Opublikowano 25 kwietnia 201015 l Liczylem jednak ze Bodzio, Mazzeo i Mataman wlaczom sie do rywalizacji.....byly wstepne czasy ale potem ani widu ani slychu...im nas wiecej tym lepiej.
Opublikowano 25 kwietnia 201015 l Dokładnie - czym nas więcej tym lepiej. Rywalizacja nabrałaby dodatkowego koloru i walka nie toczyłaby się tylko o podium, ale także o punktowaną ósemkę
Opublikowano 25 kwietnia 201015 l siłą ich nie zmusimy - ciekawe co tam orion nam przygotuje na następna jazdę. obstawiam Lagune Seca i B klasę Edytowane 25 kwietnia 201015 l przez maciekww28
Opublikowano 26 kwietnia 201015 l Autor No dobra. Forum wreszcie działa No to jadziem z koksem. Trasa : SUZUKA CIRCUIT FULL Samochód: FERRARI F50GT klasa R2. Zabronione jest dokupywanie jakichkolwiek ulepszeń. Można jedynie ustawiać to co już jest. Teraz będzie o wiele ciekawiej moim zdaniem. Fura jest na prawdę narowista, nie to co Dodge Powodzenia
Opublikowano 26 kwietnia 201015 l shit - forum znów padło - no to będzie zabawa (jak zwykle nie starczy mi kaski - nie ma czasu na granie w karierze) wstępny czas 01.48.513 zdradliwy tor + olbrzymia moc = more fun Edytowane 26 kwietnia 201015 l przez maciekww28
Opublikowano 26 kwietnia 201015 l Niestety, ale pod koniec tygodnia pojechałem do brata i nie pomyślałem, żeby zabrać do niego forzę i moje save'y, a wcześniej nie robiłem zdjęć, bo czasy miałem słabiutkie. W tym tygodniu wracam do rywalizacji A że odbębniłem wszystkie kolokwia, będę mógł teraz poświęcić czasówce więcej czasu.
Opublikowano 26 kwietnia 201015 l Liczylem jednak ze Bodzio, Mazzeo i Mataman wlaczom sie do rywalizacji.....byly wstepne czasy ale potem ani widu ani slychu...im nas wiecej tym lepiej. Forum przestało działać tak to bym rzucił czas. Jutro się zabiorę za to F50GT, Suzuka to mój ulubony tor, ale czy mi się wydaje, czy to nei jest przypadkiem klasa R3? Edytowane 26 kwietnia 201015 l przez MaZZeo
Opublikowano 26 kwietnia 201015 l Super ze Mazzeo i Bodzio wlacza sie do rywalizacji Edit. czyli trzymamy sie indeksu wydajnosci 867? Edytowane 27 kwietnia 201015 l przez Magik
Opublikowano 27 kwietnia 201015 l do kiedy rzucamy czasy? tak jak zwykle - sobota od 21.00 do 00.00 oczywiście można w międzyczasie podawać swoje wypociny ps. kupno felg zbija wagę (ok 3kg) a nie zmienia wydajności Edytowane 27 kwietnia 201015 l przez maciekww28
Opublikowano 27 kwietnia 201015 l Autor Można robić wszystko byle wydajność pozostała bez zmian. Po paru kółkach 1:48:1xx Edytowane 27 kwietnia 201014 l przez orion50
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Zrobilem dzis pare kolek i podobnie jak Orion i Maciek nieco ponad 1:48. Swietna trasa i fura ktora pozwala wygodnie grac z widokiem z kokpitu Cos mi sie wydaje ze tym raziem nie bedzie az tak drastycznego poprawiania czasow (Viperem poprawilem stry rekord o jakies 4 sekundy xD).
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Po 20 okrążeniach 1:49,5xx - bieda. heh i tak pewnie skończy się na 01.46.xxx ja zacząłem grzebać w ustawieniach i czasy w dól - 01.50.xxx na następny wyścig proszę fabryczne ustawienia
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Michal....sprobuj taki zabieg jak z Viperkiem czyli nieco mniejsze cisnienie w przedniej osi, sztywniejsze stabilizatory i zwieksz docisk aerodyunamiczny z przodu...daje to jakies 0.5-0,7 sekundy..przynajmniej w moim przypadku
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Michal....sprobuj taki zabieg jak z Viperkiem czyli nieco mniejsze cisnienie w przedniej osi, sztywniejsze stabilizatory i zwieksz docisk aerodyunamiczny z przodu...daje to jakies 0.5-0,7 sekundy..przynajmniej w moim przypadku Póki co, to mam ogromne problemy z opanowaniem auta i optymalnego toru jazdy, także każde zmiany w setupie na niewiele się zdają
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Autor Ja 1:48:2xx mam seryjnym bez jakiejś mega spiny. Po 10 lapsach. W piątek będę jeździł bo mało czasu
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l Panowie, co taka cisza w temacie? Nikt już nie jeździ czy jak? Orion - zapodawaj "motywatora"
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l Cholera panowie, wybaczcie ale niestety w drugiej rundzie też nie dodam czasa Nie miałem czasu się do tego przyłożyć, a jutro już spadam na majówkowy melanż... Do trzeciej rundy już podejdę na 100%. Życzę owocnych czasów jutro.