Shankor 1 595 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 A propos kart, to zauważyłem, że te z poważniejszych gier mają mniejsze wzięcie, niż z pierdół. Dzieciaki kupują te piksele na potęgę. W dwa dni uciułałem ponad 5 euro, a jeszcze parę kart nie zeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Najbardziej wkur,wiające jak jakaś gra trafia do promocji gdzieś i ludzie zaczynają wrzucać karty o dobre kilkanaście eurocentów niżej niż najniższa dotychczas, bez sensu zaniżając cenę. Jełopy jedne ;/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 @Szakira, bo te poważniejsze gierki są bardziej popularne (tak zakładam). Więcej ludzi ma grę AAA niż jakąś indie popierdółkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Mi wczoraj dropła się zafoliowana karta z Psychonautus. Opchałem za niecałe 1,55 bo wyżej nie było sensu ustawiać bo i tak ceny spadały. Przydałyby się jeszcze 2 takie karty i będzie 10 ojro, biznesmen Cytuj Odnośnik do komentarza
jandersun 4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Hm, jest jakaś opcja, żeby karty dropowały dalej jak się już skończyły dropy? Sprzedać/wymienić karty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sibian 154 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Jandersun masz plusika za avatar ; d Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Hm, jest jakaś opcja, żeby karty dropowały dalej jak się już skończyły dropy? Sprzedać/wymienić karty? Kupić booster packa od kogoś bądź czekać aż może sam Ci wpadnie (raz na tydzień są rozdawane losowe packi losowym osobom). Miej jednak na uwadze, że booster packi są droższe niż same karty wzięte w kupę . Cytuj Odnośnik do komentarza
jandersun 4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) Czyli tak jak myślałem. Bo dyskutujecie tu o cenach prądu, a wydropowałem wszystkie możliwe karty w jeden dzień. Jeszcze tylko został Alan Fake i myślę co z tymi kartami kombinować. Dzięki za plusa. Edytowane 5 Lipca 2013 przez jandersun Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Ja wystawiam każdą kartę 2x drożej niż average, wszystkie zeszły do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 A długo czekasz aż zejdą? Jak czytam stategie niektórych to faktycznie głupio robię wystawiając coś koło minimalnej ceny. Oh well . Tak BTW, Czy Orange Box zawsze schodzi -75% podczas SSS? Mam niesamowitą ochotę na HL2, a cholera dawno nie była w promocji, a na allegro drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Ja wystawiam za ciut więcej niż minimalna bądź za minimalną. Niecierpliwy jestem i łasy na szybki zysk. Do tego niektóre karty strasznie szybko pikują w dół jeśli chodzi o ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 @raven Raczej zawsze jest Oragne Box. Ostatnio był chyba za niecałe 4 ojro. Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 nigga plz, przecież cały dzień pracy komputera to jakieś 2-3 zł, a gierki włączasz do idlowania jak oglądasz śmieszne posty na forumku, nie musisz zostawiać go na noc aż tyle? Ja w ogóle nie wyłączam komputera, chyba że burza idzie =/ A długo czekasz aż zejdą? Jak czytam stategie niektórych to faktycznie głupio robię wystawiając coś koło minimalnej ceny. Oh well . niezbyt długo, większość schodziła w kilka godzin, jedna wisiała koło 20h Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 (edytowane) Wchodze na steam a tam Binding of Isaac Booster Pack xDDD Ale chodzi po niecałego eurosa, ale wystawię za 1,9 ojro, może akurat pójdzie, mi się nie spieszy Aha, wcześniej zrobilem odznakę z BoI, może dlatego dostałem Edytowane 6 Lipca 2013 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 ja dostalem booster z super meat boy a nie robilem ani jednej odznaki. to raczej po prostu random losowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 To jest randomowe losowanie. Nie wazne czy masz odznake czy tez nie. Trzeba tylko dropnac wszystkie karty.z gry by miec szanse na boostera. Ja dostalem paczuszke z Faerie Solitaire. Once you have received all of your card drops, you become eligible for a booster pack containing 3 additional cards. Booster packs are granted randomly to eligible users as more badges are crafted by members of the community. Make sure you log in to Steam each week to maintain eligibility. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Też mi się poszczęściło i wpadł booster z FTL. Niemniej jednak widzę, że zrzut był spory, bo wykres cen spadł na łeb na szyję. Przetrzymam to kilka dni aż wykupią ten najświeższy zrzut co wszyscy chcą się pozbyć i może wtedy wystawię. Cytuj Odnośnik do komentarza
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Killing Floor za 2,99 eurobaksów. Warto? <skąpiradło> Pytam, bo metascore na to coś to 'zaledwie' 72/100. No i mam już oba l4d, a i jak oglądam gameplay na Youtube to całkiem podobny. Choć z drugiej strony widać, że jest więcej przemocy w starym dobrym stylu a i mniej bieganiny a'la The Benny Hill Show. Taka rozterka. Edytowane 9 Lipca 2013 przez DarealRadexHEJOO Cytuj Odnośnik do komentarza
Sibian 154 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Mnie to się średnio podoba, to jeden wielki tryb survival na arenach. L4D ponad wszystko. No ale za taką cenę można i obadać. Edytowane 9 Lipca 2013 przez Sebastian Ś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Naprawdę? Po co sobie grabić czas jakimś gównem? Po za tym, człowiek nakupuje średniaków na promocjach a potem szkoda mu czasu je ogrywać i złapie się a głowę ile na gierki wydał. Batman, zachowaj kasę na lepsze promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Zacznijmy od tego, że Killing Floor =/= L4D. W Killing Floorze masz poziomy podzielone na fale przeciwników, coś jak tryb hordy w GoW, uwieńczone na samiutkim końcu bossem. Do tego możesz sobie kupować i upgrade'ować bronie, a nie tylko polegasz na znajdźkach. Do tego strzelanie jest dużo bardziej satysfakcjonujące niż w L4DW Killing Floora mam przegrane pewnie parędziesiąt godzin, ze znajomymi się w to świetnie gra, jak pewnie w każdą grę w co-opie. Jeśli chcesz grać w pojedynkę, to polecałbym jednak L4D, bo samemu gra staje się bardzo wymagająca i "bieganina a'la The Benny Hill Show" pojawia się w bardzo dużych ilościach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 dziwie sie ze nikt jeszcze nic nie napisal ze FF7 jest juz na Steam z achievements Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Za te 2 ojro to się opłaca. Imo genialna gierka, choć oczywiście jeśli trafi ci się ekipa debili to daleko się nie zajdzie. Do tego zawsze eventy jak są święta i lato, a wraz z tym darmowy update z mapką, jakimiś broniami i za zdobycie określonych trofek skin dla postaci do odblokowania. Poza tym fajny klimacik i design mapek na świetnym poziomie. Gameplay i samo strzelanie z gunów dość specyficzne, jednym się spodoba innym nie bardzo. Ale za tak śmieszne pieniadze warto obadać. Myślałem nad kupnem L2D ale po namyśle i zobaczeniu gameplay'ów na YT jakoś zrezygnowałem.Wolę jednak marnować czas w jednej gierce z wybijaniem zombiaków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 dziwie sie ze nikt jeszcze nic nie napisal ze FF7 jest juz na Steam z achievements http://www.psxextreme.info/topic/80072-rpgi-na-pc/page-4?do=findComment&comment=2857953 Poza tym jestem prawie, ze pewien, ze gdzieś jeszcze Suavek o tym wspominał w tym temacie, ale jestem zbyt leniwy by przelecieć kilka stron Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) druch prawde rzecze. bylo o ff7 pisane tego samego dnia co sie pojawilo do kupienia na steam edit. ktos chetny na ogranie orcs must die 2 story nightmare w co-op? jestem gdzies w polowie i meczace jest takie samemu. Edytowane 9 Lipca 2013 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi