Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W przypadku usług sieciowych to już przy tworzeniu Wii U wyszło na jaw jak największe głowy od Big N nie posiadają ani jednej współczesnej platformy Sony i MS'a i to co chcieli stworzyć to był miszmasz konkurujących obozów. kilku devów opisywało to iż byli zdziwieni gdy zapytali o usługę czy ma być bardziej podobna do PSNa czy do XL to jajogłowi z Ninny nie wiedzieli o co c'mon. Trochę dziwne zważywszy iż Kutaragi czy Yoshida nigdy nie ukrywali się z tym iż kupują np. platformy Segi czy Ninny bo im się podobają lub sprawdzają co zaimplementowała konkurencja do bebechów. 

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 509,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to ja się pochwale swoim zakupem bo dziś doszły ostatnie elementy. Za 1250 zł mam zestaw z którym next geny mnie nie interesują    

• nie toleruje piractwa ani ludzi ktorzy piraca zabija to rynek i konsole 

• Bartolinsky
    Bartolinsky

Do mnie już kurier pukał   Na pudełku czy w papierach nic nie jest napisane o refurbie czy coś. Nówka sztuka. Teraz trzeba zakupić kilka topowych gierek i czaić się na Virtue's Last Reward na al

Opublikowano

Jezeli kupiłem pare tytułów cyfrowo, to czy przy zakupie nowego 3dsa moge je przetransferować wraz z savemi na nowa konsolkę?

Opublikowano

Jezeli kupiłem pare tytułów cyfrowo, to czy przy zakupie nowego 3dsa moge je przetransferować wraz z savemi na nowa konsolkę?

Tak, jest takie coś jak system transfer tool i save tranfer tool, ale musisz mieć dwie konsole jednocześnie

http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/227/~/how-to-transfer-content-between-nintendo-3ds,-nintendo-3ds-xl,-and-nintendo-2ds

Edytowane przez _mike

Opublikowano

Tak, jest takie coś jak system transfer tool i save tranfer tool, ale musisz mieć dwie konsole jednocześnie

http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/227/~/how-to-transfer-content-between-nintendo-3ds,-nintendo-3ds-xl,-and-nintendo-2ds

Mam następujący problem: W starym 3DSie mam karte 8gb, w nowym jest 4. Jak zrobić aby tamta pierwsza zadziałała w nowym (chcę przerzucić gry/save'y)? Jako, że ten 3DS to używka, to muszę oczywiście dodatkowo usunąć tam nin id? Dlaczego nina nie mogła tego wykonać jakoś prościej?

Opublikowano

Potwierdził się przeciek:

gry z SNES tylko na NEW Nintendo 3DS

Opublikowano

Wreszcie, jaram się, bo w kilka klasyków bym sobie legalnie zagrał.

(pipi)e, to direct dla amerykancow, ani słowa o Fire Emblem u nas.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

dla nas też leci. na twitchu nintendo uk :dog: 

potem poczytasz info 

u nas na poczatku gierki na SNES beda po 4 ojro 

Opublikowano

MONSTER HUNTER!!!!!!!

cross z fire emblem xD (pipi)A PRZECIEK Z EXCELEM PRAWDZIWY

jaki demydż kontrol, ze Fedration Force to normalny Metroid Prime xD 

Opublikowano

Ku,rwa ile gier

Opublikowano

Po prostu :banderas:

Ale jest jeden minus i to IMO ogromny - GDZIE JEST KRWA DATA PREMIERY NOWEGO FE W EU

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Fire Emblem

Monster Hunter X

Yo Kai

Dragon Quest VII

Kirby

RHYTHM TENGOKU (pipi)AAAAAAAAAAAA

Pokemony

CO ZA ROK XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

20 maja :gayos:

A no to musiałem przegapić, dziękuje drogi kolego za info!

Opublikowano
Fire Emblem

Monster Hunter X

Yo Kai

Dragon Quest VII

Kirby

RHYTHM TENGOKU (pipi)AAAAAAAAAAAA

Pokemony

zgubiłeś DraQue VIII jeszcze :obama: i parę hitów cyfrowych

GOTY ROK 
Opublikowano

mój portfel nie wyrobi, czasu tez mało na tyle rpg i jeszcze mon hun po necie