MBeniek 3 260 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 (edytowane) Widać, że zainteresowanie Śpiącymi Psami jest niewielkie, więc raczej nikogo nie zainteresuje fakt, że gra pojawi się u nas w polskiej wersji językowej (napisy): P.S. Ktoś w ogóle czeka na ten tytuł? Edytowane 21 Marca 2012 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja biore wszystko co pl i sandboksowe :-) wiec i to tez kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja czekam, ale akurat na premiere nie bede bral. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Też czekam na gierkę. Lubię takie sandboksowe akcyjniaki, lubię jak akcja toczy się w Azji i bardzo się cieszę że będzie PL. Okładka bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jest i nowy gejmplej: Prezentuje się o wiele lepiej niż na pierwszych filmikach (jeszcze jako True Crime) - najwidoczniej przejście pod skrzydła mniej wyzyskującego wydawcy dalo dewsom kopa do roboty Czekam bo klimat świetny i, niestety, rzadko wykorzystywany. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dokladnie, klimat przywoluje filmy Johna Woo Jesli tylko recenzje beda ok biore jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Taki tam preview: http://www.gametrailers.com/video/hit-points-stirring-the/729535 Dobra giera się zapowiada. Strasznie mi się podoba to co do tej pory zobaczyłem, a system walki zgapiony z Batmana napawa optymizmem Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Walka w grze: http://youtu.be/JEZ0Dw8Snoc Jest brutalnie! Poza tym wygląda przyzwoicie. Zastanawia mnie czy tylko ja jestem zainteresowany tą grą, że tak cicho tu w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ja jestem mocno zainteresowany tytulem, jednak czekam na pierwsze recki mimo ze ukazywane materialy pozwalaja spac spokojnie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Nowy, świetny trailer. Nie powiem, robi wrażenie. http://www.ps3site.pl/triady-dzialaja-po-cichu-czy-na-pewno/111649#more-111649 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Najlepsze są gify jak zawsze: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
szawello 7 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 gra strasznie przypomina mi Yakuze tylko dziejaca sie w Chinach, jak dla mnie to bardzo dobrze. Zapowiada sie swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Jaram sie fhuj, bedzie co robić w oczekiwaniu na GTA V 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Gify wyglądają super, może będzie niezły szpil do kupienia po obniżce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 o kurde, że też wcześniej się nie interesowałem tym tytułem o_O jestem mega pozytywnie zaskoczony, to wygląda wręcz niesamowicie !! Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 (edytowane) http://youtu.be/8QuIovDO6TE Oby tylko w pełnej wersji była możliwość ustawienia sobie zestawu ang napisy+język chiński. Wtedy podobnie jak w serii Yakuza, gra zyskuje 100% do klimatu. Ogólnie szykuje się całkiem fajna produkcja, zawsze to jakaś miła odmiana od wiecznego jeżdżenia po kolejnych miastach USA jak to bywa w pozostałych sandboxach. Edytowane 27 Maja 2012 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Jak fabuła będzie znośna i dadzą dużo subquestów a także system walki wręcz będzie taki jak na filmikach (obawiam się, że dali najlepsze momenty i najlepiej skomponowane), gdzieś było napisane, że system walki jest najbardziej zaawansowany z sandboxów a to nastawia optymizmem, bo Batman:AC był chyba reklamowany jako sandbox, a tam walka wręcz była kapitalna. Natomiast strzelając czasami wygląda to jak by bohater trzymał plastikowy karabinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Właśnieeeee. Grę kupię na 99% ale strzelanie i co gorsza prowadzenie fur zajeżdża totalnym arcadem/plastikiem. No ale nic najważniejsze żeby teren był duży z masą rzeczy do robienia i zaliczenia. Mam nadzieję na dobrą sandboxową przekąske. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Wejście do samochodu przez dach daje radę. ;] Walka rzeczywiście wygląda przynajmniej na tym filmie nieźle, ale to tylko z pojedynczym przeciwnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Preview IGN'u : http://www.youtube.com/watch?v=Vd1JbdboWbI Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 (edytowane) -podczas walki przeciwnicy nienaturalnie się przesuwają po tym jak przyjmują cios -te wszystkie czerwone otoczki trochę psują klimat gry, mogli by zastosować mniej nachalne podpowiedzi -moment gdy gracz ucieka radiowozem i leciutko uderzając przeciwnika doprowadza do jego dachowania podczas gdy mu nic się nie dzieje jest za mocno naciągany poza tym wygląda świetnie nie licząc potrzebnej wizyty u dentysty na którą i tak pewnie się nie uda Edytowane 28 Maja 2012 przez Grez Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Świetne :o właśnie leci pre order, prawdziwy sandbox (i widać dużo sklepów ) -premiera 14 sierpnia -podobno ma być demko -Muve do pre orderów dorzuca koszulkę Sleeping Dogs Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zamiast dopracować kamerę gdy ciągnie się zakładnika, to zrobili przezroczystą postać by nie zasłaniała tego co się dzieje. xD Ale ogólnie wygląda to fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=jzrRoM1nLdU&feature=related Szkoda, że gierka nie cieszy się takim zainteresowaniem jakim powinna. Zobaczymy po premierze. Edytowane 8 Lipca 2012 przez Empro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi