Jump to content

Ciacho

Cris

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj byłam w kinie. Powiem jedno - cała sala lała ze śmiechu. Nikt po wyjściu nie żałował wydanej kasy. Ja generalnie bilety za darmo miałam, ale też bym wydała te 15 zł. Generalnie - więcej takich filmów.

Guest _Milan_
Posted

Generalnie to chu,j kogo obchodzi ze mialas bilety generalnie za darmo. Generalnie czekam na recenzje kogos kto generalnie zna sie na filmach.

• Downvote 1
Guest Mr. Blue
Posted (edited)

Ale ty capslook trochę za krótki jesteś w HP, żeby Lain pojeżdzać. <_<

Z drugiej strony to jednak nie chce mi się wierzyć, że to dobry film. Aż takiego dobrego biustu to ona nie ma.

Edited by Mr. Blue
Guest _Milan_
Posted

Ale ty capslook trochę za krótki jesteś w HP, żeby Lain pojeżdzać. <_<

Z drugiej strony to jednak nie chce mi się wierzyć, że to dobry film. Aż takiego dobrego biustu to ona nie ma.

Zeby ja pojezdzac to ponoc wystarczy grac w tekkena, a ja mam staz od 2005. Wystarczy.

Mam nadzeieje ze Vega dał rade, ponoc zmuda pokazuje cycki, z drugiej strony trailery jakos nie robia. poczekam na recki innych.

Posted (edited)

Generalnie czekam na DVDrip. Liszowska - jak ona mnie wku.rwia <grrr>. Trzebiatowska serio pokazuje cycki czy to tylko chwyt reklamowy?

Edited by Walter_Cronkite
Posted

Film chu.jowy. Gagi zaj.ebane z internetu albo z basha albo z innego e-gó.wna. Mimo, że lubię Karolaka i Kota i są ze 2 śmieszne sceny to nie warto iść na to do kina. Za rok będzie na tvnie, a za półtora w Gali. No chyba, że nie jesteście na bieżąco z tym co się dzieje w e-świecie.

Posted (edited)
Podobno widać je tylko przez sekundę.

Właściwie to przez 0,02 sekundy. Operator musiał aż zwalniać taśmę by sprawdzić, czy cycki Trzebiatowskiej się nagrały. A na poważnie to czy z Liszowską i Kotem może wyjść dobry film?

Edited by Humulus XP
Posted

Wolę się jarać polskim filmem (który o dziwo - jest dobry) niż szajsowatym 2012, do którego scenariusz równie dobrze mogłaby napisać moja 11-letnia siostra. :(

Wolę się jarać polskim filmem (który o dziwo - jest dobry) niż szajsowatym 2012, do którego scenariusz równie dobrze mogłaby napisać moja 11-letnia siostra. :(

Posted

Ale fail. Wiadomo, że skoro cycki Trzebiatowskiej widać tylko przez chwilę, to wszyscy ściągną film z netu, żeby zrobić pauzę.

To w końcu dobry, czy niedobry ten film? ;)

Guest Mr. Blue
Posted (edited)

Wylazł z ciebie inteligent. (z Drelaradoxacośtamcośtam)

Edited by Mr. Blue
Posted

Uważasz, że testosteron był dobrym filmem ? :/ Nie wiem dlaczego ktoś nazwał to komedią. ;f

nie zapominaj że ty jesteś kobietą i tego filmu nie rozumiesz ;p