Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 3

Featured Replies

Opublikowano

Też już zadawałem to pytanie.....stwierdzam że jednak poczekam co się odwlecze to nie uciecze, a i tak resetują statsy ;)

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 410,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• też widziałem u kolegi singla i grafa jest fajna, ale na mnie nie zrobiła takiego wrażenia jak Uncharted2. I te graniastosłupy zielone...

• Co wy (pipi) macie za odbiorniki ? Piksele ? Jeszcze napiszcze, ze jest problem z aliasingiem to w ogole bedzie smiech. Wez ty Soul sie ogarnij bo jak rzucasz tekst, ze PS2 HD to w ogole mam wrazenie,

• przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojr

Opublikowano

Też już zadawałem to pytanie.....stwierdzam że jednak poczekam co się odwlecze to nie uciecze, a i tak resetują statsy ;)

no tak ale weekend leci ...... ludzie już grają ehhhh :(

Opublikowano

no tak ale weekend leci ...... ludzie już grają ehhhh :(

DObra nie napinajcie się już tak ,nie zbiedniejesz jak zagrasz we wtorek tak jak 80% graczy. Spokojnie bo sami dmuchamy balonik . To tylko gra nie niech bedzie najlepsza na świecie to i tak będzie to tylko gra :)

Opublikowano

Niektórzy zagrają najwcześniej w czwartek i jakoś żyją...

ale co to za życie :P

Opublikowano

DOKLADNIE!!!!!!!! Caly dzien szukalem i MAM!!!!!!!!! :DDDD

O 22 gramy ze sterydem kampanie helll jeeeee!!!!!

Opublikowano

Quest Jaczesa iście epicki :dance2:

Opublikowano

Nic nie resetują...

Opublikowano

Nic nie resetują...

A powinni ,aby wszyscy mieli jednakowy start i szanse .. :)

Opublikowano

Ultima to (pipi)e są jednak.

Kupiłem u nich tego limitowanego pada. Przesyłkę nadali wczoraj, zamówiłem sobie to w paczkomacie, okazuję się że już dzisiaj pad się znalazł u mnie :|

Dlaczego nie wysyłali wczoraj girsów kurfa, pytam sie grzecznie.

Opublikowano

Ultima to (pipi)e są jednak.

Kupiłem u nich tego limitowanego pada. Przesyłkę nadali wczoraj, zamówiłem sobie to w paczkomacie, okazuję się że już dzisiaj pad się znalazł u mnie :|

Dlaczego nie wysyłali wczoraj girsów kurfa, pytam sie grzecznie.

Ja nie rozumiem leża w sklepach Gearsy ale wszyscy sie zesrali i nie chca sprzedawac do premiery ja co za kraj

Opublikowano

Ja w ogóle nie czaje tych durnych zakazów, jest gra dwa-trzy dni wcześniej to się ją powinno sprzedawać, a nie qrva u(pipi)ali się, że wcześniej nie i (pipi), debilne podejście. Każą czekać 3 lata a później jeszcze sceny, że by kupić :/

Edytowane przez Soul

Opublikowano

myslalem ze dzisiaj pogram a tu dupa moze ktos ma namiar na jakiegos ludzika co spyla gearsy ?

Opublikowano

A ja sobie poczekam na luzie do wtorku/piątku i kupie sobie bez stresów i walki o swoja grę. :P

Opublikowano

Nic nie resetują...

A powinni ,aby wszyscy mieli jednakowy start i szanse .. :)

W poniedziałek będzie reset leaderboardów (nie leveli!)

Opublikowano

Najlepsza gra tej generacji. dziekuje, dobranoc.

Opublikowano

lepiej powiedz gdzie ja w wawie kupiłeś to pojade tam i też zakupie

Opublikowano

BTW Pytanie do już grających. Jak grafika, lepiej niż w Crysis2 czy podobny poziom??

Opublikowano

Niestety morda na klodke to byl warunek zakupu :(

Szukamy 4 gracza na calonocna kampanie! O 22 start, moj gamertag obok.

Opublikowano

Niestety morda na klodke to byl warunek zakupu :(

Szukamy 4 gracza na calonocna kampanie! O 22 start, moj gamertag obok.

dawaj tego goscia to kupie i moge grac :)

Opublikowano

pytanie do posiadaczy gry: czy aby grać online wymagane jest wpisanie jakiegoś kodu? coś jak online pass, battle code? pytam bo chyba odpuszczę sobie grę na premierę i kupie używaną

Opublikowano

Dobra dzióbki.

Gramy dzisiaj co-op'a o 22.00

Ja, Yaczes, FalsoVero i potrzeba nam jeszcze czwartego, pisać mi na PW kto jest chętny.

EDYTA: Postępowanie kwalifikacyjne na roz(pipi) miesiąca z wynikiem pozytywnym ukończył użytkownik Ofsajd.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
fuck-yeah_2.jpg