Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Komentarze do wpisów

Featured Replies

Opublikowano

Zacząłem opisywać postacie z Vagranta, spoilerów oczywiście mam unikać? No i czy teraz jak jest to może być?

Mam także prośbę, mógłby mi ktoś napisać jaką ocenę otrzymał VS w PSXE? Oraz w jakim numerze pojawił się opis do tej gry (nie mam już tego numeru, a wiem, że był).

Recka byla w PE34, opis 34 i 35

ocena gry: 9

dodam tylko ze jako ze bylem wtedy konsolomaniakiem, jesli dobrze pamietam niejaki Piotrek dal tej grze 6/10.

Dzisiaj moge tylko powtorzyc to co wtedy myslalem:

Co za frajer, pismo sie osmieszylo dopuszczajac kogos takiego do oceniania chocby w stopce. Obiektywnie tej grze mozna dac najmniej 7/10, w tamtych czasach gra miazdzyla pod kazdym wzgledem. Zreszta dzisiaj nikt jej nie doscignal pod wieloma.

• Odpowiedzi 193
  • Wyświetleń 20,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ok pisze ale pisze też że " jeśli przekroczą wielkość, będą one automatycznie skalowane przez oprogramowanie forum "

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

http://www.psxextreme.info/topic/86494-crash-bandicoot/   A co myślicie o tym? Chyba nic więcej dodawać nie trzeba.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Miał prawo tak ocenić, recenzja i ocena to indywidualna rzecz każdej osoby.

Opublikowano

Zacząłem opisywać postacie z Vagranta, spoilerów oczywiście mam unikać? No i czy teraz jak jest to może być?

Mam także prośbę, mógłby mi ktoś napisać jaką ocenę otrzymał VS w PSXE? Oraz w jakim numerze pojawił się opis do tej gry (nie mam już tego numeru, a wiem, że był).

dodam tylko ze jako ze bylem wtedy konsolomaniakiem, jesli dobrze pamietam niejaki Piotrek dal tej grze 6/10.

Dzisiaj moge tylko powtorzyc to co wtedy myslalem:

Co za frajer, pismo sie osmieszylo dopuszczajac kogos takiego do oceniania chocby w stopce. Obiektywnie tej grze mozna dac najmniej 7/10, w tamtych czasach gra miazdzyla pod kazdym wzgledem. Zreszta dzisiaj nikt jej nie doscignal pod wieloma.

To byly 3gr. Kujot wtedy dal 10 (w 3gr). A nie Piotrek tylko Sasza marudzil w 3gr i dal chyba faktycznie nisko (moze 6). Ale od tego sa 3gr.

sciera

Opublikowano

Miał prawo tak ocenić, recenzja i ocena to indywidualna rzecz każdej osoby. :thumbsup:

Opublikowano

Dzięki wielkie za te informacje :)

a z caps_LOCK_masta się zgadzam, ale to już inna sprawa ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Alien, weź się opanuj z wielkością tych grafik i czcionek. Masz napisane w regulaminie konkursu jakie są pożądane wymiary.

Opublikowano

Ok pisze ale pisze też że " jeśli przekroczą wielkość, będą one automatycznie skalowane przez oprogramowanie forum "

Opublikowano

Ale to wygląda (pipi)owo. Ok?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Postaram się trochę odświeżyć dział. :)

Opublikowano

Miło by było, ponieważ posucha taka, że szok. Nikt nie chce darmowej prenumeraty PE?

Opublikowano

[/size]

• The Lost and Damned - dodatek opowiadający historię Johnnego Kleibtza i jego gangu motocyklowego
  • The Ballad of Gay Tony - dodatek opowiadający historię ochroniarza Tonego Prince Luisa Lopeza

Ja bym to poprawił tu nazwiska: Johny'ego Klebitza i "Tony'ego Prince'a - Luisa Lopeza" :thumbsup:

Ok dzięki za uwagę, poprawię. Ale następnym razem pisz tutaj w komentarzach :D

Opublikowano

Świetny jest ten wpis który robisz. Powodzenia.

Opublikowano

o lol... cos sie ruszylo w temacie O_O

to znaczy, ze musze zabrac sie za moj wlasny wpis XD :szok:

Opublikowano

Na jakie kategorie byście podzielili pojazdy w GTA? Może być tak? Samochody,motocykle,łodzie,helikoptery?

Opublikowano

Masz rozmach ziom. ;]

Właśnie tak jak mówisz, plus może samochody - sportowe, motocykle - ścigacze, choppery, inne, helikoptery - bojowe, turystyczne. etc.

Opublikowano

Ok. Każdą grupę podzielę na kategorię. Postaram się też do każdej nazwy przypisać fotkę.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

No raczej tak, bo fotki wszystkich pojazdów to już przesada. ;]

Opublikowano

Zacznę robić wpis o GT4. Także postaram się podzielić mój temat na działy (posty) by był bardziej czytelny.

Edytowane przez MajorZero64

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.