Opublikowano 25 listopada 201212 l Wersja GOTY od podstawowej różni się tym, że dostajesz wszystkie DLC. Sam oceń, czy chcesz dołożyć prawie 10zł za jakieś popierdółki. wlasnie liczylem na recenzje tych dlc czy warto. i czy warto ograc 2 czesc nie grajac wczesniej w 1
Opublikowano 25 listopada 201212 l Harley - nie warto Challenge roomy Robina i Nightwinga - nie warto Kostiumy Batmana - WARTO !!!!!!!!!!!! Fabuła jedynki nie jest wymagana.
Opublikowano 25 listopada 201212 l Wersja goty rozni sie tez tym ze jest GFWL Dla mnie odpada, nie chce mi sie w to bawic.
Opublikowano 25 listopada 201212 l Obie są podpinane pod GfWL. dzieki za info btw metro jest tez dzis -75% czyli 2.5 eurasa
Opublikowano 25 listopada 201212 l To prawda, jedynka nie jest wymagana do ogrania dwojki - nie zmienia to jednak faktu ze 1 czesc jest za(pipi)ista i warto ograc rowniez ja (pod wzgledem klimatu nawet chyba jest lepsza).
Opublikowano 25 listopada 201212 l 1 czesc jest za(pipi)ista i warto ograc rowniez ja (pod wzgledem klimatu nawet chyba jest lepsza). Bo nie jest sandboxem. Tam mało co Cię wytrąca z "równowagi" i odciąga od story. Tutaj masz za zadanie coś zrobić, czas nagli i nagle zaczynasz se zwiedzać miasto przez następne półtorej godziny
Opublikowano 25 listopada 201212 l Dla zainteresowanych - http://www.empik.com...50,multimedia-p Steamworks, wersja angielska, więc cena zdecydowanie najlepsza niż gdziekolwiek indziej obecnie. Portfel: Noooooo! No more! No more!
Opublikowano 25 listopada 201212 l @Kazuun No wlasnie o to chodzi - AC po prostu jest za bardzo rozcienczony, brak tu kondensacji z poprzedniej czesci. Pojawia sie sporo postaci, miejsc itp itd co troche psuje wczute (traci sie wrazenie spojnosci - czlowiekowi rzucanemu z miejsca na miejsce i od postaci do postaci wszystko zaczyna sie lekko zacierac i traci uczucie udzialu w czyms wyjatkowym). Nie wiem czy lapiesz o co mi chodzi, moze zle to w slowa ujelem, nie wiem. Chociaz gra i tak jest za(pipi)ista. Edytowane 25 listopada 201212 l przez Yabollek007
Opublikowano 26 listopada 201212 l Skusilem sie i kupilem to Chivalry...strzal w dziesiatke,niesamowita gierka
Opublikowano 26 listopada 201212 l Ehh, Batman AC kusi, ale cholera jeszcze Wiedźmina 2 nie skończyłem co kupiłem jak startował cdp.pl CZASU! KASY! PIWA!
Opublikowano 26 listopada 201212 l kusil deus, teraz batman ciekawe co za 10 minut a kasy na koncie brak :-( a nie ma znajomych co wyslali by w gifcie
Opublikowano 26 listopada 201212 l Legend of Grimrock za 2,74, brać! Dodatkowo Wiedźmak 2 za 7,50, nowy CS za 5,50 i Alan Wake z dlc i dodatkiem za 9 euro.
Opublikowano 26 listopada 201212 l No niestety - dawno temu sobie powiedziałem, że koniec kupowania w tej wyprzedaży, a tu już mnie skusił Deus Ex, a Legend of Grimrock kupię jutro, bo muszę sobie kasę na konto wpłacić
Opublikowano 26 listopada 201212 l Z tego co widzę to po 3 euro na łebka. W najgorszym wypadku jakieś 13zł. Warto tego Grimrocka brać? Edytowane 26 listopada 201212 l przez Manga Ryu
Opublikowano 26 listopada 201212 l Mnie calkiem sporo sale kusi, ale juz kupilem pare gier i nie tknelem lub pogralem 5min... >_>. Bede twardy i nie kupie nic!
Opublikowano 27 listopada 201212 l Ja powiedziałem sobie, że tym razem się zmobilizuję i nic nie kupię. Hotline Miami był już blisko kupienia, tak samo Grimlock ale powiedziałem sobie nie bo jak tylko się coś kupi to potem już z górki, a bo tanie bo 2,5ojro, tam 3ojro i się zbiera. Na X-mas sale sobie poszaleję No dobra, sprawiłem sobie za 4zikos skina Chickenator do Killing Floor
Opublikowano 27 listopada 201212 l ja dalej twardo sie trzymam. moze na swiatecznej kupie sobie omd2 i batmana goty albo mark of ninja.
Opublikowano 29 listopada 201212 l https://www.humblebundle.com/ THQ robi co może. Jednak co by nie mówić - zestaw niczego sobie.
Opublikowano 29 listopada 201212 l no wiesz... its for charity ciekawe czy cos jeszcze potem dodadza dla tych pay above avarage
Opublikowano 29 listopada 201212 l A jakie są w ogóle opcje od THQ w tej kwestii? Jakiś Warhammer? EDIT: W sumie pewnie będzie to Homefront... Edytowane 30 listopada 201212 l przez Suavek
Opublikowano 30 listopada 201212 l Przeważnie jak coś mają zamiar dodac to jest info że "X titles will unlock later", a teraz takowego nie widziałem. Umknęło mi?