boro1989PL gram bardzo często kupuje vietnam ;p zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 SpacierShark123 Chętnie pogram oczywiście z headsetem i vietnam. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 (edytowane) spritezor_pl hs:jest Edytowane 24 Stycznia 2011 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
futro111 1 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Futer111 hs-jest (chociaż nie wiem jak to działa :confused: ) Edytowane 9 Maja 2011 przez futro111 Cytuj Odnośnik do komentarza
kkonrad 0 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) ID kobuch gram przeważnie w weekendy lub w normalne dni od 17 do 21 gram przeważnie sanitariuszem Edytowane 10 Maja 2011 przez kkonrad Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Jesli kto ma ochote dolaczyc do klanu (bardziej na przyszlosc) to zapraszam na strone http://www.nogravity.xaa.pl/ Szukamy ludzi do gry luznej i klanowej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi