Opublikowano 22 października 201212 l mi sie też ogolnie podobało, ale też utwierdziłem sie w przekonaniu że sprzedawca komiksów jest zje.bany <_< mimo że tekst roża to dziurach był super to cała ta scena mniej juz mi sie podobała kiedy wyszedł ten flegmatyk i zaczął sie zachowywać jak zaćpana dziwka czekająca na karte keredytową bogatego kochanka. o wiele lepszy był związek howarda z rożem bo tam obaj potrafili dowalić. a tutaj ten flegmetyk zamula całą scene. nie mówiąc już o tym, że to, że roż nagle olewa dosyć mocno howarda nie jest zbyt ralne - caly czas sie strasznie przyjaźnił, a tu nagle pare tygodni w kosmosie i "spadaj bucu, ide ze swoja nową dziwką do teatru" - scenarzysta na potrzby fabuły zrobił malo realny zwrot w zachowaniu roża najbardziej mniej zdziwiła scena gdy peny zaczela calować sheldona, to bylo kompletnie niespodziewane i nawet zdążyłem zwalić Edytowane 22 października 201212 l przez Yano
Opublikowano 3 listopada 201212 l Kolejny odcinek i kolejne rozczarowanie Leonardem, coraz bardziej mnie w(pipi)ia do tego związek z Penny jest coraz nudniejszy. Na szczęście reszta trzyma poziom
Opublikowano 6 listopada 201212 l to prawda, tak jak mowilem leonard staje sie upierdliwcem, i jakimś takim cieniem, niby jest ale niczym sie nie wyróżnia chociaż mi ooglnie najnowszy odcinek nie podpasowal jakoś specjalnie, ale może dlatego że oglądalem go w pośpiechu
Opublikowano 6 listopada 201212 l oczywiscie że nie, ale jakoś tak.. nie zapadł mi w pamięć a swoją drgogą oglądałem całą serie już z 5 razy , robiłem sobie kilka maratonów gdzie ogladalem wszystko pokolei , wiec uważam sie za fana ale w ostatnim zachwytu nie było
Opublikowano 11 listopada 201212 l chyba was poje.bało - najnowszy odcinek najlepszy od bardzo dawna. Widzę że ludzie mają różne podejście do tego serialu Wg mnie też był to najlepszy odcinek tego sezonu :blum1:. Ale nie minusować każdy ma swój gust Edytowane 11 listopada 201212 l przez marekjw2523
Opublikowano 11 listopada 201212 l Ten z Hawkingiem był suchy na maksa ( tzn. Sheldon był suchy i nie śmieszny), za to najnowszy, to ponowne awans do krainy dobrej beki. No i Sheldon zarządził.
Opublikowano 11 listopada 201212 l a sorry bo zależy dla kogo to nowy odcinek oczywiście mówię o Pijaństwie Sheldona i motywie o flagach :rofl2:
Opublikowano 11 listopada 201212 l Ten z flagami i Willem Wheatonem bardzo spoko, poza tym Star Trek zawsze na propsie, co ja gadam na propsie, STAR TREK FOREVER (pipi)O.
Opublikowano 13 listopada 201212 l w ogole, o ile HIMYM sie stoczyl, to BBT zaskakująco trzyma poziomi przynajmniej mnie się nie nudzi.
Opublikowano 16 listopada 201212 l http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dql26ssMcVI
Opublikowano 17 listopada 201212 l 8 odcinek i znów Leonard w cieniu, już nie widzę nadziei dla tej postaci. Za to Sheldon jak zawsze daje radę
Opublikowano 20 listopada 201212 l Nie zgadzam się co do Leo. Moim zdaniem ta postać sporo się rozwinęła w porównaniu do pierwszych sezonów. Podobnie jest z Penny, która moim zdaniem ma obecnie najlepszy stosunek wypowiedzianych zdań do wypowiedzianych zabawnych zdań. Jak na początku ich związek ciągnął w dół całość, tak jego obecna luźna forma, ciągnie go w górę. Sheldon w ostatnim czasie jest mocno w ... kratkę, raz bardzo zabawny, raz bardzo suchy. Co do odcinka 8. Mam wrażenie, że ten sezon jest naprawdę udany i najlepszy od czasu wprowadzenia postaci Amy
Opublikowano 20 listopada 201212 l Nawet niezły ostatni odcinek, takie 6/10, aczkolwiek motyw z portalem mnie rozwalił doszczętnie
Opublikowano 1 grudnia 201212 l Przerwa świąteczna negatywnie wpłynęła na formę serialu. Ostatni odcinek jest niegodny tego sezonu.
Opublikowano 1 grudnia 201212 l Przerwa świąteczna negatywnie wpłynęła na formę serialu. Ostatni odcinek jest niegodny tego sezonu. najlepszy z tego sezonu.
Opublikowano 2 grudnia 201212 l Przerwa świąteczna negatywnie wpłynęła na formę serialu. Ostatni odcinek jest niegodny tego sezonu. Nie wiem o co kaman, ale obok tego z kalamburami to najlepszy odcinek tego sezonu. Za(pipi)isty!
Opublikowano 2 grudnia 201212 l Ostatnio mnie zaczął męczyć ten serial i te siłowe dow(pipi)y... Moim faworytem ostatnio jest New Girl