Opublikowano 7 października 201212 l To były teksty z Gamblera (ja tylko w wersję PC grałem) Dwójka i tak rulez. Mohikanie Demolują Koszary Marsjanie Doją Kozy Myszy Drażnią Kota Może Dasz Kwiatka Mamonę Dostanie Każdy
Opublikowano 8 października 201212 l Dobra miśki kosmate, czas na podpowiedź. W tytule znajduje się wyraz "Heaven". Istnieje też inny tytuł, również dwuczłonowy, w którym oba zaczynają się na R! Edytowane 8 października 201212 l przez Czappi
Opublikowano 9 października 201212 l Autor Rapid Reload, w Japonii znany jako Gunners Heaven. Edytowane 9 października 201212 l przez triboy
Opublikowano 9 października 201212 l Bez przesady, to co znałem to znam, a tych waszych dziwacznych gier dalej nie ogarniam : p
Opublikowano 9 października 201212 l Autor In the Hunt. Rany, ile ja na to kasy starciłem kiedyś w salonie...
Opublikowano 9 października 201212 l Autor Hehe, ja wtedy w domu miałem Amigę i cichutko marzyłem sobie żeby zagrać w to u siebie... ...łezka zakręciła się w moim oku... oddaję...
Opublikowano 11 października 201212 l Mortal Kombat: Special Forces. Oddaje. NIe mam za bardzo dziś czasu na szukanie obrazka
Opublikowano 14 października 201212 l Sry nie moge dać plusa, niech ktoś inny da xD Ja pierdziele jak to szybko pękło : p