Skocz do zawartości

PSX Extreme #149

Featured Replies

Opublikowano
CD Action uderzyło z multiplatformowym magazynem to chłopaki kombinują Killzone 2 na cover dvd ;)

Ciekawe jak długo to potrwa. Zdaje się że ichniejsi pecetowi ortodoksi są bardzo niezadowoleni (delikatnie ujmując). Byłyby jaja jakby CDA skończyło jak Click!

• Odpowiedzi 152
  • Wyświetleń 23,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Po co komu ta zapowiedź? To nie Neo, które wychodzi kiedy chce. Pójdziesz jutro po PE i sam sprawdzisz zawartość.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Skoro w ostatnim numerze była data, że wyjdzie 20-ego, to tego dnia Extreme się pojawi.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Zawsze jest, w tabelce najbliższe premiery. Poza tym nie dziwię się, że Fenix nie wrzucił jeszcze zapowiedzi nowego numeru. Skoro 90% postów dotyczyłaby tego, czy okładka jest super, czy do dupy. :po

Opublikowano

fakt, czytelnicy CDA nie sa zbytnio zadowolenia z multiplatformowosci pisma : P aczkolwiek ja jako czytelnik i CDA i PSXE nie mam nic na przeciwko : D mozna przynajmnie poczytac opinie innych ludzi na temat konsolowych gier... (kupowalbym jeszcze Neo+ ale szkoda mi kasy na 3 pisma na miech) ale i tak nie ma sie o co rzucac, ot, sa newsy ze swiata konsol ( i tak przewazaja te z pc), 2,3 recki na konsole i tyle, a ludzie robia szum ^.-

EDIT

Aha co do jeszcze upadniecia CDA... watpie : ) moze ostatnio wprowadzili pewne kontrowersyjne zmiany ale to wciaz stare dobre CDA ; ) na pewno przetrwa to pismo jeszcze wiele lat.... zwlaszcza ze pelniaki dobre daja, a glownie na to lud zwraca uwage (np ostatnio byl DMC4, w najnowszym - dzisiejszym numerze Ninja Blade)

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Szum robią gimbusy którym mama nie chce kupić konsoli. I tak wiadomo,że ogrom ludzi kupuje CDA dla gierek które wrzucają a magazyn leci w kąt.