Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty Black Ops

Featured Replies

• Odpowiedzi 601
  • Wyświetleń 75,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale głupoty gadacie panowie. W Black Opsie nie ma nic porównywalnego z nawiedzonymi ludźmi grającymi ze stopping power/marathon/akimbo. Nie ma też latającego co 5s ustrojstwa nad mapą, źle zbalansowan

• Takie Call of duty i tak w call of duty dużo osób gra niestety , osobiście nienawidzę takich osób nadmiernie używających Quick scope'ów i później chwalących się montażem zrobionym z kilkunastu meczy,

• Call of Duty: Black Ops – Xbox 360 vs PS3: http://xboxcenter.pl/2010/11/13/call-of-duty-black-ops-xbox-360-vs-ps3/

Opublikowano

Wraz z każdym prestiżem kasują nam się bronie, perki, challenge i pieniąndze itp, zostaja emblematy, wiec ja juz sobie obmyslilem, że do pierwszego prestiżu postaram się wykupić wszyske emblemy, żeby potem się z nimi nie bawić :) Aaa i tak z ciekawostek: Złoty kamuflaż będzie można kupować dopiero na 14 prestiżu, więc bez glitcha, troszke się zejdzie zanim bedziemy latać ze złotymi gunami jak czarnuchy w bronxie :P

PS. Wiecie, może czy będzie gdzieś można dostać przed 9? Bo wypada na 4 dniowy weekend mieć już grę ;)

Opublikowano

No dokładnie to samo pomyślałem. Długi weekend, przydałoby się grę szybciej skołować :D Ale niestety, główne sklepy będą miały max 1 dzień wcześniej :(

Opublikowano

No to jak grał już ktoś ? :P Nie bać się pisać jak wrażenia .

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Dla mnie, to jednak launch trailer z MW2 był znacznie lepszy niż ten od Black Ops, nie chodzi o kwestie muzyki, ale tak ogólnie ;)

Opublikowano

Już jestem w połowie kampanii i gra jest niesamowita!!! Dawno tak interesującej fabuły w FPSie nie widziałem

Opublikowano

Tylko nie dawaj spoilerów bo i tak już z trajlerów połowę fabuły wiadomo. Jak multi, hulają już serwery? Ile jest map w zombie mode?

Edytowane przez ksztyrix

Opublikowano

Z zombie jest na razie jedna mapa, ponoć po przejściu kampanii jest druga. Do multi nie wchodzę, bo gram na zbanowanej konsoli. Największy fail (IMO) to to, że żeby grać offline w ten tryb z botami, trzeba być cały czas podłączonym do sieci :/

Opublikowano

No właśnie, kompletne debilstwo. Nikt im w ten tryb nie będzie grał XD A jak gra się na splitscreenie to wszystkie bronie, attachmenty itp jest odblokowane (chcą żeby można było grać na LANach) Ostro przegięli z ninja pro, bo teraz robi on gracza KOMPLETNIE bezszelestnym. Testowałem to, gość może skakać i biegać 10cm od ciebie i go nie usłyszysz :/

Opublikowano

Mnie interesuje tylko jedna kwestia:

Ile trybów hardcore i jakie to są tryby?

Niech ktoś kto ma już gierę, rozwieje moje wątpliwości, plz.

Opublikowano

Czy w tym roku Hans Zimmer również robi muzykę pod Black Ops'a ? Liczę na za(pipi)isty score

Opublikowano

Pogralem wczoraj kilka h multi na Kai. Ogolnie to Treyarch zrobilo to co umie najlepiej czyli Kopiuj/Wklej multi z MW2, pozmieniali troche bronie, dodali nowe mapy i taaadaaa - mamy "najwieksza premiere roku". A tak naprawde to gra sie bardzo przyjemnie, ktokolwiek gral kiedys w CoD'a poczuje sie jak w domu. Gameplay jest praktycznie tak sam jak w MW/MW2. Nie widzialem jeszcze wszystkich map, ale szczerze mowiac troche za bardzo przypominaja te wczesniejsze, w szczegolnosci zimowe. Za to singlem troche sie rozczarowalem, ale gralem tylko 2 misje. Jak na razie multi oceniam na 8.5/10. Jedno wiem - GOTY to to nie jest.

Opublikowano

Delete.

Edytowane przez januszxp

Opublikowano

Co do singla - Chyba najlepszy, najbardziej filmowy i intensywny z wszystkich CoD-ów. Taki np. Medal of honor wydaje się być przy Black Ops jakimś tytułem sprzed kilku lat. Nie sądziłem że to napiszę ale Treyarch godnie zastąpiło IW, a Activision chyba wiedziało co robi pozbywając się ekipy od modern warfare.

Opublikowano

5-6h na normalu

Opublikowano

no to fajnie przynajmniej bedzie można przysiąść na dłużej o ile singiel nie nudzi po kilku misjach :)

Pogralem wczoraj kilka h multi na Kai. Ogolnie to Treyarch zrobilo to co umie najlepiej czyli Kopiuj/Wklej multi z MW2, pozmieniali troche bronie, dodali nowe mapy i taaadaaa - mamy "najwieksza premiere roku". A tak naprawde to gra sie bardzo przyjemnie, ktokolwiek gral kiedys w CoD'a poczuje sie jak w domu. Gameplay jest praktycznie tak sam jak w MW/MW2. Nie widzialem jeszcze wszystkich map, ale szczerze mowiac troche za bardzo przypominaja te wczesniejsze, w szczegolnosci zimowe. Za to singlem troche sie rozczarowalem, ale gralem tylko 2 misje. Jak na razie multi oceniam na 8.5/10. Jedno wiem - GOTY to to nie jest.

A czego tu się spodziewałeś ? jakiejś innowacji .... :rolleyes: