Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption

Poziom trudności Trofeów (Made by SłupekPL - TM) 76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharków w RDR? (Made by SłupekPL - TM)

• - Greenhorn (Bardzo łatwe)
    • - Buckaroo (Łatwe)
    • - Gunslinger (Średnie)
    • - Legend (Trudne)
    • - Clint Eastwood! (Bardzo trudne)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Go Team and The Quick and Everyone Else, (

) ktoś chętny na wbicie tych trofików? Tylko jedna osoba potrzebna, a na pewno się odwdzięczę :)Pisze z konta barciaka jak coś to mój PSN : Adam89_PL
  • Odpowiedzi 346
  • Wyświetleń 26,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A tak, tak, oczywiście, że tak ;]   Nie pisałem bo zapomniałem ;] oczywiście, że casual albo normal akurat w wypadku czyszczenia gangów.

• Gość Orson
    Gość Orson

w rzeczy samej, tylko dwa aspekty:   1 walcz w środku , nie na zewnątrz (podobno na zewnątrz czasem nie zalicza)   2 nie bij pracowników salonów (bo to nie ładnie he he; pozatym nie zaliczy ci ich

• Ja jak zawsze bo nigdy nie umiem na kogoś trafic, chyba że w jakimś mieście się spotykają wszyscy

Opublikowano

Go Team and The Quick and Everyone Else, (

) ktoś chętny na wbicie tych trofików? Tylko jedna osoba potrzebna, a na pewno się odwdzięczę :)Pisze z konta barciaka jak coś to mój PSN : Adam89_PL

Jak co ja jestem chetny na te trofea druzynowe piszcie na psn : NIKO_PL

Opublikowano

Wczoraj ok 23.00 probowalem dodac cie do frindsow ale chyba cie nie bylo , razem z Kyo i innymi typami probowalismy zrobic KINGPIN. Z ustawki wyszla zenada , zrobilem ja i tylko jeden typek , w pewnym momencie brakowalo nam tylko jednej osoby.No i chyba w zwiazku z czekaniem ludziom zaczely puszczec nerwy i walili do wszystkiego na oslep.

Zrobienie tego trofika dla wszystkich powinno zajac ok 10-15 minut , po 2h mialo tylko dwoch i team sie rozpadl. :verymad:

Edytowane przez darkknight

Opublikowano

Aha, no ja nie byłem na PSN, bo nie było odzewu w temacie, dzisiaj też mogę być o 22-23, chętni?

,

Bede na pewno ale nie wiem dokladnie o ktorej w okolicach 23, wyslij mi zapa do friendsow. :thumbsup:

KINGPIN raczej odpada , mozna poprobowac Undead Overrun, ale to sie zobaczy.

Opublikowano

Dobra, potrzeba więcej chętnych - szukam ludzi, którzy pomogą z Kingpinem i innymi trofeami multi z DLC. Sam mogę pomóc z Posse Up, Go Team i innymi takimi.

1)Khadgar_PL

Opublikowano

Dobra, potrzeba więcej chętnych - szukam ludzi, którzy pomogą z Kingpinem i innymi trofeami multi z DLC. Sam mogę pomóc z Posse Up, Go Team i innymi takimi.

1) Khadgar_PL

1) Old_Kyo

Najlepiej weekendy...

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Wnet kumpel mi odda moje RDR, więc dopiszcie i mnie jakby co (w RDR jeszcze u siebie nie grałem więc przygodę na PS3 zaczynam od 0).

Opublikowano

Trochę długo schodzi z nabijaniem levelu, robię hideouty niby źle nie jest ale strasznie nudno i monotonnie, może ma ktoś swoje sposoby do szybkiego nabicia XP?

Opublikowano

To najszybszy sposób. Np. Pike's Basin jest łatwy. Czyścisz w 4min.30sek. i 1800expa dostajesz

Opublikowano

Czy ktoś ma chęć na jakieś puchary poza Kingpinem? Ja dziś grałem multi i trochę powbijałem, ale część z nich jest prawie niewykonalna(np. w pokera i kości nikt nie gra). Do większości potrzeba tylko dwóch graczy, do bodaj dwóch - czterech. Jeśli ktoś mi pomoże, odwdzięczę się pomocą z dowolnym pucharkiem w multi. :) Piszcie tu albo na PSN. Na kingpina oczywiście też jestem chętny, potrzeba jeszcze trzech do pomocy.

Edytowane przez Khadgar

Opublikowano

Z doswiadczenia wiem ze do Kingpina najlepiej podchodzic tylko i wylacznie majac wszystkich 9 graczy.

Szukanie randoma konczy sie chaosem. Jak cie trafie online to cos ci tam pomoge.

Ja szukam ludzi bardzo ogarnietych do advanced coop , bo moja zdolnosc celowania manualnego to katastrofa.

Opublikowano

W advanced coop tez chętnie z kimś kumatym pogram :)No i pokusiłbym się o zrobienie The mother lode :

Gold medal all Advanced Co-Op missions. Próbowałem to zrobić z pierwszymi lepszymi osobami gdy dołączałem go gry ale to raczej nierealne. W 4 dobre osoby powinniśmy to zrobić ,może któregoś dnia byłby ktoś chętny do wbicia tego pucharku?

Edytowane przez fredybizkit

Opublikowano

Ja jak coś mogę pomóc, ale z góry mówię, że w RDR w multi jeszcze nie grałem :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma więcej chętnych na Kingpina albo cokolwiek innego w multi?

Troche po czasie ale jesli nie zdobyliscie czegos to ja checia pomoge :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam, poszukuje chetnych/chetnego do pomocy przy wbiciu 4 pucharkow.

Slow on the draw - 10 asyst w pojedynczym hideoucie w lobby.

The Quick and Everyone Else - najlepszy gracz w 3 dowolnych meczach FFA.

Go team! - byc w wygrywajacej druzynie 4 razy.

do tego dochodzi jedno Hidden Trophy ktorego nie znam - jest ono umiejscowione na liscie pod Redeemed a nad Heading South on white Bronco.

i jeszcze pytanie: sa 2 trofea za nabicie 500 killi dowolnym pistoletem/rewolwerem i 500 killi zamontowanym dzialkiem. jest napisane ze w dowolnym trybie, czyli singiel tez sie liczy? i czy zamontowane dzialko to armata, czy tylko gutling gun?

chetni do pomocy prosze o kontakt na gg 1169149

serdecznie dziekuje za jakakolwiek pomoc i chetnie sie odwdziecze pomoca.

Opublikowano

to ukryte trofeum to:

20 misji na tym samym koniu

Co do tych 500 kilow to armata tez sie liczy. A czy zabojstwa z singla tez sie licza to nie wiem.

Opublikowano

500 kilsów mozna zerobic w singlu lub w multi jednak nie sumuja sie wzajemnie, musisz zrobic tu albo tu

armata też sie liczy