Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

@ako, widać każdy kto Cię pozna ma ochotę Cię wziąć - nawet i bez Twej wiedzy czy zgody! xD

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 764,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Ja bylbym chetny ale kase bym dopiero oddal w poniedzialek.

Edytowane przez kubicz

Opublikowano

kupujecie? ja kcem! ale szybko pisac odpowiedz, bo zaraz kupie sam za 5 erło <bogacz> :D (tą nie goty wersje jakbyco kupie zara <niecierpliwy>)

kupiłem i to GOTY, KTO GRA, KTO GRA?! bo ja nawet nie wiem o co w tym chodzi, slyszalem ze fajne to kupiłem :D czekam na dałnlołd

Edytowane przez Oran

Opublikowano

Gra jest spoko, ale po pierwszym "akcie" zdaje się wdawać monotonia trochę. Well, we'll see...

Opublikowano

Ja grałem na PS3 w tą gre sam troche monotonne idz wykonaj zadania i przyjdz po nagrode... na tym polega cała gra ;). Co prawda nie miałem wersji GOTY z dodatkami ale podstawke ale grać mi się grało dość fajnie. Lubie chodzić i zbierać itemy ;P

Opublikowano

No ale w to trzeba grać po multi. Samemu to padaka straszna. Ja grałem z Szakirą , ale nie skończyłem, więc możemy pograć trochę razem. Myślę że 4 się nas zbierze.

Opublikowano

Jeśli będzie wam brakować czwartego to mogę rozważyć zrobienie nowej postaci ;)

Opublikowano

Nie wiem co dokładnie rozumiesz przez akt, domyślam się, że chodzi o miejscówki z Bounty Boardami. Jeżeli tak, to są bodajże 4, ale aktami bym tego nie nazwał. Mi przejście gry (podstawki) zajęło mniej więcej 10-11h, ale tak około połowę z pomocą Shankora, który miał wyższy lvl, także samodzielne przejście to pewnie jakieś paręnaście godzin.

Jakby ktoś chciał coś pograć to dawajcie znać na steamie.

Opublikowano

No ja miałem pomoc, a to co przechodziłem sam to w większości mogłem lecieć z pamięci bo kiedyś grałem już trochę w Borderlands na kąsoli. Potem pomógł Shankor, a jak przechodziłem końcówkę(sam) to miałem już dobre bronie i szybko poszło ;p

Edytowane przez Rik

Opublikowano

Nudne to :x Grałem online z jakimiś randomami i... ciągła młócka niby coś a'la diablo ale... nie wiem, nudność, może jeszcze mi podejdzie... Nie ma VoIP w grze?

Opublikowano

nie w moim podwórkowym slangu

Opublikowano

Czekalem na to nie wiem ile. WRESZCIE.

Opublikowano

Metro 2033 to FPS czy połączenie FPS i RPG, niczym Stalker?

No i jak to się ma do książki? Bo przymierzałem się do lektury.

Opublikowano

Nie ma tam nic z RPG

no chyba że RPG-7 ale nie wiem czy akurat ta broń tam jest ;)

Opublikowano

Raczej czysty FPS, troche krycia sie po cieniach, te sprawy. Raczej nie wesola napierdalanka, a troszeczke bardziej ambitniejszy reprezentant gatunku.

Ksiazka > gra oczywiscie. W grze sporo pozmieniali po prostu, no, ale jakos trzeba bylo. W ksiazce to Artem chyba z dwa razy strzela i tyle.

Ogolnie ksiazka jest bardzo fajna, polecam. "Sequel" juz troche gorszy bo "inny". Wiecej rozkmin o naturze czlowieka a mniej posepnego Metra. No i Artem nie jest glownym bohaterem co troche mocno ssie.

Opublikowano

Ale jest tam ciekawa fabuła, historia? Ciężki klimat? Gra próbuje być horrorem/survival-horrorem? Czy po prostu zwykła rzeźnia potworów?

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Tej, ta gra kosztuje 11pln. Nawet gdyby w fabule pojawiały się różowe wróżki, to i tak warto za tę cenę sprawdzić jedną z bardziej wymagających technicznie PeCetowych gierek ;)

Opublikowano

Sam nie gralem to nie powiem dokladnie, ale widzialem jak kumpel ogarnial i klimat jest - to na pewno.

A poza tym - to co powiedzial Mendrek2 - dziesiec zlotych szescdziesiat groszy ludzie.

Opublikowano

Ta gra jest w rosyjskiej wersji językowej (tak jak oryginalna książka) z polskimi/angielskimi napisami? :D