Skocz do zawartości

Sleeping Dogs (True Crime)

Featured Replies

Opublikowano

Widać, że zainteresowanie Śpiącymi Psami jest niewielkie, więc raczej nikogo nie zainteresuje fakt, że gra pojawi się u nas w polskiej wersji językowej (napisy):

z11385163Q,Sleeping-Dogs-okladka.jpg

P.S. Ktoś w ogóle czeka na ten tytuł?

Edytowane przez MBeniek

• Odpowiedzi 577
  • Wyświetleń 77,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przeszedłem połowę gry na xboxie(tak, jestem złodziejem, darujmy to sobie plis), więc podzielę się wrażeniami.   Gra ma 30 misji fabularnych, z czego zrobiłem już 15, zajęło mi to 7 godzin + robiłem

• Co wy wszyscy z PISu albo z PO jestście, gierka zaje__oza, GTA nigdy mnie nie wciągnęło bo jakieś takie sztuczne jest ale SDogs przez kungfu i maxapejna i klimat produkcji klasy B zamiata towarzystwo.

• E tam, dla mnie ta gra to była ta sama półka co saints row od pierwszych gameplayów, więc ja dostałem dokładnie to czego oczekiwałem. Klona GTA na "ósemke". Lepsza niż saints row, któremu dałbym 7. N

Opublikowano

Ja biore wszystko co pl i sandboksowe :-) wiec i to tez kupie.

Opublikowano

Też czekam na gierkę. Lubię takie sandboksowe akcyjniaki, lubię jak akcja toczy się w Azji i bardzo się cieszę że będzie PL. Okładka bardzo mi się podoba.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jest i nowy gejmplej:

Prezentuje się o wiele lepiej niż na pierwszych filmikach (jeszcze jako True Crime) - najwidoczniej przejście pod skrzydła mniej wyzyskującego wydawcy dalo dewsom kopa do roboty :P

Czekam bo klimat świetny i, niestety, rzadko wykorzystywany.

Opublikowano

Dokladnie, klimat przywoluje filmy Johna Woo :D Jesli tylko recenzje beda ok biore jak najszybciej.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jestem mocno zainteresowany tytulem, jednak czekam na pierwsze recki mimo ze ukazywane materialy pozwalaja spac spokojnie ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gra strasznie przypomina mi Yakuze tylko dziejaca sie w Chinach, jak dla mnie to bardzo dobrze. Zapowiada sie swietnie

Opublikowano

Gify wyglądają super, może będzie niezły szpil do kupienia po obniżce.

Opublikowano

o kurde, że też wcześniej się nie interesowałem tym tytułem o_O

jestem mega pozytywnie zaskoczony, to wygląda wręcz niesamowicie !!

Opublikowano

http://youtu.be/8QuIovDO6TE

Oby tylko w pełnej wersji była możliwość ustawienia sobie zestawu ang napisy+język chiński. Wtedy podobnie jak w serii Yakuza, gra zyskuje 100% do klimatu.

Ogólnie szykuje się całkiem fajna produkcja, zawsze to jakaś miła odmiana od wiecznego jeżdżenia po kolejnych miastach USA jak to bywa w pozostałych sandboxach.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Jak fabuła będzie znośna i dadzą dużo subquestów a także system walki wręcz będzie taki jak na filmikach (obawiam się, że dali najlepsze momenty i najlepiej skomponowane), gdzieś było napisane, że system walki jest najbardziej zaawansowany z sandboxów :P a to nastawia optymizmem, bo Batman:AC był chyba reklamowany jako sandbox, a tam walka wręcz była kapitalna. Natomiast strzelając czasami wygląda to jak by bohater trzymał plastikowy karabinek.

Opublikowano

Właśnieeeee.

Grę kupię na 99% ale strzelanie i co gorsza prowadzenie fur zajeżdża totalnym arcadem/plastikiem. No ale nic najważniejsze żeby teren był duży z masą rzeczy do robienia i zaliczenia.

Mam nadzieję na dobrą sandboxową przekąske.

Opublikowano

Wejście do samochodu przez dach daje radę. ;] Walka rzeczywiście wygląda przynajmniej na tym filmie nieźle, ale to tylko z pojedynczym przeciwnikiem.

Opublikowano

-podczas walki przeciwnicy nienaturalnie się przesuwają po tym jak przyjmują cios

-te wszystkie czerwone otoczki trochę psują klimat gry, mogli by zastosować mniej nachalne podpowiedzi

-moment gdy gracz ucieka radiowozem i leciutko uderzając przeciwnika doprowadza do jego dachowania podczas gdy mu nic się nie dzieje jest za mocno naciągany

poza tym wygląda świetnie :D nie licząc potrzebnej wizyty u dentysty :( na którą i tak pewnie się nie uda

Edytowane przez Grez

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Świetne :o właśnie leci pre order, prawdziwy sandbox (i widać dużo sklepów :D )

-premiera 14 sierpnia

-podobno ma być demko

-Muve do pre orderów dorzuca koszulkę Sleeping Dogs

Opublikowano

Zamiast dopracować kamerę gdy ciągnie się zakładnika, to zrobili przezroczystą postać by nie zasłaniała tego co się dzieje. xD Ale ogólnie wygląda to fajnie.

• 1 miesiąc temu...