Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS3Team.pl - Pierwszy Polski Nieoficjalny Gamecard oraz Trophy Ranking

Ocena Gamecardów i Trophy Rankingu 57 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co myślicie o naszych Gamecardach oraz Trophy Rankingu ?

• Jest super !!
    • Nic specjalnego, mogło być lepiej...
    • Do kitu !!

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Daloby rade zrobic Gamecard z Demons Souls (chyba ze jest i jestem slepa dupa i przegapilem) albo jakiegos jrgp'a?(poza Finalami,za bardzo przereklamowane) Wiem ze ich malo na PS3 ale bardzo by mnie ucieszyl fakt Gamecard'a z Tales of Vesperia lub Eternal Sonata. Chociaz Demons Souls bylby chyba best,gra roku wkoncu;s

• Odpowiedzi 75
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Doszły dwa nowe tła z gry Dragon Age do Gamecardów , kolejne wkrótce... oraz zostało zniesione ograniczenie czasowe z opcją pisania 1 post/7 dni na forum aby znaleźć się w Trophy Rankingu.

Opublikowano
  • Autor

hehe to Hades zajmuje się grafikami także mogę tracić czas na forach :D

ps. sam czekam na tło z Demons Souls :)

edit

W związku ze sporem dotyczącym zasad brania udziału w rankingu została postawiona ankieta z 4 opcjami do wyboru. Zapraszam do głosowania, bowiem od tej ankiety zależy to, w jaki sposób będzie rozwiązana sprawa brania udziału w Trophy Ranking. Sznurek do ankiety...

Hades

edit2

Po zastanowieniu doszliśmy do wniosku że będą dwa niezależne od siebie rankingi w których będzie można konkurować globalnie i lokalnie.

Local Ranking <-- ranking dla forumowiczów.

[Dla aktywnych uczestników forum! obowiązuje zasada jaka była wcześniej, czyli piszesz posta raz na 7 dni, jesteś w rankingu! nie piszesz, wylatujesz - napiszesz, wracasz z automatu].

Global Ranking <-- ranking globalny.

[brak restrykcji z pisaniem posta! rejestrujesz się na forum, podajesz PSNiD i wpadasz w ranking globalny].

Wybór rankingu macie w rozwijanym menu zaraz pod Waszą Kartą.

Zastanawiamy się także nad profitami do danego rankingu. Pewne już jest to że Ranking Lokalny będzie miał nieco inne Gamecardy, a z czasem inne opcje powiązane z forum. Ranking Globalny będzie miał również inne opcje, nad którymi pomyślimy na spokojnie ale już teraz zostały usunięte z Kart Gracza buttony rozwijające listę gier. Domyślnie do listy mozna dostać się klikając na GC.

Edytowane przez froniu

Opublikowano
  • Autor

Max to co 7 dni ale może zaktualizować się szybciej , wszystko zależy od ilości osób które mają wygenerowane gamecardy.

Opublikowano

Dodajcie jakąś kartkę z np. Burnout Paradise(jakaś kraksa), MW2(postać Ghosta), Force Unleashed(Vader lub Marek w hełmie imperatora).

A tak swoją drogą to odwaliliście kupę dobrej roboty.

Opublikowano
  • Autor

Doszły dwa nowe tła z gier Darksiders i Demon's Souls do GameCardów ! :thumbsup:

Opublikowano
  • Autor

Na razie dochodzą te na które jest największe zainteresowanie :D Ken Marinaris jesteś jedyny który chce tło do GC z Selvarii :D:thumbsup:

Opublikowano
  • Autor

Normalnie się aktualizuje , poczekaj jeszcze trochę, aktualizacja jest co 7 dni (lub szybciej, w zależności od ilości wygenerowanych gamecardów) Jak by nic się nie zmieniało , napisz do mnie na PW to się przyglądniemy problemowi :)

Opublikowano
  • Autor

To nie nasza wina, dane pobieramy z serwera US i o dziwo niema tam informacji o tej grze...

ps.

Doszły 2 nowe tła dla GC z gier Borderlands i Burnout: Paradise.

Edytowane przez froniu

Opublikowano

No no, dodanie tytułu gry praktycznie niweluje moje negatywne odczucia odnosnie carda (to puste pole z lewej strony) :thumbsup: Oby tak dalej.

GrzesPL.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Niewielkie zmiany !

Po kliknieciu w Local Ranking na button bu.png rozwija się lista gier w które graliście. Po kliknięciu na tytuł gry, przenosi Was do nowego panelu w którym macie przedstawione szczegółowo jakie trofeum jakiego dnia i o jakiej godzinie zdobyliście.

Ważne! jest to w chwili obecnej w trakcie testów, zatem niektóre gry mogą nie mieć pobranych danych.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ważna informacja

Aktualizacja Trophy Ranking jak i Gamecard zostaje chwilowo wyłączona. Powodem są zmiany po stronie Sony, o których dowiedzieliśmy się przed chwilą a które mają wpływ na automatyczną aktualizację danych w Waszych GC jak i Trophy Ranking. Problem zostanie rozwiązany w najbliższym czasie, o rozwiązaniu poinformujemy.

McDrive z tego powodu co wyżej napisałem :confused: , pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu !

Opublikowano

Ważna informacja

Aktualizacja Trophy Ranking jak i Gamecard zostaje chwilowo wyłączona. Powodem są zmiany po stronie Sony, o których dowiedzieliśmy się przed chwilą a które mają wpływ na automatyczną aktualizację danych w Waszych GC jak i Trophy Ranking. Problem zostanie rozwiązany w najbliższym czasie, o rozwiązaniu poinformujemy.

McDrive z tego powodu co wyżej napisałem :confused: , pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu !

Spoko, bez problemu :P