Opublikowano 19 września 201113 l Tej sprawdzał już ktoś w 3D? No wlasnie czy ktos juz testowal ta gre w 3D? podobno po wlaczeniu tej opcji gra mocno bedzie tracic na jakosci.
Opublikowano 19 września 201113 l Chętny ktoś na co-opa dzisiaj wieczorkiem lub późnym popołudniem ? ;>
Opublikowano 19 września 201113 l "Na Rynku pojawił się Season Pass do Gears of War 3. Za 2400 MSP składasz preordera na cztery duże rozszerzenia do multi, kampanii, hordy i bestii, które będą się ukazywać przez najbliższe miesiąca. Jako bonus dostajesz już teraz skórkę broni Liquid Metal" ..src: onlinecenter Ceny zestawów są kosmiczne http://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Gears-of-War-3/66acd000-77fe-1000-9115-d8024d5308ab?nosplash=1&DownloadType=GameAddon#LiveZone Edytowane 19 września 201113 l przez Salwador
Opublikowano 19 września 201113 l Ale dostalem info od Merlina Marta M.Od daty premiery należy dodać jeszcze czas potrzebny na dostarczenie produktu na magazyn. Premiera to jest wprowadzenie produktu do sprzedaży nie jest jednoznaczna z dostawą na nasz magazyn. Marta M.21.09 powinna być już u nas To po chu..j te pre-odery sie pytam?. Zagram pewnie w sobote .
Opublikowano 19 września 201113 l Merlin.pl nie jest sklepem stricte growym i nie przykłada się do premier gier.
Opublikowano 19 września 201113 l właśnie wróciłem z psx i mam 2 wersje jedna kolekcjonerkę i jedna zwykła dla brata co ciekawe do każdej wersji dodają plakat i nieśmiertelnik Edytowane 19 września 201113 l przez tomci23
Opublikowano 19 września 201113 l "Na Rynku pojawił się Season Pass do Gears of War 3. Za 2400 MSP składasz preordera na cztery duże rozszerzenia do multi, kampanii, hordy i bestii, które będą się ukazywać przez najbliższe miesiąca. Jako bonus dostajesz już teraz skórkę broni Liquid Metal" ..src: onlinecenter Ceny zestawów są kosmiczne http://marketplace.x...eAddon#LiveZone Biorąc pod uwagę, że najprawdopodobniej Epic wyda łącznie 10 map do multi + jakieś niespodziewane DLC to cena jest przyzwoita. Po obecnych cenach MSP to jakieś 85-90 zł. Jak będę miał kasę to chyba wciągnę, do GoW2 chciałem mieć wszystkie, ale ze względu na cyrki z blokadami nie mogłem mieć Patrząc na jakość map w grze pewnie nie będzie się żałowało ani złotówki. Edytowane 19 września 201113 l przez DonSterydo
Opublikowano 19 września 201113 l Robson.pl już sprzedaje za 169 zł Potwierdzam : Bemowo już ma na Pradze będzie w ciągu 30 minut. Sobie tak myślę, jaki sens jest w pre orderach, ludzie płącą wcześniej, w takim merlinie a gre zobaczą w czwartek-piątek. Trochę to nie fair - sam cancelowałem preorder w gram.pl jak się dowiedziałem że w nocy ultima premierę zrobi, a teraz nawet tam nie jadę bo kupię za chwilę za 169 PLN... MS i Sony to musi pomyśleć nad może jakimś wyłączaniem z embargo tych co zamawiają wcześniej grę i płacą za ną bo inaczej nie widzę uzasadnienia w pre orderach ;/
Opublikowano 19 września 201113 l Robson.pl już sprzedaje za 169 zł Potwierdzam : Bemowo już ma na Pradze będzie w ciągu 30 minut. Sobie tak myślę, jaki sens jest w pre orderach, ludzie płącą wcześniej, w takim merlinie a gre zobaczą w czwartek-piątek. Trochę to nie fair - sam cancelowałem preorder w gram.pl jak się dowiedziałem że w nocy ultima premierę zrobi, a teraz nawet tam nie jadę bo kupię za chwilę za 169 PLN... MS i Sony to musi pomyśleć nad może jakimś wyłączaniem z embargo tych co zamawiają wcześniej grę i płacą za ną bo inaczej nie widzę uzasadnienia w pre orderach ;/ Wiesz, myślę, że co najmniej połowa (jak nie więcej) zamówień w sklepach internetowych to ludzie, którzy nie mają stałego dostępu do gier. Ja np. jestem z miasta gdzie nigdzie nie można nabyć żadnej gry konsolowej i dostanie takich gearsów nawet w dniu premiery to dla mnie wielka radocha.
Opublikowano 19 września 201113 l Komus zmienił się status zamówienia na Ultima.pl bo u mnie dalej cisza ... oby doszło do jutra ....
Opublikowano 19 września 201113 l Komus zmienił się status zamówienia na Ultima.pl bo u mnie dalej cisza ... oby doszło do jutra .... Spoko, jeżeli masz 'zamówienie zaakceptowane' to dzisiaj powinni wysłać.
Opublikowano 19 września 201113 l Kumpel do mnie zadzwonił, powiedział że jedzie do miasta m.in. po girsy i się spytał czy nie przejadę się z nim. OK. Wyprawa zakończyła się tym miałem patrzeć jak kupuje, a ja nie? zdychałbym dzisiaj wieczorem
Opublikowano 19 września 201113 l No chlopaki ale sobie wystawke strzelacie a ja remont w chacie i zagram dopiero w polowie padziernika....
Opublikowano 19 września 201113 l Czekam, ale ultima to ch.uje i powinni to już wysyłać w piątek. Limitkę zachowam, ze środka wyjmę dvd casez płytą (słabo z resztą ono wygląda), a całe te opakowanie zostawię sobie. Nie stracę na tym bo sztukę którą już mam kupiłem w znajomym sklepiku za śmieszne pieniądze.
Opublikowano 19 września 201113 l No i zakupione!!!! człowiek 27 lat na karku a się cieszy z gry jak małe dziecko
Opublikowano 19 września 201113 l hehe qwa ost. raz zamówiłem preordera byłem w mieście i w media expert GoW 3 leży na półeczce za 189zl , RTVmultiAGD GoW3 za 169zl . Podziękował za taki interes Korciło mnie aby kupić ale zapłaciłem już z góry ultimie (mój błąd ) jak bym miał za pobraniem to bym nawet się nie zastanawiał ...
Opublikowano 19 września 201113 l hehe mam tyle samo i to samo moja kobieta jak stała ze mna w psx to tylko spoglądała z boku a ja jak małe dziecko się cieszyłem