Opublikowano 26 września 201311 l Ładuje się w nieskonczoność, widać tylko kilkanaście pixeli od góry. Wrzuć to gdzie indziej, np tu.
Opublikowano 26 września 201311 l No tu od razu się ładnie wszystko wyświetla (tamte dalej zamulają) Odpowiedzi jednak nie znam
Opublikowano 31 października 201311 l Nieźle się musiałem naszukać, bo tej gry nie znałem. Filmiki z gameplayu są... porażające:D A ja dam teraz coś prostego z kolei, żeby temat może trochę ruszył.
Opublikowano 30 maja 20177 l Odświeżam. W dzisiejszych czasach łatwo zgadnąć tytuł, bo wyszukiwarka obrazków google mocno sprawę ułatwia. Spróbujcie rozpoznać gry na podstawie ikon z karty pamięci :)
Opublikowano 30 maja 20177 l Widzę Tekkena i chyba Xenogears. Przynajmniej tak mi się wydaje :) Edytowane 30 maja 20177 l przez ubol
Opublikowano 31 maja 20177 l Biały królik z czerwonymi oczami to oczywiście Jumping Flash! Początki PSXa