Opublikowano 19 listopada 201410 l "Przez was" wczoraj do 3 w nocy oglądałem bbt kolejny raz, z 11 odcinkow zobaczylem. Padlo na 6 sezon. Mialem dużo zabawy i śmiechu. Naprawde bylo fajnie az dziwne ze tak niedawno serial nadal byl tak smieszny (a przecież niektórzy juz wtedy marudzili ze sie stoczył)
Opublikowano 19 listopada 201410 l Serial nadal śmieszy i bawi, tylko w trochę inny sposób. Nadal się go bardzo przyjemnie ogląda. Aż chyba sam zacznę lecieć znowu od 1 sezonu. Alex GOTY laska, rwałby jak Sheldon teorię strun
Opublikowano 19 listopada 201410 l BbT zawsze na propsie. Fajnie gdyby wprowadzili jakieś nowego nastoletniego nerda, rodem z Zemsty Frajerów
Opublikowano 19 listopada 201410 l Moim zdaniem Amy jest zbędna. Nijak nie pasuje do zamysłu postaci Sheldona, który powinien do końca być traktowany jak dziecko Leonarda i Penny
Opublikowano 19 listopada 201410 l Dzieci w końcu dorastają.. Mnie Amy też denerwuje, ale do Sheldona pasuje idealnie. Wyobrażasz sobie Sheldona z Penny? Bo ja niiii.
Opublikowano 19 listopada 201410 l Dzieci w końcu dorastają.. Mnie Amy też denerwuje, ale do Sheldona pasuje idealnie. Wyobrażasz sobie Sheldona z Penny? Bo ja niiii. Ani z Penny ani z żadną, Sheldon powinien być wieczny singiel obojętny na kobiety Swoją drogą pamiętacie otwarcie pierwszego odcinka?
Opublikowano 19 listopada 201410 l Ale bazinga nie była od początku, tylko chyba gdzieś tak od 3 sezonu. Ja aktualnie oglądam od pierwszego odcinka i jestem w połowie 4 sezonu
Opublikowano 20 listopada 201410 l Bazinga zużyła się jeszcze przed końcem sezonu, w którym się pojawiła. Ne wiem, czy był to celowy zabieg, ale szybko zmęczony byłem tym bądź co bądź sucharem Sheldona.
Opublikowano 20 listopada 201410 l Przecież to był praktycznie żart jednego odcinka, później tylko ze 2-3 razy powtórzony, bo się ludziom spodobał. Żadne z tego "powiedzonko" Sheldona.
Opublikowano 20 listopada 201410 l nie no troche więcej tego było, przewijało sie przez conajmniej kilka odcinków
Opublikowano 20 listopada 201410 l śmieszne było tylko jak to wymyślił i jak pływał w basenie z kulkami. Potem to żenua.
Opublikowano 20 listopada 201410 l śmieszne było tylko jak to wymyślił i jak pływał w basenie z kulkami. Potem to żenua. Co ty pie.rdolisz, kawał z butami howarda był epicki.
Opublikowano 21 listopada 201410 l śmieszne było tylko jak to wymyślił i jak pływał w basenie z kulkami. Potem to żenua. Co ty pie.rdolisz, kawał z butami howarda był epicki. Albo numer z kanapą - "BAZINGA PUNK!! Now we're even." PS. pamięta ktoś w którym odcinku Raj zaczął pracować z Sheldonem? Chciałem sobie przypomnieć te epickie sceny ciężkiej pracy wpatrywania się w tablicę Edytowane 21 listopada 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 21 listopada 201410 l PS. pamięta ktoś w którym odcinku Raj zaczął pracować z Sheldonem? Chciałem sobie przypomnieć te epickie sceny ciężkiej pracy wpatrywania się w tablicę Nie pamiętam, ale propsuje, bo to najśmieszniejszy moment w całym serialu
Opublikowano 21 listopada 201410 l śmieszne było tylko jak to wymyślił i jak pływał w basenie z kulkami. Potem to żenua. Co ty pie.rdolisz, kawał z butami howarda był epicki. Albo numer z kanapą - "BAZINGA PUNK!! Now we're even." PS. pamięta ktoś w którym odcinku Raj zaczął pracować z Sheldonem? Chciałem sobie przypomnieć te epickie sceny ciężkiej pracy wpatrywania się w tablicę muzyka rozj.ebała wtedy
Opublikowano 23 listopada 201410 l Czytałem że Penny zgarnia za odcinek 1 mln $, w sumie to nie jest śmieszna i nie zasługuje aż na taką kasę. Ale bez niej ten serial też nie miałby większego sensu. Sam sitkom o nerdach, star treku komiksach i grach video nie sprzedałby się tak dobrze. Są teraz niestety takie odcinki jak ten ostatni podczas którego ani razu się nie zaśmiałem, to smutne.