Opublikowano 21 czerwca 201410 l Banished tylko -50% . Szczerze mówiąc liczyłem na -75% a tak to poczekam aż twórca rzuci do bundle'a. 40 zł za taką grę to lekko za dużo jak na nasze realia. Kusi mnie też State of Decay na Amazonie za $5 ale gra ma już 2 DLC za łącznie ponad $6, więc tutaj chyba też wolę zaczekać na jakąś kompletną edycję i bundle, choć widząc, że to jest gra wydawana przez Microsoft to troszkę wątpię w możliwość takowych.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l I tak nie zagrasz. Daj spokój, to samo było pamiętam z Prison Architect, przy okazji jakiejś poprzedniej wyprzedaży. Już wtedy się śmiałem, że odpalisz tylko dla kart, choć twierdziłeś, że będziesz grał. I co? Godzinę przy tym spędziłeś z tego co widzę. Oczywiście Twoja kasa, ale naprawdę, kupuj lepiej to w co będziesz na pewno grał, tudzież masz ochotę pograć tu i teraz, bo w przeciwnym wypadku to naprawdę nie ma sensu.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Jakby kogoś interesował zakup Age of Empires II HD na promocji na Steamie to niech tego nie robi. Prawdopodobnie jest błąd na Amazon.com i po zakupie dodatku do tej gry za 2.5$ gra na Steamie aktywuje się jako podstawka + dodatek.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l A ma ktoś możliwość zakupu tam ? To przeleje na paypal 2,5 Jakby co to PW Edytowane 21 czerwca 201410 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 21 czerwca 201410 l I tak nie zagrasz. Wakacje się zbliżają, więc może bym zagrał. Jeśli jakaś gra wkupi się w moje łaski to ogram na lewo i prawo (jak Rogue Legacy w zeszłe wakacje). W kolekcji chcę mieć, więc czy zagram czy nie nie jest ważne ;D.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Duzo ludzi gra jescze w bf bad company 2 ? i czy jest sens kupowac jak spełniam rekomendowane oprocz procesora bo mam tylko core 2 duo 2.0ghz na windowsie xp. Na steamie pisze ze minimum to jest ten procesor wlasnie
Opublikowano 21 czerwca 201410 l News/vids nie Steamowy ale pewnie zrozumiecie czemu rzucam go tutaj jak odpalicie :>
Opublikowano 21 czerwca 201410 l tak, to jest gra na dobre kilkadziesiąt godzin. myślicie że GTA IV zejdzie poniżej tego -70%?
Opublikowano 21 czerwca 201410 l tylko wiem ze na 100% kupie tę grę kiedyś w boxie i nie wiem czy warto wydawać moje jedyne 3.7€ Dobra, wzialem FUS ROH DAH! Edytowane 21 czerwca 201410 l przez Rayos
Opublikowano 22 czerwca 201410 l tak, to jest gra na dobre kilkadziesiąt godzin. myślicie że GTA IV zejdzie poniżej tego -70%? Tez sie szykuje. Ostatni raz na x360 po premierze gralem, a to dobra gierka.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l tylko wiem ze na 100% kupie tę grę kiedyś w boxie i nie wiem czy warto wydawać moje jedyne 3.7€ Dobra, wzialem FUS ROH DAH! OD razu doinstaluj mody ulepszające grafikę i dodające efekty. Skyrim z nimi wygląda NIEZIEMSKO !
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Skyrim z modami to piękna sprawa a mnie dziwi czy jest coś innego na steam sales niz WarZ klony, ciągle jakieś zombie gry
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Nie mam az tak mocnego laptopa zeby udzwignac skajrima z upiekszajacymi modami co prawda domyslnie mi ustawia wszystko na High, no ale.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Poza graficznymi modami jest bardzo dużo modów wpływających i ulepszających sam gameplay. Nie pamiętam dokładnych nazw bo odinstalowałem Skyrima jakiś czas temu ale Frostfall, mod z potrzebami (jedzenie i picie), trudniejsze smoki, immersive weapons & armors, cloaks of skyrim... Zresztą za dużo tego żeby wymieniać, tutaj jest wszystko http://www.nexusmods.com/skyrim
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Jak te mody wpływają na zdobywanie achievementów? Kiedyś odświeżyłbym sobie Skyrima, gdyż znudził mnie zaskakująco szybko, ale chciałbym żeby była to mimo wszystko oryginalna rozgrywka jedynie z ulepszeniami, a nie kompletnie nowy system czy fabuła.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Chyba wezmę, Skyrim Legendary za €10. Wydaje się że to dobra cena bo taniej nie widziałem. Na ostatniej wyprzedaży przegapiłem. Teraz przegapiłem Shadowrun - za późno wstałem i było już po promo, a tak chciałem wyrwać tą grę W ogóle cała ta wyprzedaż to głównie zombie gry, no bez przesady... kiedy to się wreszcie znudzi ludziom. W każdym razie 3 dzień, jeszcze trochę zostało więc jest nadzieja, że jeszcze coś fajnego wpadnie.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l myślicie że GTA IV zejdzie poniżej tego -70%? Powinna byc wieksza znizka. Polecam jednak kupic "Grand Theft Auto Complete Pack" zamiast golej czworki. Najlepiej jeszcze od jakiegos Rosjanina.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Zombie nie zombie, mnie bardziej przeraża, że tyle gier Early Access promują na stronie głównej. A przecież równie dobrze mogą tacy wyciągnąć ile się da kasy, a potem grę porzucić, jak to zrobili twórcy Towns. Ale lista topsellerów tylko pokazuje jak naiwni i bezmyślni są niektórzy ludzie. Skyrim był w pierwszej dziesiątce już na starcie promocji (-40%), jeszcze bez daily, wszelkie DayZ i inne zombie też pięły się w górę, a wielu ciekawszych czy bardziej oryginalnych tytułów, to trzeba samemu szukać, lub czekać. Jak na razie nic nie kupiłem.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l z tego co pamietam to tworca moda dayz tez juz nie pracuje nad dayz stand alone
Opublikowano 22 czerwca 201410 l po prostu oddał pałeczkę innym moderom tak się tworzy gierki w dzisiejszych czasach btw, myśclicie, że będzie jakaś porządna cebula (80%-90%) na dejzi?
Opublikowano 22 czerwca 201410 l ch.uja, nie grałem w 20 ostatnich części metal geara to nie załapię o co w tej biega