Opublikowano 27 grudnia 200816 l forum o grach to dam i szmate zwiazana z grami taka ciekawostka imo mi sie nie podoba. Torba Master Chiefa
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Nie jest kąsolomaniakowa na pierwszy rzut oka, tylko dla kumatych. Całkiem przyzwoita, ale torby są pedalskie.
Opublikowano 27 grudnia 200816 l (...)ale torby są pedalskie. Ranisz mnie, Bartku Edytowane 27 grudnia 200816 l przez hdx
Opublikowano 27 grudnia 200816 l [*] ale to tylko moja opinia, zatwardziałego homofoba, więc noś sobie torebki jak teletubiś. ps.jak mówisz po imieniu to wypadało by się przestawić co?
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Autor hdx, to Ty miales dostac na gwizdke takie adidaski zloto czerwone ? jak te buciki wygladaja w realu ? pokaz jakies foty
Opublikowano 4 stycznia 200916 l torby na ramię ['] niezniszczalny kawałek szmaty, zaje.biście wygląda i jest zaje.biście wygodny Moze i niezniszczalny, moze i za(pipi)iscie wygodny, ale z tym za(pipi)iscie wyglada to pojechales dosc bezczelnie ;] W każdym razie to porządny, wytrzymały plecak, mam go od trzech sezonów i żadnych problemów, zacinających się zamków, urwanych pasków ;] Taki sam miałem 8 lat przeżył. 8 lat chodzenia do szkoły, więc non stop używany i po tych 8 latach zamek się zaciął, ale matka mówi, że to nic wielkiego i że to naprawi więc naprawdę wytrzymałe te jansporty. Wpis, mam identyko 5 rok i działa niezawodnie. Jeśli się kiedykolwiek popsuje kupie sobie taki sam. forum o grach to dam i szmate zwiazana z grami taka ciekawostka imo mi sie nie podoba. Torba Master Chiefa Mam taką, tylko, że w kolorze szarym Pojemna i wygodna. Fason też mi pasi. Zarówno z tego plecaka, jak i torby korzystam na zmianę. Na uczelnię biorę zazwyczaj torbę (bardziej użyteczna, szybszy dostęp do zawartości), natomiast piwo lub kanapki (do pracy) pakuję w plecak. Edytowane 4 stycznia 200916 l przez ShtaS
Opublikowano 5 stycznia 200916 l Shtas a gdzie zakupic taka torbe? i jaka jest mniej wiecej cena bo prawde mowiac zaczyna mi sie podobac ta torba.
Opublikowano 6 stycznia 200916 l no master chief popierdalał z nią i chował w niej granaty plazmowe to musi być wytrzymała !
Opublikowano 12 stycznia 200916 l Dizajnem nie szokuje, ale nie o to w nim chodzi. na śniadanie do pracy?
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Wezcie poleccie mi jakis zgrabny plecak. Najlepiej z 2 komorami, nie za duzy i z mala kieszonka z przodu. Nic ciekawego nie moge znalezc. Najlepiej tak do 100zl
Opublikowano 18 stycznia 200916 l przecież miałeś być zbanowany. również polecam jansporty, ale może być problem z dostaniem jakiegoś poniżej 100zł.
Opublikowano 27 lutego 201015 l Czego używacie? dlaczego tego? jakich fimr polecacie? ogólnie nt plecaków i toreb
Opublikowano 13 marca 201015 l mam skorzana torbe nike, cala czarna z czarnym logo. takom: nosze juz 1,5 roku jestem zadowolony.