Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Tylko pod warunkiem, że będzie to szło w parze ze zdjęciem blokad regionalnych, wszak Polska nie jest niemieckim landem
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l żebyście się nie rozczarowali jak nie będzie XBL PL bo równie dobrze może chodzić o natala i nowe funkcje konsoli.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l donsterydo - ludzie piszą, że chcą Live!. Będą go mieć, ja w to wierzę. Ale fakt jest taki, że ja chociażby nie będę z niego korzystał, bo z prostych przyczyn nie będą mógł ściągać interesujących mnie materiałów. Przykład ? DLC do Rock Band, który nie został u nas oficjalnie wydany, chociaż tu akurat możemy mieć do tego dostęp, bo w końcu jesteśmy w UE, w czym upatruję jakąś szansę dla nas.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Po co komu ten Polski live? niech zdejmą blokadę regionalną i po kłopocie.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l kody na bonusy w pudełku z grami, brak blokad reg., może filmy 1080p z napisami lub lektorem, rożne promocje i akcje z live pl. Kupowanie classic czy gier na życzenia w PLN. Największa bzdura to bl.reg. gdzie my jesteśmy przypisywani do Niemiec i nie możemy ściągnąć mapek do gow2 czy mw2...powinna być prosta zasada - konto założone dla Niemiec nie ma dostępu do tego, zaś konto na UK/US ma, a nie że po IP lecą.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l i właśnie o to się najbardziej rozbija. niech przestaną blokować content i okradać pudełka ze zdrapek czy innych bonusów do wykorzystania poprzez live. no i dochodzi oczywiście support techniczny samej usługi. masz problem to dzwonisz i pomagają. obecnie jak masz problem... to masz problem. teraz na temat gier czyli na co liczę, co chce zobaczyć, najlepiej w akcji: - Crackdown 2 - Mafia 2 - Fable 3 - TDU 2 - PGR 5 - nowy NFS - fanty od Codemasters czyli F1 / Grid 2 / Dirt 3 - fanty od R* czyli nowe GTA / Midnight Club / Bully i w sumie tyle na obecną chwilę Edytowane 28 kwietnia 201014 l przez Colin84
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Dlaczego chcesz żeby Niemcy nie mogli ściągać mapek? BTW to DLC dla MW2 też jest dla Niemców zbyt brutalne i gwałci ich psychikę niczym nazistowskie zombie?
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l i właśnie o to się najbardziej rozbija. niech przestaną blokować content i okradać pudełka ze zdrapek czy innych bonusów do wykorzystania poprzez live. no i dochodzi oczywiście support techniczny samej usługi. masz problem to dzwonisz i pomagają. obecnie jak masz problem... to masz problem. teraz na temat gier czyli na co liczę, co chce zobaczyć, najlepiej w akcji: - Crackdown 2 - Mafia 2 - Fable 3 - TDU 2 - PGR 5 - nowy NFS - fanty od Codemasters czyli F1 / Grid 2 / Dirt 3 - fanty od R* czyli nowe GTA / Midnight Club / Bully i w sumie tyle na obecną chwilę to się nazywa fan racerów Crackdown2 wychodzi w czerwcu i w necie masz pełno filmików c2 w akcji. Nowy NFS od Criterion pewnie będzie masakrą wizualną. a tutaj info o Shenmue dla XBLA http://konsolowisko.pl/?t=news&id=5898 Obstawiam że o tym będzie na E3 i zapowiedzą oficjalnie kilka hiciorów z DC dla X. @ksztyrix - bo u nich nie ma gow1/2 i cod-ów i my za to cierpimy ? Edytowane 29 kwietnia 201014 l przez bigdaddy
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l to się nazywa fan racerów Crackdown2 wychodzi w czerwcu i w necie masz pełno filmików c2 w akcji. Nowy NFS od Criterion pewnie będzie masakrą wizualną. racery to podstawa mojego growego życia co do crackdowna to wiem, ale zawsze fajniej się ogląda coś na konferencji z narratorem itd niż suchy filmik w necie. mam nadzieję że Criterion pokaże co nieco nad czym dłubią. ciekawi mnie jak cholera ich wizja NFS'a czy ogólnie nowej ścigałki.
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l teraz na temat gier czyli na co liczę, co chce zobaczyć, najlepiej w akcji: - fanty od R* czyli nowe GTA / Midnight Club / Bully i w sumie tyle na obecną chwilę Zapomniałeś o L.A. Noire - ostatnia zapowiedź w PSX Extreme spowodowała, że będę uważnie śledził wszystkie informacje o tej grze, a na E3 mam nadzieję, że coś nowego w tym temacie zapowiedzą.
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l 30 raz ;p L.A. Noire nie jest grą Rockstar (R* jest wydawcą). Więc to nie oni będą ją pokazywać
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l może będzie bo na XBLA zmierza wiele hiciorów z DC - crazy taxi, jet set radio, sonic adventures, itd. jsr powaznie bedzie na xbla? W pyte by bylo (pipi) dopiero zauwazylem http://konsolowisko.pl/?t=news&id=5898 za(pipi)iscie. Edytowane 29 kwietnia 201014 l przez MasterShake
Opublikowano 1 maja 201014 l Z hardware'u: -Natal -Nowy Xbox slim -X360 z BluRay? XBOX LIVE w Polszy Software: -DOROSŁE gry na Natala -parę mocarnych gier na ww sprzęt -więcej gier z DC! -nowe Shenmue! -Call of Duty: Black Ops -nowe Medal of Honor -Fable III -single Halo: Reach -nowa gra od Bungie -coś nowego od RARE -Rage od id -Brink -Bodycount -nowy NFS -PGR5 -nowa forza? -Crysis 2 -Dragon Age 2 -Dead Space 2 -Enslaved -Gears of War 3 -L.A. Noire -Batman Arkham Asylum 2 -Ghost Recon Future Soldier -Star Wars: The Force Unleashed 2 -Max Payne 3 -Gothic 4 -więcej gier na XL Arcade No i nasze polskie: -Wieśmin 2 -Bulletstorm -Nail'd -Two WOrlds 2 -i co tam może jeszcze być uff, myślę że wymieniłem wszystkie ważniejsze gry
Opublikowano 1 maja 201014 l Liczę na nową wersję (moja konsola miała swoje trzecie urodziny, więc pewnie w końcu zdechnie) oraz na premierowy pokaz Rock Band 3. Plus gameplay z Gearsów i zapowiedź bety Medal of Honor na X360.
Opublikowano 3 maja 201014 l forza motorsport 4 na E3 ? klik pewnie ściema ale co tam Edytowane 3 maja 201014 l przez bigdaddy
Opublikowano 3 maja 201014 l nie miałbym nic przeciwko chociaż bardziej stawiam na PGR5. ciut za wcześnie na choćby screeny z FM4. chociaż kto wie. mi to bardziej pod ściemę podpada. rzekoma lista jakaś taka niezbyt realna.
Opublikowano 3 maja 201014 l Bieda by MS, sony ma dużo więcej do pokazania, ciekawe ile w tym prawdy.
Opublikowano 3 maja 201014 l Ja chcę Ninja Solid. Intrygujący ten screen, gdyby nie Mass Effect 3 na PS3 to bym nawet w to uwierzył.
Opublikowano 3 maja 201014 l LOL wystarczy byle (pipi) wrzucić do netu i ludzie łykają wszystko . Jak by tam było napisane ze ze na E3 MS przedstawi grywalne demo GoW4 też byście uwierzyli ?
Opublikowano 3 maja 201014 l ten wściekły fanboj Sony zapomniał na tej swojej liście marzeń napisać: "Fable 3" po lewej stronie
Opublikowano 3 maja 201014 l Bieda by MS, sony ma dużo więcej do pokazania, ciekawe ile w tym prawdy./quote] nikt w tego screena akurat za bardzo nie wierzy fajny fake po prostu No prawie nikt
Opublikowano 3 maja 201014 l nikt w tego screena akurat za bardzo nie wierzy fajny fake po prostu >>> Bieda by MS, sony ma dużo więcej do pokazania, ciekawe ile w tym prawdy. a tutaj moja robota, już napisałem do IGN, gamespot, eurogemer, itd. :potter: Zrobię burzę w necie. pod wii miało być master chief adventure