Opublikowano 20 stycznia 201510 l No właśnie ta kwestia mnie zastanawia , z chęcią wrócił bym do as-a. Ale domyślam sie, że do wersji na ps3 to jest to prostsza sprawa, i na pewno tańsza jeżeli chodzi o masowe sticki.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Z tego co patrzyłem to są oficjalne hybrydowe sticki do ps3/ps4 od madcatz,ale to już droga zabawka. O sticki to popytaj lepiej na backdash.pl
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Żaden zwykły stick do poprzedniej generacji konsol nie zadziała z Xrd na PS4. Jedynymi wyjściami są: a) kupno sticka MadCatz do PS4 b) poczekanie do kwietnia na stick HORI PS3/4 z okazji premiery nowego BlazBlue (jego cena ma się zamknąć w 11 000 yen, więc poniżej 350zł. c) zmodowanie pcb z DualShocka do PS4 - ale do tego trzeba być specjalistą w lutowaniu precyzyjnym. d) kupno HORI fightpada do PS4/zmotanie pada z kolekcjonerki Xrd na ps4 i zmodowanie jego pcb - hori pad jest dostępny chyba tylko w Japonii, kolekcjonerka z padem nawet nie wiem. Edytowane 21 stycznia 201510 l przez Qjon
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Skąd wziąłeś te 350 zł ? Transport? Cło+VAT? Prędzej czy pózniej ktoś bedzie sprzedawał jakiegoś madcatza. Do max 500 zł można brać.
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Za cienki chyba jestem na GG. ale bedzie w co grac przy piwie na kanapowym multi. Szkoda ze europe olewaja, trofea mam po japonsku, a dlc nie moge na europejskim koncie odpalic.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Soban jak już kupisz od usera Guantanamo to daj znać podszkole cię xD
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Sam mowiles ze nie chcesz ze mna grac to sie prosil nie bede Jaka wy bedziecie miec wersje PS4 czy PS3?
Opublikowano 29 stycznia 201510 l To bedzie mozna pogadac grajac w prywatnym pokoju. Czyli na bede wysmiewal glupoty real-time najlepszy trening
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Gram od rana i troche sie wkrecilem ;p jak wyjdzie w europie to kupie znowu.
Opublikowano 2 lutego 201510 l Czemu nie,ale najpier muszę ogarnąć grę jako tako,bo ostatni gg w jakiego grałem to był midnight carnival sto lat temu.
Opublikowano 2 lutego 201510 l To co Soban w koncu tego od ciebie nie kupil? kupil, ale w sobote zrobilem z 10h pozegnalnej sesji. Pogralem cos online i nawet sobie radzilem z ludzmi na 1lvl teraz mi troche szkoda.
Opublikowano 4 lutego 201510 l Panie ile tu jest mechanik Tutorial tak dług,że po skończeniu to połowę zapomniałem.Rozleniwił mnie ten SF. Ukyo poleć jakieś w miarę łatwe postacie poza sol / ky.
Opublikowano 4 lutego 201510 l Jak na jednym forum pytalem to ludzie polecali Zato, mi sie gralo najlepiej Axlem i Millia ;p
Opublikowano 4 lutego 201510 l Zato to jedna z najtrudniejszych postaci, Ky jest zawsze bezpiecznym wyborem a na drugim miejscu Sol. Mówią że Milia jest trochę braindead, ale co kto lubi. Też chętnie pogram online.