Opublikowano 12 czerwca 20159 l A jak z kartami z tej gry? Mam napisane w statystykach, że dwie już zdobyłem, z drugiej strony w ekwipunku ich nie widać
Opublikowano 12 czerwca 20159 l U mnie dopiero 83 poziom =/ Jakbym teraz dołączył do Ciebie do wszystko stracę wszystkie upgrady i bym po 10 obrażenia zadawał ? 2 rzeczy: 1. Stracisz wszystko 2. Mozesz tylko dolaczyc max. 9 poziomow wyzej.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l "There was a problem trying to join a game. Please try again later." k,urwa Gaben co jest, no przecież ile można, nieważne czy Chrome, czy sam Steam, czy Firefox, nie mogę sobie w tą gierkę pograć i nie mówcie mi tutaj o dołączaniu do gierek znajomych, bo możesz dołączyć tylko do tych, którzy mają 10lvl różnicy, a wszyscy macie już coś koło setki xD To samo u mnie, a miałbym możliwość zabicia nudy w pracy... ... pewnie porty mam poblokowane :\ Edytowane 12 czerwca 20159 l przez Andreal
Opublikowano 12 czerwca 20159 l U mnie nie działa w ogóle owa gierka. Ani na lapku ani na stacjonarce na chromie/steamie, gaben pls ;( Wciągnięte bundle metro redux póki co, może jak -75% na scholar of the first sin będzie to kupię też, poza tym na nic się nie czaję.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Hehe, kupiłem Bloodrayne z sentymentu, odpalilem chwile dropla karta, patrza a ona warta 0,36 euro centów i reszta z paczki tez kolo 25-30 centów Wiec warto wydać te 1,99 euraska, dobra giereczka i drogie karty
Opublikowano 12 czerwca 20159 l mi sie bloodrayne betrayal podobal. takie dobre retro w stylu starej castlevani 4
Opublikowano 12 czerwca 20159 l To doładuj sobie bo gra jest naprawdę świetna. Kozacki ten system walki tam wstawili, są jeszcze jakieś podobne gierki do tego? Bo w sumie się nie interesowałem Vakyrie Chronicles 2 hehe, ewentualnie X-COM i Disagea
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Dobre to bloodrayne? Dla mnie genialna gierka, nie ma jak to wysysac krew seksowną wampirzycą z nazistów, gierka sama w sobie sie jakos nie zestarzala wiec mysle ze warto jak nie grales nigdy No i oczywiscie mowa o grze z 2003 Edytowane 12 czerwca 20159 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 12 czerwca 20159 l A mi coś się zrypał ten idlemaster, nie wiem czemu: ************** Tekst wyjątku ************** System.Net.WebException: Serwer zdalny zwrócił błąd: (404) Nie znaleziono. w System.Net.WebClient.OpenRead(Uri address) w System.Net.WebClient.OpenRead(String address) Idle master mysli, ze z wyprzedazowej gry mozna dropic karty i probuje ja wlaczyc. Musisz dodac ja do blacklisty. Z forum Lowcow Gier: Trzeba dodać do czarnej listy pozycję "368020" Wykrywa odznakę SSS jako grę do ogrania z dostępnymi kartami i się wiesza Wystawiałem karty, bo miałem ich sporo ponad 200 i nagle wyskoczył komunikat, że nie mogę sprzedać więcej niż 200 przedmiotów w jednym roku kalendarzowym. brakuje mi 0,3 ojro do Valkyrii, grr. Gdy osiagniesz limit powinna wyskoczyc informacja zebys wpisal swoje dane, co ma pokazac Valve, ze nie mieszkasz w USA i nie musisz placic podatku. Jak je wpiszesz (moga byc zmyslone), to dalej bedziesz mogl sprzedawac bez przeszkod. Edytowane 12 czerwca 20159 l przez kubicz
Opublikowano 12 czerwca 20159 l kubicz, masz link do tego tematu? Nie mam tam konta i mi sircz nie działa. Cholera, wczoraj instalowałem program do stronek od Microsoftu, on mi coś mieszał z Net framework i to chyba z tym problem.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l To doładuj sobie bo gra jest naprawdę świetna. Kozacki ten system walki tam wstawili, są jeszcze jakieś podobne gierki do tego? Bo w sumie się nie interesowałem Vakyrie Chronicles 2 hehe, ewentualnie X-COM i Disagea Dodałbym Code name Steam na 3DSa.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l To doładuj sobie bo gra jest naprawdę świetna. Kozacki ten system walki tam wstawili, są jeszcze jakieś podobne gierki do tego? Bo w sumie się nie interesowałem Vakyrie Chronicles 2 hehe, ewentualnie X-COM i Disagea Dodałbym Code name Steam na 3DSa. to odpisałbyś koledze w odpowiednim temacie
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Ten idle master to trzeba instalowac gierki, czy on jakos to obchodzi i bez pobranych gierek leci ?
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Właśnie bez pobierania! Warto go mieć, ja mam wersje portable w katlaogu z gierkami stemowymi, a na pulpicie skrót do tego: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common Po prostu lubię mieć porządek w systemie i kasuje każdy folder ze skasowaną grą Idle Master polecam odpalać, bo czasem jakaś gra dostanie w patchu obsługę kart, także zawsze coś może wypaść. Edytowane 12 czerwca 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Wziąłem Oddworld Pack za 1,24 euro bo żydzę na cyfrowych gierkach i za wiecej niż 2 euro nie kupuję wirtualnych licencji
Opublikowano 12 czerwca 20159 l kto nie ma niech bierze this war of mine piękna gierka i to polska. Ja zastanawiam się nad democracy i kolekcją c&c
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Dobra recenzja: I usually play games as right handed, but this one is an exception ... 11/10 Hmmmmm kusi bo podobno dobre puzzle ma Edytowane 12 czerwca 20159 l przez blantman
Opublikowano 12 czerwca 20159 l ^ Tez sie nad tym zastanawialem lol! Mam nadzieje ze dadza Ori - za dyszke bym przygarnal