Skocz do zawartości

Gears of War 3

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś chętny na odświeżenie sobie 1 i 2 przed premierą trójki ;-)?

Jak tak to śmiało dodawać.

tyr3q360

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 388,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• też widziałem u kolegi singla i grafa jest fajna, ale na mnie nie zrobiła takiego wrażenia jak Uncharted2. I te graniastosłupy zielone...

• Co wy (pipi) macie za odbiorniki ? Piksele ? Jeszcze napiszcze, ze jest problem z aliasingiem to w ogole bedzie smiech. Wez ty Soul sie ogarnij bo jak rzucasz tekst, ze PS2 HD to w ogole mam wrazenie,

• przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojr

Opublikowano

tak samo, mam do przejścia gow1 na Insane jak ktoś chętny

Opublikowano

Ja chętnie przejdę obie części po kolei, proponuję zacząć jutro nocą i pociągnąć przez weekend. GT: Radothan.

Opublikowano

Możecie ugadywać miedzy sobą, bo ja ze znajomym przechodzę :)

Dowiedziałem się właśnie od znajomego, że w poniedziałek i wtorek MS zaprosił polskich dziennikarzy do jednego z lokali w Wawce na event recenzencki Gearsów. Był ktoś z PSXE, Neo Plus i innych. Tym samym recka w najbliższych numerach jest pewna.

Tutaj zdjęcie

296261_10150277114576850_189359741849_8394308_7575942_n.jpg

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Instalacja gry na HDD = 7.5 Gb

Opublikowano

to było pewne, nowy format i wykorzystali dodatkowe miejsca

Opublikowano

Nie ma problemu. Mam tyle i na pewno nie zejdzie z dysku przez następne trzy/cztery miechy. Po to się kupuje X360 w końcu.
Opublikowano

Nie ma problemu. Mam tyle i na pewno nie zejdzie z dysku przez następne trzy/cztery miechy LATA. Po to się kupuje X360 w końcu.

Opublikowano

Okazuje się że Azura i Rust Lung pojawią się w listopadowym DLC razem z różnymi nowymi skinami do multi. Rod mówił że od poczatku te mapy były planowane jako DLC. Ok, więc dlaczego pojawiały się na trailerach? Ehh nie będę robił z tego afery ale mogli to lepiej zrobić robiąc z tego pre-order bonus.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Radzę się spieszyć z preorderami, bo z gram.pl i muve.pl limitki już wyczerpane.

Opublikowano

na pocieszenie to gra tylko mikro % z JTAG bo normalnej wersji nie ma, normalna kopia gow2 wyciekła aż 3tyg. przed premierą

10dni... :bomb:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Największy tytuł tego roku, nie ma bata. Mam nadzieję, że będę miał promke już w przyszłym tygodniu.

Opublikowano

Polygamia ma już grę, nie wstawię linka do artykułu, bo nie warto zawracać sobie głowy tym szmatławcem, na dodatek w komenty zostało nieziemsko strollowane przez sonyfagów, frustru frustru u niektórych widać :D

Na Epic Games forum też niezly hejting się stworzył, a to dlatego że nie wszystkie skiny broni będą do odblokowania, niektóre będą płatne w mikrotransakcjach, matko boska rzeczywiście jest o co kopię kruszyć.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Do kiedy jest szlaban na recenzje ?